3,151

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Co wywinąłeś ciekawego? :D

Ja musiałem być na Komunii - ale przynajmniej się nażarłem na tydzień do przodu ;D Zaoszczedzona na jedzeniu kase wydam na paliwo :D

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

3,152

ja dzisiaj stopale waliłem aż mi się hamulec zgrzał

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

3,153

ja dopiero dotarłem :D
sebek ochłonie to mysle ze cos napisze szkoda ze niemiałem kamerki na kasku bo by było wszystko widać  :lol:

Husaberg FS650 > Husaberg FS570 :D > KTM 950SM

3,154

plastikowa finladia jest jednak zajebioza :) lekki kacyk rano i pozniej wypad z "plecakiem"  nad zegrze ,ktory przeistoczyl sie w 160km nawiniete na licznik :) .Nabralem zaufania do tego moto z ryzu :) ...nanastepny zloto-spoto-wypad  jade na kołach (dupa odpada dopiero  pod koniec  takiego dystansu)

i can do this .. here, hold my beer

3,155 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-05-08 22:47:24)

Dzisiaj wszystkie drogi wiodły nad Zegrze my nakręciliśmy też coś ok 140 km.  :) Odczuwam lekki dyskomfort w okolicach kości ogonowej ale nie od siedzenia  ;)

Pewnie HEMP siedzieliśmy tuż obok siebie ale co tam... nie przyznajesz sie do kolegów to trudno :(

Daniel wiesz jak sie rozpoznaje przepracowany olej  :) dobrze że dbasz o moto ale uwierz mi przesuń granice wymiany oleju o jakieś 200 km. i każdy SZPECU ci powie że to i tak zbyt często  :D A olej rozpoznajesz po kolorze :D
Nie żeby mi to przeszkadzało (twoja broszka) ale gdybyś nie zmieniał tak PRZESADNIE CZĘSTO oleju to może byś mógł zrobić trasę 50 km w jedna stronę i z powrotem... ciesząc się spotkaniem z kolegami nad Zegrzem ;)
Nie żeby to był powód do sprzeczki bo to twoja sprawa...  ale zaczną się śmiać chłopaki, że kupił moto ale nie lata bo nie chce zmieniać oleju   :lol:

Jeszcze jedno do wszystkich latających wyczynówkami. lub myślących o ich kupnie. Manuale podają częste okresy regulacyjne i częste wymiany oleju ale...  robią tak bo to jest obliczane na jazdę po torze motocrossowy... jak taka jazda wygląda, wszyscy wiedzą... jedna wielka pizda do odcinki ;) (bardzo, bardzo ciężki teren) nijak się ma przelicznik motogodzin do jazdy ulicznej. !!!! Mówię to z całą odpowiedzialnością. Ten sezon jest moim 3 sezonem na CRFie  :D  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,156 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-05-08 22:31:27)

hEj HAJ HElloo

juz wiem

motoslide.com

3,157

dukeSebo napisał/a:

Dzisiaj wszystkie drogi wiodły nad Zegrze my nakręciliśmy też coś ok 140 km.  :) Odczuwam lekki dyskomfort w okolicach kości ogonowej ale nie od siedzenia  ;)

Pewnie HEMP siedzieliśmy tuż obok siebie ale co tam... nie przyznajesz sie do kolegów to trudno :(

Daniel wiesz jak sie rozpoznaje przepracowany olej  :) dobrze że dbasz o moto ale uwierz mi przesuń granice wymiany oleju o jakieś 200 km. i każdy SZPECU ci powie że to i tak zbyt często  :D A olej rozpoznajesz po kolorze :D
Nie żeby mi to przeszkadzało (twoja broszka) ale gdybyś nie zmieniał tak PRZESADNIE CZĘSTO oleju to może byś mógł zrobić trasę 50 km w jedna stronę i z powrotem... ciesząc się spotkaniem z kolegami nad Zegrzem ;)
Nie żeby to był powód do sprzeczki bo to twoja sprawa...  ale zaczną się śmiać chłopaki, że kupił moto ale nie lata bo nie chce zmieniać oleju   :lol:

Jeszcze jedno do wszystkich latających wyczynówkami. lub myślących o ich kupnie. Manuale podają częste okresy regulacyjne i częste wymiany oleju ale...  robią tak bo to jest obliczane na jazdę po torze motocrossowy... jak taka jazda wygląda, wszyscy wiedzą... jedna wielka pizda do odcinki ;) (bardzo, bardzo ciężki teren) nijak się ma przelicznik motogodzin do jazdy ulicznej. !!!! Mówię to z całą odpowiedzialnością. Ten sezon jest moim 3 sezonem na CRFie  :D  :D

przecież ja mam już nalatane 10mth na oleju i dziś nie wymieniałem tylko nie chciałem błądzić po zegrzu bo nie znam tych okolic zwłaszcza że byłem skacowany, ja już żyję gostyniem i do tego się przygotowuję :) więc możecie się śmiać że nie jeżdżę na wypady i siedzenie na plaży :) zamiast  trzaskania trasek 150 km wole zrobić 50 km w szybkim tempie na torze ;P

3,158 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-05-09 09:15:05)

Za rączkę z wami i do przedszkola  :lol:

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

3,159

Dobra zakodowane... do Daniela- nie dzwonić  :)  wystarczyło powiedzieć a nie ściemniać przez tel.  :D  :D zaraz będę, nie będę, przyjedzcie do mnie itp.

Po co zaraz ta ironia "siedzenie na plaży" hehe. wiedzieliśmy że zdjęcia które dostałeś... będą miały właściwy przekaz  :D Taki był ich cel  :D 
A przecież wystarczyło powiedzieć... chłopaki kończę z bezsensownym lataniem po krzakach... to nie wnosi profesjonalizmu w moje życie. A koledzy następnym razem zaoszczędzą na połączeniach tel. do Ciebie  :) Tu przepraszam, to Ty wczoraj dzwoniłeś  ;)

Nie wiem... to może przez te sprzeczne sygnały które wysyłasz... kilka stron wcześniej jedziesz po wszystkich że nikt nie lata... teraz sobie drwisz z naszego "fantastycznego dnia na moto" i mówisz że przechodzisz na poziom wyższy  ;)

Oj Daniel, Daniel... już nic więcej nie powiem.   :|

3,160

nic nie sciemnialem byłem skacowany a samotne przejażdżki kończą się zabraniem dowodu jak widać po mnie, poza tym nie mam zamiaru się tłumaczyć powiedziałem później jak będziecie w wawie to wychodzę i tak zrobiłem.
no po krzakach to z Bicepsem chyba nie jeździliście haha
no niestety pewne ograniczenia związane z zawodami mam a Ty też nie musisz drwić z tego ja coś sobie postanowiłem i mam cel.
w środę o 18 na bemowie można pojezdzic i nie trzeba sie bać że Cie ktoś rozjedzie ja wole w takich warunkach pojezdzić.

3,161 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-05-09 13:02:07)

danielmik napisał/a:

i nie trzeba sie bać że Cie ktoś rozjedzie ja wole w takich warunkach pojezdzić.

Bo ja już nie wiem o co biega... chodzi o strach że znów Ci zabiorą dowód (nie będę Ci dawał rad co w takich okolicznościach się robi) nie musisz machać dowodem przed panami z drogówki ;) Nie wleją ci pasem na goły tyłek.
Boisz się że Ci CRFa stanie, czy chodzi o olej... już sam nie wiem :) Daniel ja tylko chciałem z Tobą polatać, posta wyżej napisałem co o tym myślę i po krzyku. Jeden mniej do latania... no cóż trudno  :|

Bo jakoś argumenty z bezpieczeństwem hehe... jeszcze tydzień temu darłeś się z Lancerami.

danielmik napisał/a:

ja tez ostatnio miałem przygode z EVO 10 ale został strasznie w tyle do 100 ale moze pizd* i nie umial ruszyć

Daniel jeśli dalsza nasza rozmowa ma przebiegać w tak dziecinny i idiotyczny sposób to... skończmy ją teraz z uśmiechami.  :D  :D

3,162

to co sam zaczynasz szydere?! chcesz polatać ze mna to przyjedz w środe na bemowo, nie zawsze mogę po mieście o dowód się nie boję tylko więcej mandatów już nie chce! jeśli nie rozumiesz czemu nie chciałem jechać sam do was nad zalew to w którymś poście sam napisałeś ze wolisz jeździć w grupie to wyobraź sobie że mam tak samo!

3,163

jakies latanie dzis?
czy zamulamy?

3,164

ja moge sie
ruszyc z więczora, tj. Ok 20

3,165

chyba czas się poruszać, ktoś wieczorkiem pojeździć motorkiem ?

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba