571

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

Barteksm napisał/a:

przyszłorocznej ? :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: co ty sobie myślisz , to niezlot gwieździsity w Częstochowie !

Takie spoty w tym roku muszą być jeszcze minimum dwa razy , niech tylko prace znajde to zaraz coś tzreba je*nać na weekend

Jo,jo,ale moją 50-cio centymetrową wariatką raczej nie przyjadę :P

Była Husqa WSM 50.
Powrót w 2015...

572

Filmik pierwsza klasa; D Ekipa tez na poziomie;) Jery dobraa robota ! ;)

TomTom przewodnik ;D

573

dobrze gada filmik rewela - spasowanie z muzą na celująco!

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

574

A pedrosa tez zajebisty filmik;) Dobrze ze wrzuciles;) CZekamy na 2 cz ;D

TomTom przewodnik ;D

575

Zajeb*ste filmiki :D

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

576

Ten filmiki zrobiły swoje... aż człek zatęsknił i chcę jeszcze raz. Kto powie to pierwszy... może ja  :D  Robimy coś w czerwcu ?  :)  Piękny miesiąc...i moje urodziny.
Spoko, spoko jeszcze nie okrągłe, do tych pozostaje mi hm..aż dwa lata... później muszę się trochę ustatkować. Ograniczyć liczbe motocykli w garażu...  :D hm... uwierzyliście? sam w to nie wierzę.  :lol:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

577

dukeSebo napisał/a:

Ten filmiki zrobiły swoje... aż człek zatęsknił i chcę jeszcze raz. Kto powie to pierwszy... może ja  :D  Robimy coś w czerwcu ?  :)  Piękny miesiąc...i moje urodziny.
Spoko, spoko jeszcze nie okrągłe, do tych pozostaje mi hm..aż dwa lata... później muszę się trochę ustatkować. Ograniczyć liczbe motocykli w garażu...  :D hm... uwierzyliście? sam w to nie wierzę.  :lol:

duke ja cie baaardzoooooo prosze.wyslij mi kur........  t fotke z moim synkiem na moto.nie wiem czy poczte masz wolna.moze golebia podeslac? pozdro w weekend usiade i sklece reszte filmikow

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

578 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-05-12 19:47:41)

Ty tu słuchaj na emocjach nie pogrywaj... teraz wszyscy usłyszeli że chodzi o zdjęcie z twoim synkiem... i co kurr... teraz mogę zrobić. Muszę szukać... karty, czytnika, kabla, łapać gołębia, wsadzić mu kabel w dupę... i wbić mu wytyczne na mapie. Jeśli siedzisz na tej swojej Grenlandii... już Ci mówię że tam nie doleci... ;) 
Wszystko popsułeś bo właśnie miałem Ci wysyłać z dopiskiem w nagrodę za filmik :)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

579 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-05-12 19:50:00)

dukeSebo napisał/a:

Ty tu słuchaj na emocjach nie pogrywaj... teraz wszyscy usłyszeli że chodzi o zdjęcie z twoim synkiem... i co kurr... teraz mogę zrobić. Muszę szukać... karty, czytnika, kabla, łapać gołębia, wsadzić mu kabel w dupę... i wbić mu wytyczne na mapie. Jeśli siedzisz na tej swojej Grenlandii... już Ci mówię że tam nie doleci... ;) 
Wszystko popsułeś bo właśnie miałem Ci wysyłać z dopiskiem w nagrodę za filmik :)

no nie siedze na obczyznie bo w domu.mam kulosa zlamanego.jeszcze 3 tygodnie.ale sie porobilo.napewno aparat masz w koszu z kartoflami a czytnik z kablem w piwnicy.hehe i gdzie tu problem?

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

580 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-05-12 21:29:16)

[url]http://www.youtube.com/watch?v=HRThrLVB3Sc&feature=related[/url]

To bądź czujny bo skurwiela będziesz musiał złapać... jest bardzo sprytny i przebiegły.  ;)

Już gołębia wypuściłem... zaraz u Ciebie będzie.

Pedrosa ty stara parówo... złapałeś gołębia? Odebrałeś wiadomość?????

581

Pedros, lepiej powiedz co z nogą i dlaczego tak??

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

582

Sam się nie pytałem, bo skoro Pedrosa nic nie mówi to... może nie ma się czym chwalić  :|

583

jestem odważniejszy i pytam.... Parówa przed parówą nie powinna mieć tajemnic :)

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

584

Parówo-wozu :D:D:D:D:D:D

DRZ 400 Y
Husaberg F(E)S 570

585 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-05-13 15:31:40)

Brzozrider napisał/a:

jestem odważniejszy i pytam.... Parówa przed parówą nie powinna mieć tajemnic :)

Mówi się... "mniej taktowny"  a nie "odważniejszy"... hehe... a ja już chyba wiem  ;)