556

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

hahh Hacker sam jesteś Parówa... my widzieliśmy... opowiem Ci o wrażeniach... zajebisty.  :D  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

557

Dobry filmik,dobry... W przyszłorocznej edycji trzeba wziąć udział :D

Była Husqa WSM 50.
Powrót w 2015...

558

przyszłorocznej ? :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: co ty sobie myślisz , to niezlot gwieździsity w Częstochowie !

Takie spoty w tym roku muszą być jeszcze minimum dwa razy , niech tylko prace znajde to zaraz coś tzreba je*nać na weekend

motoslide.com

559 Ostatnio edytowany przez HEMP (2011-05-11 18:45:20)

prv :(  wideło....

i can do this .. here, hold my beer

560

Jeszcze raz [url]http://www.youtube.com/watch?v=61XAFQ-vTu4&feature=feedu[/url] Sulejów 2011

motoslide.com

561 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-05-12 09:20:52)

pierwsza czesc z sulejowa mojej produkcji.  nastepnych bedzie sie wiecej dzialo.      [url]http://www.youtube.com/watch?v=jIgff6MlKo0[/url]

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

562 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-05-12 09:31:55)

Program chyba jakość Ci popsłuł jakość , ale tak to ok , taki typowy film objazdowy , chętnie bym obejrzał coś z orginalną scieżką dzwiękową :P

edit: pobrałem film w najwyższej jakość i jakość jest ok , wiec to wina youtube

motoslide.com

563

Barteksm napisał/a:

Program chyba jakość Ci popsłuł jakość , ale tak to ok , taki typowy film objazdowy , chętnie bym obejrzał coś z orginalną scieżką dzwiękową :P

edit: pobrałem film w najwyższej jakość i jakość jest ok , wiec to wina youtube

pierwsza czesc filmu jest w mniejszej rozdzielczosci bo zle ustawilem w sony  vegas pro 9,0 ale pozniej juz zaskoczylem.pierwszy raz sie bawilem tym programem

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

564

muzyka to pasuje jak ;x

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

565

Raczek napisał/a:

muzyka to pasuje jak ;x

nie podniecaj sie muzyka tylko sm jak chcesz moge wrzucic sciezke z bolka i lolka jak cie zadowoli

566

pewnie, że zadowoli

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

567

Podoba się.. .nawet bardzo się podoba :D  :D 
Dopiero teraz uzmysłowiłem sobie jak wygląda świat z perspektywy parówo-wozu  :D droga wygląda znacznie węziej  ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

568

no fajne filmiki.

szczególnie Twój Bartek fajne zmotany, no i nieźle latcie, szkoda, ze mam do Was tak daleko

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

569

haha to nie mówj film , to Jerego film ! ja nie mam żadnych filmów oni mają te kamery na łep to kręcą :P

motoslide.com

570

w ciagu kilku dni zmontuje jeszcze 2 ale samej akcji .to byl wstep.musze przerobic dwadziescia pare filmow.z reszty kamerek