Odp: Trening w Rallyland
nie odmówię sobie tej przyjemności :cool:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening w Rallyland
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie odmówię sobie tej przyjemności :cool:
A jaki tor został ustalony ? gdzie odbędą się jazdy? czy jest wytyczony odcinek terenowy ? jakaś hopa? czy ma to być wyjazd zapoznawczy aby coś wytyczyć ?
A jaki tor został ustalony ? gdzie odbędą się jazdy? czy jest wytyczony odcinek terenowy ? jakaś hopa? czy ma to być wyjazd zapoznawczy aby coś wytyczyć ?
Nie ma ustalonego toru, jazdy odbędą się na terenie Ośrodka Sportów motorowych RallyLand. Zależy nam na tym, abyście pojeździli sobie i powiedzieli gdzie Wam te hopy usypać i jak skonfigurować trasę. Poinformujcie proszę znajomych, aby było Was jak najwięcej -im więcej uwag tym lepszą trasę Wam przygotujemy na przyszłość :)
W sumie to mamy do Was rzut beretem, choć ściganie się po torze to nie nasza brocha ;)
Ale gdyby nikt inny nie mógł to postaram się zebrać kilka sprzętów i podjechać.
Może coś razem wymyślimy, a może wymyślimy coś za co później zawodnicy będą na nas psy wieszać :rolleyes:
Eniłej - w razie czego jesteśmy do dyspozycji, choć na pewno są tu osoby, które mają większą wiedzę w kwestii wytyczania trasy.
ja jestem chętny
hej:)
Dajcie mi proszę znać na maila daria@kuchar.net kto się pojawi w niedzielę tj. 19.06.2011 na treningu w Rallyland, abym miała pogląd ile osób będzie.
Pozdrawiam i zapraszam :)
ja muszę odpuścić ten trening. Jedziemy z Raf-24 do Czech na zawody. Pozdrawiam i życzę milego latania.
czy 25-26.06 jest możliwa jazda w Rallyland?
czy 25-26.06 jest możliwa jazda w Rallyland?
Podpinam się pod pytanie
Materka napisał/a:czy 25-26.06 jest możliwa jazda w Rallyland?
Podpinam się pod pytanie
25.06 jest możliwy, proszę tylko o info wcześniej o której będziecie i jaka to będzie grupa.
pozdrawiam
ja jadę, będę w sobotę przed południem, Tobie Maniek jak pasuje? kto jeszcze?
Ja chyba jednak odpuszczę ten trening. Muszę trochę w domu pomieszkać, ewentualnie na trening w piachu do Obornik się wybiorę bo to tylko 30km.
Nie bądź leń, jedź w sobotę do rallyland a w niedzielę pojedziemy do Obornik :)
no to sie zobaczymy bo w Sobote startuję w rajdzie na terenie rallyland :)
weź też motocykl
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening w Rallyland
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 72 zapytań