3,316

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

HEMP napisał/a:

mi sporo zajelo czasu przelamanie sie by na bandach nie przymykac gazu

mam ten sam problem wczoraj na bandach tyle raz leżałem ... poprostu nie moge sie przełamać i zapierdalać , tylko odejmuje gazu a wtedy mi przód w piachu spierd ala , wszystko trzeba ćwiczyć bo ze wszystkim problem jest nie mam odruchu jazdy na stojąco , nie zawsze wiem jak sie zachowac po wyskoku , mam opory przed odkreceniem na zakrętach i na tarce i nadal piach ze mną wygrywa , ale to wszystko przyzywczajenia z sm . Za tydzień też mam jeździc wiec jak kumpel użyczy mi Ktm to polatam , a jak nie to to trudno :P

motoslide.com

3,317

Chłopaki sorka(Bartek, Hemp), że wam się wtrącam ale przenieście swoje rozmowy do oftopa bo na prawdę  burdel się tu robi :)

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

3,318 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-05-30 19:10:27)

Poncz daj sobie spokój i tak nikt z tobą nie będzie latał :D

ide sobie , a Ty sie pytaj może dzisiaj może jutro :P

motoslide.com

3,319

Dzięki :)  dopiero co zdjąłem koło bo gwóźdź  programu mi się wbił

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

3,320

Nawet dobrze sie teraz jezdzilo, a niech pisza w tym temacie przynajmniej cos sie dzieje, a to ze nie na temat bez roznicy

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

3,321

http://www.raduli.info/dyskografia/pi-er-2_transporter/obrazki/co_jest_grane.jpg

3,322

figiel chyba zostanie forumowym królem gifów

jakubek

3,323

[url]http://www.youtube.com/watch?v=w3w-3iRoy58[/url]

3,324

jakub nie wiem czy wiesz ale od dzisiaj mam Ciebie w kalendarzu na rozkładówce:D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

3,325

Witam serdecznie! ;>

jakubek

3,326 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-06-01 11:59:19)

Jak zwykle skromny... miesiąc czerwiec nie przewróci Jakubowi w głowie.
Czerp w tym miesiącu z życia garściami... układ gwiazd Ci sprzyja  ;) kalendarz nigdy nie kłamie  ;)

P.s. Plusik za skromność dla tego pana  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,327

jakub napisał/a:

Witam serdecznie! ;>

całkiem całkiem ta 125

motoslide.com

3,328

http://2.bp.blogspot.com/_-DO1DWLhSHc/SwiSeR7iQeI/AAAAAAAAHdI/F-CJN_INsh0/s1600/yawn.jpg

3,329

Wszyscy przęśli na poziom zawodniczy.  :) Nikt nie lata bo według ich żon... to zupełna strata czasu  :)
Na ten przykład: w poniedziałek widziałem Bartka Supermoto... tak go zapierdalającego między samochodami jeszcze nie widziałem a wszystko by poi pracy nie spóźnić się do domu  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,330

Sebastian !

motoslide.com