Odp: Przywitalnia
maniek.o: Ty będziesz miał trochę mniej szyderców bo nie masz uszu na kasku! ;>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Przywitalnia
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
maniek.o: Ty będziesz miał trochę mniej szyderców bo nie masz uszu na kasku! ;>
z tymi uszami na kask to mega pomysł
kumpela ma takie na kasku snowboardowym
uszy sa wypasione. czesto rozladowuja napiecie na swiatlach :) p0lish: przymierzalem sie tego sprzeta ktorego kupiles :), dostales kocyk gratis ? :)
[size=10]***Panowie. Przypominam, że wątek i dział Przywitalnia jest dla nowych sympatyków SM. Zapraszam do rozmowy w odpowiednich działach.
Crazy[/size]
nie dostałem kocyka bo się mocno targowałem :)
Czesc Wszystkim :)
Znalazlem sie tutaj przez Senso - to on mi sprzedal swojego ktm-a. Zabawe na SM dopiero zaczynam ale mam nadzieje ze wstydu nie bedzie. pozdrowiania dla wszytskich
witam kolejnego początkującego :D
Czesc Wszystkim :)Znalazlem sie tutaj przez Senso - to on mi sprzedal swojego ktm-a. Zabawe na SM dopiero zaczynam ale mam nadzieje ze wstydu nie bedzie. pozdrowiania dla wszytskich
Witam witam, Rafal wstydu nie bedzie potrenujemy i powalczymy razem w tym sezonie :) "bedzie Pan zadowolony "
Pozdrawiam
Cześć!
az milo :)
Wypada sie przywitac wiec sie witam!! ;)
Witam.
Jestem Bartek i mam 19 lat. Zaispirowany supermoto jestem w trakcie przerabiania mojej YZ'ki na SM. Swoja przygode z SM dopiero zaczynam ale mam niadzieje ze nie bedzie tak zle ;p pozdrawienia dla wszystkich maniakow wyczekujacych konca zimy ;p
Ale fajnie . Super moto rośnie w siłę !!
Witam,
Nazywam się Michał, nadaję z Wrocławia. Śledzę forum już od jakiegoś czasu, postanowiłem się w końcu zarejestrować.
Aktualnie latam na VFR 800 VTEC i LC4 400 SXC enduro, ale coraz bardziej podoba mi sie supermoto, może już w tym roku uda się zdobyć jakiegoś sprzęta o słusznej pojemności...
pozdrawiam wszystkich
Jak już tak wszyscy się ładnie przedstawiają, to coś dopiszę. Parę moich postów sprzed lat z pewnością się gdzieś poniewiera na forum, choć pod innym nickiem, którego już nie pamiętam. Teraz mam 18 lat, Derbi Sendę SM z cylindrem 70ccm z 2003 roku i plan na kupno w tym sezonie czegoś większego. Tylko czy to będzie SM? Nie wiem, jeśli tak, to na pewno torowe. Jednak enduro też mnie kusi, podobnie zresztą jak wszelkie Ducaty i Gutki, więc who knows ;] Po prostu motocykle to tak wspaniałe ustrojstwa, że trudno wybrać tylko jeden :]
Tylko czy to będzie SM? Nie wiem, jeśli tak, to na pewno torowe.
I tego się trzymaj:)
Witajcie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Przywitalnia
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 86 zapytań