Odp: Supermotowy Terror Warszawy
to jak wygląda sytuacja, spr na meteo i wieczorno-nocną porą ma być bez deszczu. kto, gdzie i o której?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 225 226 227 228 229 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to jak wygląda sytuacja, spr na meteo i wieczorno-nocną porą ma być bez deszczu. kto, gdzie i o której?
kto, gdzie i o której?
nie ma jeżdżenia! jutro dwa egzaminy, trzeba się uczyć ;p
do roboty panowie ;p
nosz kurnasz szef zarządził i rzeczywiście cisza
jeździ ktoś dzisiaj ?
Koło 18 jadę z Legionowa do centruma. Ktoś ma podobną traskę?
Ktos cos dzisiaj?
Figiel, czytałem o tych analnych urazach, które utrudniają komunikację. Nie zazdroszczę, jednak to da się leczyć i zminimalizować efekty, o ile znowu nie pomylisz rozwinięcia skrótu SM. Trzymam kciuki za Ciebie chłopie i mam nadzieję, że uda Ci się pokonać przeciwności losu. Ha ha ha LOL?
Figiel, czytałem o tych analnych urazach, które utrudniają komunikację. Nie zazdroszczę, jednak to da się leczyć i zminimalizować efekty, o ile znowu nie pomylisz rozwinięcia skrótu SM. Trzymam kciuki za Ciebie chłopie i mam nadzieję, że uda Ci się pokonać przeciwności losu. Ha ha ha LOL?
Ja będę dzisiaj jezdził ale narazie jade do sklepu. Mysle ze o 14 na bankowym bylo by ok
git- postaram się podskoczyć, chociaż koło 14 planowałem kończyć loty.
Snow z tego co widze od dluzszego czasu zbyt duzo ludzi sie nie zglasza do jazdy, osobiscie po 15 tez moge wyskoczyc
o 14 postaram się być na bankowym to potem można się łapać
jak się uda to wcześniej przyjadę to dam znać. A tak poza tym duke co się dzieje że nie jeździsz w ogóle wszyscy coś ostatnio nie jeździcie
Ja prawie co tydzień latam ale sobota lub niedziela, w ten łikend sobota dla rodziny, niedziela na latanie
Strony Poprzednia 1 … 225 226 227 228 229 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 33 zapytań