3,391

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

to jak wygląda sytuacja, spr na meteo i wieczorno-nocną porą ma być bez deszczu. kto, gdzie i o której?

3,392

DZIKI napisał/a:

kto, gdzie i o której?

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

3,393

nie ma jeżdżenia! jutro dwa egzaminy, trzeba się uczyć ;p
do roboty panowie ;p

100% Supermoto

3,394

nosz kurnasz szef zarządził i rzeczywiście cisza

3,395

jeździ ktoś dzisiaj ?

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

3,396

Koło 18 jadę z Legionowa do centruma. Ktoś ma podobną traskę?

3,397

Ktos cos dzisiaj?

3,398

http://pl.memgenerator.pl/mem-image/ha-ha-ha-ha-lol

3,399

Figiel, czytałem o tych analnych urazach, które utrudniają komunikację. Nie zazdroszczę, jednak to da się leczyć i zminimalizować efekty, o ile znowu nie pomylisz rozwinięcia skrótu SM. Trzymam kciuki za Ciebie chłopie i mam nadzieję, że uda Ci się pokonać przeciwności losu. Ha ha ha LOL?

3,400

SnowMoto napisał/a:

Figiel, czytałem o tych analnych urazach, które utrudniają komunikację. Nie zazdroszczę, jednak to da się leczyć i zminimalizować efekty, o ile znowu nie pomylisz rozwinięcia skrótu SM. Trzymam kciuki za Ciebie chłopie i mam nadzieję, że uda Ci się pokonać przeciwności losu. Ha ha ha LOL?

Ja będę dzisiaj jezdził ale narazie jade do sklepu. Mysle ze o 14 na bankowym bylo by ok

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

3,401

git- postaram się podskoczyć, chociaż koło 14 planowałem kończyć loty.

3,402

Snow z tego co widze od dluzszego czasu zbyt duzo ludzi sie nie zglasza do jazdy, osobiscie po 15 tez moge wyskoczyc

3,403

o 14 postaram się być na bankowym to potem można się łapać

3,404

jak się uda to wcześniej przyjadę to dam znać. A tak poza tym duke co się dzieje że nie jeździsz w ogóle wszyscy coś ostatnio nie jeździcie

3,405

Ja prawie co tydzień latam ale sobota lub niedziela, w ten łikend sobota dla rodziny, niedziela na latanie

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO