541

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

Zajebioza film. Zauważyliście, że są pewne specjalizacje wśród naszych riderów? Przykład Seba- za wszelką cenę uciec  z kadru:) Brzoza non stop oglądał przednie kolo czy oby napewno proste:)))

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...

542

a Ty jak ? Masz kolano jeszcze ?

motoslide.com

543

filmik otrzymuje ocenę BDB ;-)

jakubek

544

ja tez cos zapodam.pierwszy montaz mysle ze jeszcze 2 czesci zmontuje  pozniej.jak sie wgra zaraz zapodam.jakby co to sorki ale pierwszy raz bawilem sie programem do obrobki.

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

545

Spoko

Jery zablokował film ... podejrzewam , ze chodzi o blache Brzozy , ja swoją restestracje urwałem chciałem ja zakłądać , dzięki , że mnie odciagneliście od tego pomysłu ;)

motoslide.com

546

Barteksm napisał/a:

Jeszce mam. Wczoraj mi nakuwali, bo się krew zebrala w ilości hurtowej, Na razie mam usztywnione kolanko, w przyszłym tygodniu kontrolna wizytancja u ortopedy, Jak się syf nie będzie zbierał to USG i ustalamy szkody i dalsze metody leczenia i rehabilitacji...

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...

547

Czyli narazie idzie identycznie tak jak u mnie w lutym :D

motoslide.com

548 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-05-11 15:30:31)

Barteksm napisał/a:

, ja swoją restestracje urwałem chciałem ja zakłądać , dzięki , że mnie odciagneliście od tego pomysłu ;)

Czasami sie opłaca słuchać starszych kolegów a nie mamy  :lol: nie musisz Bartek dziękować. Jery dzięki temu będzie miał mniej pracy  ;)

Z dyndającą na plecaku tablicą, brakuje tylko wielkiego neonu na kasku o takim napisie... "Jeśli nie odpowiada Ci mój styl jazdy, czy hałas wydobywający się z mego tłumika"  proszę spisz ten nr. i zawiadom najbliższe organa ścigania.  :lol:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

549

bartolini76 napisał/a:
Barteksm napisał/a:

Jeszce mam. Wczoraj mi nakuwali, bo się krew zebrala w ilości hurtowej, Na razie mam usztywnione kolanko, w przyszłym tygodniu kontrolna wizytancja u ortopedy, Jak się syf nie będzie zbierał to USG i ustalamy szkody i dalsze metody leczenia i rehabilitacji...

przerabialem to kiedys na 6 razy mialem sciagana wode z krwia z kolana.igla niewaska byla co?kolano sie zagoilo ale wiazadlo krzyzowe nie odrosnie.a teraz druga noga zlamana 6 tygodni gipsu.jeszcze 3 zostaly

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

550

Pedros noge masz złamaną ? Czy źle czytam :P

motoslide.com

551

gdzie to zlotowe videłooooo... ? bo chcialem obczaić :D

http://bleft-style.blogspot.com/

http://www.bikepics.com/members/bleft1/

552

Barteksm napisał/a:

Pedros noge masz złamaną ? Czy źle czytam :P

taaa  mam zlamana.myslalem ze sie skrecila ale strzlkowa zlamala sie.jeszcze 3 tyg gipsu

553

To co zrobiłeś ?

Kurde Brtolini kolano rozwalone , ty noga złamana już sie bałem że tylko aj jetem taką kaleką i tylko mi sie kolano skręca hahah

motoslide.com

554 Ostatnio edytowany przez meviu24 (2011-05-11 17:29:57)

Panowie bo wyswietla mi sie wlasnie ze film prywatny... Da sie to jakos obejrzec jeszcze? Albo niech ktos mi na na GG to podesle;)

TomTom przewodnik ;D

555

no co jest z tym filmem parówy?:D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD