256

Odp: Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011

haha.. .widzę że wszystkim się udziela nastrój wyjazdu  :)
A ja poprawiłem mocowanie wydechu w mojej "wydumie" wystarczyły podkładki absorbujące niewielkie ale wyczuwalne mrowienie na podnóżkach ;) Teraz jest tip top... odpaliłem przedmuchałem po mojej ulicy aż mi kurr.. bokserki wraz z dresem z dupy ściągnęło... to przez antypoślizgowe siedzenie ;)

Nie lubię sie pakować ale teraz limity wagowe mam w dupie... wrzucę na pakę co mi w łapy wpadnie ;) Normalnie bym pewnie pierdolił namiot i poszedł spać na pakę... ale chce się wczuć w klimat biwaku  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

257

do namiotu się fajnie "wpada" :P

Sebastianie o której mniej więcej planujecie jutrzejszy start ?

258

Cholera nie mam pojęcia... bo jeśli nawet ja coś zaplanuje to nie wiem jak reszta... tu chyba niczym sie nie różnimy... wszystko na ostatnią chwilę. Zaraz jadę po busa i będę czekał na resztę.
Ale oczywiście będziemy w tym czasie w kontakcie.  :)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

259

dukeSebo

Nie lubię sie pakować

to się nie pakuj, znajdę Ci ja w domu jakieś szmaty, bylebyś moto zabrał :D

prosiłbym o przybliżoną godzinę przybycia ;)

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

260

myślę że przydałoby się z wawy koło 12stej wystartować. Będę pierwszym który powie godzine. Chciałbym na 17 - 18 być na miejscu u Kuli w zagrodzie...

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

261

Nie wiem gdzie jest Bartek. Tak to troluje w każdym temacie a gdy jest potrzebny...  ;)
Brzoza tak wstępnie jest gotowy od 12/13... kiedy wy będziecie, PONCZO, BARTEK ????

262

No i zapomniałem dodać... wypoczywajcie bo dla jednego z was... podróż zacznie się na pace ;)  :D

263 Ostatnio edytowany przez Ponczo (2011-07-07 18:24:54)

Mogę być nawet dzisiaj u ciebie o 5 w nocy w nocy  mi tam wszystko pasuje byle jechać
Seba puść mi strzałe  to do ciebie zadzwonię co i jak   

MÓJ KOM 693 206 060

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

264 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-07-07 19:02:17)

dukeSebo napisał/a:

Nie wiem gdzie jest Bartek.

Jest z nami Ponczo jest z nami Sebek nie ma z nami Bartka gdzie jest ku*wa Bartek ...
Dla mnie kończą sie czasy wakacji i gdy wy tutaj sie podniecacie weekendem ja stoje 9 godzin na budowie w słońcu i zaczyna mi nawet klej do styropianu smakować hahaha
Ja zjem obiad , jade do kumpla po nowy sprey do łancucha i filtra powierza , mam pare rzeczy jeszcze do zrobienia przy moto ...
Jutro 12-13 może dotre do Wawy jeśli będzie taka potrzeba , a i Warszawskie Cwaniaki ile bierzecie namiotów bo kurde jak ja sie zabiore ? Sebek u Ciebie sie ustawiamy ? Do Ciebie chyba przez Piaseczno bede miał dojazd tylko weź mi jeszcze adres wyślij ...

[url]http://www.youtube.com/watch?v=rIIA3jRzgok[/url]

motoslide.com

265 Ostatnio edytowany przez Misa (2011-07-07 19:56:05)

Jeśli chodzi o nocny terror to jestem za, tylko mam taką prośbę jak ma ktoś jakieś nieużywane gogle ze zwykłą szybka to fajnie byłoby jak by je zabrał i mi je pożyczył na czas trwania nocnego terroru:)

nckPOL a wy do Iławy będziecie lecieć krajową 15?

Kula masz tam gdzieś u siebie sklep w którym będę mógł po przyjeździe zaopatrzyć się w browarki? bo nie będę jeszcze bro pakował do torby...

[url]http://www.youtube.com/watch?v=yy1nlES8nJA&feature=feedu[/url]

Monnier HONDA XR600R SuperMoto<--- sprzedana co następne ???

266

Misa, nie martw się wezmę gogle, co prawda mam jedne ale specjalnie dla Ciebie wezmę integrala  ;) Na plecach tego nie będe wiózł  :)

Bartek, dobrze będzie jeśli dotrzesz tu na 12... bo patrząc na pakę T 5 hm... nie wiem czy wejdą tam 4 moto a do tego jeszcze gdzieś Ponczo lub ty Bartek.. marnie to widzę a Bondkowi obiecałem przyczepkę  :) Trzeba je upchać...
Bartek jak masz stary, nieużywany materac to możesz go zabrać... przełożymy nim moto na pace  :D
Co do namiotu to Bartek wezmę Ci dzieciaku jakąś Chińszczyznę za 49.90 złotego ulewę na Jarocinie ten namiot przeżył ale obudziłem się z twarzą w wodzie miałem 5 cm wody w tym namiocie ;)

Zapłaczecie jeszcze za dobrym wujkiem gdy już zabraknie mnie na SM  :D

267

dukeSebo napisał/a:

Misa, nie martw się wezmę gogle, co prawda mam jedne ale specjalnie dla Ciebie wezmę integrala  ;) Na plecach tego nie będe wiózł  :)
Zapłaczecie jeszcze za dobrym wujkiem gdy już zabraknie mnie na SM  :D

w sumie ja tez mam integrala  ale z ciemną szybą i średnio się on nadaje do jazdy w nocy :/(z góry wielkie dzięki za orzecha :) )
A co do tego płakania to mam nadzieje ze nie dasz się za szybko pochłonąć frędzlom na kierownicy :D

Monnier HONDA XR600R SuperMoto<--- sprzedana co następne ???

268

Ja właśnie okazało się ze nie mam namiotu. Zastanawiam się gdzie jest mój główny - bo znalazłem tylko backupowego - hińszczyznę za 30zł który cieknie jak sito...
Myślę, że sen na pace w busie na jakimś starym materacu będzie lepszy od nocy w namiocie kapiącym - zobaczymy jaka będzie pogoda, bo jak będzie ciepła i sucha noc to ja sie namiotem nie będę przejmował i kimam na trawie w śpiworze :) :) :)

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

269

Przecież my sie nie zmieścimy na t5 :/
Co dam rade ze sobą zabrać to wezme , ale czarno widze tego busa .

motoslide.com

270

Kula masz tam gdzieś u siebie sklep w którym będę mógł po przyjeździe zaopatrzyć się w browarki? bo nie będę jeszcze bro pakował do torby..

4 km ode mnie jest większa wiocha z zaopatrzeniem :D

Zapłaczecie jeszcze za dobrym wujkiem gdy już zabraknie mnie na SM

a Ty się już na armaturę szykujesz? :D

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw