16

Odp: Trening w Rallyland

nie odmówię sobie tej przyjemności  :cool:

17

A jaki tor został ustalony ? gdzie odbędą się jazdy? czy jest wytyczony odcinek terenowy ? jakaś hopa? czy ma to być wyjazd zapoznawczy aby coś wytyczyć ?

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

18

tegma napisał/a:

A jaki tor został ustalony ? gdzie odbędą się jazdy? czy jest wytyczony odcinek terenowy ? jakaś hopa? czy ma to być wyjazd zapoznawczy aby coś wytyczyć ?

Nie ma ustalonego toru, jazdy odbędą się na terenie Ośrodka Sportów motorowych RallyLand. Zależy nam na tym, abyście pojeździli sobie i powiedzieli gdzie Wam te hopy usypać i jak skonfigurować trasę. Poinformujcie proszę znajomych, aby było Was jak najwięcej -im więcej uwag tym lepszą trasę Wam przygotujemy na przyszłość :)

19

W sumie to mamy do Was rzut beretem, choć ściganie się po torze to nie nasza brocha ;)
Ale gdyby nikt inny nie mógł to postaram się zebrać kilka sprzętów i podjechać.
Może coś razem wymyślimy, a może wymyślimy coś za co później zawodnicy będą na nas psy wieszać  :rolleyes:
Eniłej - w razie czego jesteśmy do dyspozycji, choć na pewno są tu osoby, które mają większą wiedzę w kwestii wytyczania trasy.

Mechaniczna pomarańcza.

20

ja jestem chętny

crisson
SM450RR

21

hej:)
Dajcie mi proszę znać na maila daria@kuchar.net  kto się pojawi w niedzielę tj. 19.06.2011 na treningu w Rallyland, abym miała pogląd ile osób będzie.
Pozdrawiam i zapraszam :)

22

ja muszę odpuścić ten trening. Jedziemy z Raf-24 do Czech na zawody. Pozdrawiam i życzę milego latania.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

23

czy 25-26.06 jest możliwa jazda w Rallyland?

24

Materka napisał/a:

Podpinam się pod pytanie

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

25

maniek-rr312 napisał/a:
Materka napisał/a:

Podpinam się pod pytanie

25.06 jest możliwy, proszę tylko o info wcześniej o której będziecie i jaka to będzie grupa.
pozdrawiam

26

ja jadę, będę w sobotę przed południem, Tobie Maniek jak pasuje? kto jeszcze?

27

Ja chyba jednak odpuszczę ten trening. Muszę trochę w domu pomieszkać, ewentualnie na trening w piachu do Obornik się wybiorę bo to tylko 30km.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

28

Nie bądź leń, jedź w sobotę do rallyland a w niedzielę pojedziemy do Obornik :)

29

no to sie zobaczymy bo w Sobote startuję w rajdzie na terenie rallyland :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

30

weź też motocykl