Odp: PIMPSTAR POLAND (Roosterz Crew) :)
a i nie zapomnijcie wpaśc na zawody :D - jako zawodnicy :)
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » PIMPSTAR POLAND (Roosterz Crew) :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a i nie zapomnijcie wpaśc na zawody :D - jako zawodnicy :)
Ale na zawody to musicie mieć jednakowe okleiny i Jerseye ;)
Niestety CREW zobowiązuje!! Nie to co NZ
ale sobie kpicie :P ja wpadne na zawody ja je wygracie szczekacze :P bo narazie nie ma mocnych na Kaczora i Czapeczke , nawet w pp macie problemy . smiejscie sie :P
Dobra, dobra, dobra Kubusie nie żadna ku... kopia tylko rozpowszechnianie pimpstarowego brandu-to jest raz. Dwa po poście o wylęganiu się :) Pimpstar Poland napisał do mnie Jenizo znany pewnie Wam wszystkim, że bardzo się z tego cieszą :] że Pimpstar rozpowszechnił się... nawet tutaj z jedną uwagą a raczej sugestią w sumie to proźboą bo tak to nazwał, mianowicie aby na funsit'e polskiego P-Stara umieścić link do macierzystego i to jest tyle co prędzej czy później z Ich/Jego namową czy bez tego i tak by się stało. Nie chcemy czegoś kopiować, chcemy współpracować. Na jak szeroką skalę? To pokaże czas, ale na pewno chcemy rozpowszechniać Pimpstarowe "idee" i zwyczajnie zrzeszać ludzi co więcej, co już nie podlega dyskusji sami iść w ich ślady. Piszecie, że lepsze było by dla Was, wg. Was samo np. własnie Roosterz Crew- no ok dla Was - my wspólnie podjęliśmy taką decyzje i tak zostanie i h... :] tym bardziej, że macierzysty Pimpstar jest jak najbardziej za :] co do tekstu o wsi to... :] jak wieś się bawi to zęby lecą :] jak ktoś ma coś nie przyjemnego do powiedzenia tudziesh wyszydzenia zapraszamy do Piły tudzież do zobaczenia na jakimś zlocie Supermociakowym i wtedy takie "uwagi", komentarze prosze kierować nam prosto w ryj :] wtedy spełni to swoją rolę:] Co do filmów, zdjęć itp. Owszem będą - wszystko w swoim czasie, nie bez powodu napisałem że to dopiero skromny start czy coś w ten deseń. Zaczynamy dopiero wspólną działalność-od czego zaczeliśmy napisałem w 1 poście w tym temacie, dlaczego itd. Jeśli komuś się to nie podoba to szczerze mówiąc mamy to w głębokim poważaniu. Co do zawodów... Raczej nie pokażemy się na nich jako zawodnicy - bo to nie ta płaszczyzna Supermoto :] jako widzowie? Może i gdzieś, kiedyś, jakoś tak... Apropo tych, którzy chcą filmy i zdjęcia to zapraszam na profile na facebook'u np. mój czy Patryka czy też na Nasze kanały jutubowe :] - co prawda nie są to zdjęcia/filmy z wspólnych lotów bo jeszcze nie mieliśmy okazji bo jak już napisałem dopiero rozpoczynamy "wspólną działalność", ale w najbliższym czasie mamy zamiar to nadrabiać. Może najpierw zobaczcie czy "jeździmy Pimpstarowo" :] a później kierujcie uwagi tudziesh ironie czy też wszelkiego rodzaju sarkazmy :] Pozdrawiam :]
P.S. My chcieliśmy tylko uprzejmie poinformować o kreowaniu się tego co opisane zostało powyżej, czując się lojalnymi użytkownikami forum supermoto.pl w stosunku do innych użytkowników :] bo... warto chyba o tym wiedzieć? W świecie Supermoto...
Ranger, jak na zolnierza sluzacego ramie w ramie a amerykanami to kiepsko z twoim angielskim. Czytalem komentarz "Pimpstara" i na moj slaby angielski to napisal cos innego. Napisal, zebyscie dla pewnosci "tam" napisali, ze to nie jest oficjalna strona PimpStara, zeby nie wprowadzac "zamieszania" jak to ladnie ujal. Jak dla mnie to troche co innego niz "mianowicie aby na funsit'e polskiego P-Stara umieścić link do macierzystego i to jest tyle "
Oryginalny komentarz:
"... Just make sure to put on there that it's not an offical page so there's no confusion..."
