Odp: Supermoto Terror - Śląsk
ja niestety w niedzielę gram poprawiny u znajomych :( a sobotę coś świrujecie ?
pzdr
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja niestety w niedzielę gram poprawiny u znajomych :( a sobotę coś świrujecie ?
pzdr
W sobotę nie wiem. Ja będę w Polsce dopiero w niedzielę rano ;)
Kur... ostatni raz jezdzimy z widocznymi blachami!!! z jakies 2 - 3 godziny zejdzie zanim to wszystko ocenzuruje!!!!!!!! Docencie to :D Moze sie uda dzisiaj posklejac.
Gumy coraz lepsze peka! Lepiej pilnuj tylnego hebla...
Tomek, a harleyami tylko wokol zamku na chudowie czy w teren tez go wytargales? :D
Z tymi blachami to poważna sprawa. Już chciałem to proponować ostatnio no ale... chociażby zasłonić jakiś fragment tablic by nie były czytelne, błotem zachlapać jak skotniol i będzie dobrze :) Ja osobiście mam jak na razie 2 minuty filmiku (jeszcze blach nie cenzurowałem) i materiału mi brakuje więc chłopaki latamy :)
błoto najlepsze :D troche coca-coli + ziemia i tablice zasłonięte, że aż milo
ja w weekend na pewno coś polatam obojętnie sobota lub niedziela
pozdr
Tomek i twoje oklejsie.pl - da rade coś wykombinować na tablice? :D
Jak jest opcja to się coś wymyśli ciekawego. Daj znać czy da rade ^^
Skotniol ja bym raczej niedzielę preferował, bo w sobotę mnie nie ma.
Albo zrobić naklejkę tablicy rejestracyjnej z lewymi numerami i przykleić na naszą :) Policja się tak szybko nie zorientuje a nasze blachy będą zasłonięte :D Ale błoto to też dobra opcja :D
Ja bardziej myślałem o motywach na tablice w stylu: " Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?"
haha
Tak też można :) Takie coś można chyba na allegro nawet dostać (tabl. rej.) widziałem kiedyś :D
troche oleju, ziemi i macie cenzure pierwsza klasa. A ja dalej bawie sie tymi cholernymi tablicami.......
Tomek i twoje oklejsie.pl - da rade coś wykombinować na tablice? :D
Jak jest opcja to się coś wymyśli ciekawego. Daj znać czy da rade ^^
Nie ma problemu takie magnetyczne naklejki poronbię, dajcie tylko cunk jakie wzory chcecie.
Peka napisał/a:Tomek i twoje oklejsie.pl - da rade coś wykombinować na tablice? :D
Jak jest opcja to się coś wymyśli ciekawego. Daj znać czy da rade ^^Nie ma problemu takie magnetyczne naklejki poronbię, dajcie tylko cunk jakie wzory chcecie.
Magnetyczne na aluminiową rejestracje?
Coś takiego moze być zabawne, rozmiarowo też chyba pasuje
Kur... ostatni raz jezdzimy z widocznymi blachami!!! z jakies 2 - 3 godziny zejdzie zanim to wszystko ocenzuruje!!!!!!!! Docencie to :D Moze sie uda dzisiaj posklejac.
Gumy coraz lepsze peka! Lepiej pilnuj tylnego hebla...
Tomek, a harleyami tylko wokol zamku na chudowie czy w teren tez go wytargales? :D
Jaca gdzieś po godzinie na każdym sprzęcie, A1, A4 i okolice, ąż momentami zaczynało mi się nudzić :) Liczyłem na xr1200 ale podobno rozjebali parę dni wcześniej.
tomekkowalski napisał/a:Peka napisał/a:Tomek i twoje oklejsie.pl - da rade coś wykombinować na tablice? :D
Jak jest opcja to się coś wymyśli ciekawego. Daj znać czy da rade ^^Nie ma problemu takie magnetyczne naklejki poronbię, dajcie tylko cunk jakie wzory chcecie.
Magnetyczne na aluminiową rejestracje?
Coś takiego moze być zabawne, rozmiarowo też chyba pasuje
No faktycznie to nie wypali. W takim razie na " tyrtytkach" się wesprzemy.
Wzór dobry jutro druknę.
U mnie problemu nie będzie bo to złapię tak samo jak blachę - na śrubach :)
Pomysł fajny. Mi się podoba hehe :D Będzie jak znalazł na terror :)
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 56 zapytań