Temat: Przywitalnia
Zapraszam wszystkich nowych sympatyków supermoto, do przedstawiania się w tym dziale.
Napiszcie parę słów o sobie, motocyklu jakim jeździcie lub chcielibyście jeździć.
http://www.youtube.com/user/supermoto30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Przywitalnia
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapraszam wszystkich nowych sympatyków supermoto, do przedstawiania się w tym dziale.
Napiszcie parę słów o sobie, motocyklu jakim jeździcie lub chcielibyście jeździć.
Konrad jestem, lat 21, mieszkam w us obecnie, latam na DRZ400E ale raczej a gumie niz w terenie:p
Siemka jestem Krzysztof, lat 16, mieszkam pomiędzy Poznaniem a Obornikami Wlkp. Latam aktualnie...(tylko proszę się nie śmiać) Simsonem S51B GTI xD. Przedtem miałem Yamahę DT 125 na kołach SM.
pozdro
Jestem Damian mam 17 lat , mieszkam w chorzowie. na dzien dzisiejszy pomykam lc4 SM w planach maam przebudowe najprawdopodobniej crf"y na sm i udział w MP i tym razem nie rozpierniczenie sie na dzien dobry na treningach ;p
szczepam 24 lata yz 250 SM-Moto Cross
część, jestem waldek, mówią na mnie waldek, jeżdżę TIRem i umiem zmieniąc biegi ;)
21 lat, TE510 zrobiona na Supermociaka
Sprzęt do gumowania i gruzowania.
Jacek 24lata, ostatnio posiadana Yamaha XT600 ale postanowilem spróbowac SM wiec wybralem przerobiona Husqvarne TC 610 97'
Jako że jestem nowy wypadało by sie przywitać
No więc mam na imie Kamil, 16 lat śmigam na DT 50. Puki co enduro ale myśle nad jakąś przeróbką.
W przyszłości chciał bym zakupić jakieś większe supermoto(lub enduro i przerobić) no i amatorsko pościgać sie :)
Oscar ze sosnowca, lat 28, aktualnie mykam suzuki gsx-f, ale zachorowałem na SM i planuje zamienić na takowy jak najszybciej
Witam! Jestem Mariusz mam 20lat. smigam na Husce wr 360 2t, narazie jeszcze w crossie ale mam plany na przerobke na super moto.
Siemanko ;) Jestem Alan mam 14 lat mieszkam w Myszkowie ;) poruszam sie na Jawie Babettcie star 143 :) całkiem przyjemny motorek ;) mam zamiar zmienić w roku 09r na jakieś SuperMoto :D
Cześć. Mam na imię Mateusz 18+ jestem z Pszczyny (mała miejscowość niedaleko Katowic) aktualnie nie jeżdżę bo zimno :P ale w sezonie jak zdążę poskładać to będę jeździł na DT125 r przerobionej własnoręcznie na dt125 X. pozdrawiam.
Witam!! Jestem Daniel i mam 14 lat , obecnie latam Derbi Senda 125 sm .
czółko wszystkim, Andrzej, 27 lat, CRF450r SM, CR125.
Siemanko. Radek z Łomianek. Przygoda z supermoto od wakacji. Posiadam Cagive Super City 125 odchudzoną czyli wycięte połowa plastików. Tu macie linka http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Cagiva/Super,City,125/39742
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Przywitalnia
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 77 zapytań