No nie odpuszczą... :] Słyszałem o jakimś komencie na tablicy Naszego funsite'u - o niego Ci chodzi? Bo teraz tam nic nie ma - nie wiem nie było mnie, niedawno wróciłem i odpaliłem kompa a jakbyś czytał ze zrozumieniem to pewnie byś zrozumiał... :] że pisałem o Prv Msg od Jeniza przecież to chyba napisane jest jak byk, że pisał do mnie Jenizo... :) a nie ku... Pimpstar na naszej tablicy czy gdziekolwiek indziej :D - pokzać Ci ją? :] A z moim angielskim jest całkiem nieźle :]
aa i z tym "i to jest tyle" to ma się do następnej częsci zdania a nie poprzedzającej... apropo Twojego czytania ze zrozumieniem Drogi Kolego :):):)
o ja pier.... Ale zadyma wynikla... - umiecie sie reklamowac;) a tak serio, nie spinaj sie tak, moze bylo pare komentarzy neg. Ale nie widze aby ktos z was sie smial... Moze tekst o wsi byl troche nie na miejscu ale niektorzy tak maja... W koncu sa z wielkiego miasta. Kim jestes - warszawiakiem gdzie mieszkasz - w legionowie :) bez urazy dla nikogo ale sami rozumiecie. Dzialajcie , walczcie, wspieram was, ale ja bym to robil pod swoim logo. A jak juz bedziecie znani to dostaniecie np. Ciuchy z croppa czy cos , a nie odrazu latka pimpstar
no widzisz - tak jak napisałem - chcieliśmy poprostu dać o sobie znać w szczerze dobrych intecjach a tu jakaś ironia, szydera... :) no dobra... to do tych "szyderców" śle najgorętsze pozdrowienia i zapewniam, że jeszcze o Nas usłyszycie :] tyle :]
Moze tekst o wsi byl troche nie na miejscu ale niektorzy tak maja... W koncu sa z wielkiego miasta. Kim jestes - warszawiakiem gdzie mieszkasz - w legionowie :)
To akurat napisał mój ulubieniec cross ,którego jestem wielkim fanem cały czas przyglądam sie bacznie wynikom numeru 666 i czuje , że jak ruszy z kopyta to bedzie przetasowanie w stawce :rolleyes:
nie no widzę, że wielu jest takich co pogadać toi potrafią ale żeby coś zrobić to już nie za bardzo....weźcie się ludzie i odp od tej nazwy My tak wymyśliliśmy i tak to już pewnie zostanie.....jeżeli się komuś to nie podoba to niech se wsadzi swoje zdanie w d......dlaczego nie wymyślicie sobie włąsnej nazwy a tylko komentujecie innych inicjatywę na to żeby coś powstało....nam się to podoba i tak zostanie i koniec...zamiast się wspierać i dołączać do fajnego pomysłu to tylko krytycyzm...ale nie dziwię się to Polska i naród zawiści a nie zjednoczenia.....myśleliśmy, że ktoś nas tu wesprze i dołączy do nas i naszego pomysłu....tym bardziej że łączy nas ta sama pasja "SUPERMOTO"..
a co do tej wsi to włąśnie widać gdzie ta wieś się ujawnia... a zatańczyć możemy zapraszam do Piły
Brak pomysłów widać u niektórych zwłaszcza jak takie komentarze piszą :D
Chłopaki róbcie swoje ,a resztą sie nie przejmujcie , poprostu reszta musi troche pomarudzić inaczej są chorzy .
tekstu z wsia poprostu nie podchwyciliscie ;) bardziej ma to na celu okreslenie ze cos sie dzieje a nie wysmianie ale widocznie czyjeś kompleksy biorą góre ;)
no tak by było Bartas... Siwy dobrze gadasz! Bo Polak tak ma...
tekstu z wsia poprostu nie podchwyciliscie ;) bardziej ma to na celu okreslenie ze cos sie dzieje a nie wysmianie ale widocznie czyjeś kompleksy biorą góre ;)
takie teksty są poniżej pędzla i nie miało to nic wspólnego teraz z tym co napisałeś ale widać że kupa mięci.....w Pile powstaje grupa SUMO i zapraszamy ludzi z Miasta i ze Wsi...wszyscy mile widziani...;)
Panowie bez zbytniego napinania się... bo wyskakują żyłki na skroniach i takie tam. Ja polubiłem was na fejsie ale nie chcę tego żałować... zachowajcie dystans i luz ;) Bo zaczyna to trochę delikatnie mówiąc... niegrzecznie wyglądać.
A szacun dostaniecie nie za latanie na kole i zadymy na forum a za fajne filmiki i generalnie fajna atmosferę.
A energię spożytkujcie na latanie by nie skończyło się tak jak u nas... że któregoś pięknego dnia okazuje się że nie ma z kim latać.
Jednego roku jest napinka na latanie a w kolejnym... ci sami ludzie mówią, że mnie to nigdy nie bawiło, jazda bez sensu po mieście... itp. farmazony.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » PIMPSTAR POLAND (Roosterz Crew) :)
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 78 zapytań