76

Odp: DR-Z NO I CHU..la..J..noga

Giersik napisał/a:

A czy przypadkiem wersja E nie jest pozbawiona seryjnie termostatu bo mi się o oczy obiło na forum scigacz.pl ?

Tak. E i Y nie mają termostatu.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

77

i wszystko na ten temat, Panowie znawcy mechanicy...

78 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-05-05 08:08:02)

mike napisał/a:

http://hatchesmagazine.com/blogs/Flyosophy/files/2010/11/Al_Bundy.jpeg

Majki to najlepsze podsumowanie... tylko to wszystko nie przybliży Cię do szybszego wyjazdu na drogę.  :D

Zresztą problem termostatu dotyka tak niewielu na tym forum... że nie warto sie nim zajmować.

Bo przecież jak tu przegrzać moto... które nie wyjeżdża z garażu.  :D  :D 
No chyba że kręcąc filmiki na YouTube w zacisznym garażu  ;) kto z nas nie widział tych pełnych akcji i napięcia filmików... moto odpalone i ujęcie z lotu ptaka wokół motocykla  :lol:  :lol:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

79

Tłok zamówiony - w Polsce nie mają na stanie, zamawiają u producenta, a z racji że jest to niestandardowy tłok możliwe że i producent na magazynie nie ma i dopiero będą produkować :/ Termin realizacji do miesiąca czasu  :mad:

80

to może ja też wyjme z DR termostat , a nie nie ... zapomniałem że DR to też "wyczyn" i termostatu nie ma

motoslide.com

81

Filmiki ja jutjuba to my krecimy w kiblu jarajac gume. Tak zeby pozniej komarow w pokoju nie bylo ;) kto ma wiedziec ten wie o co cho :D

Wracajac do tematu:

Mike, przemysl sprawy, bo mechanik "nieswoj" bedzie golil za kazda wykrecona "srubke" i jej ocenianie/ogladanie

Zsumuj sobie wszystkie planowanie i nie planowane wydatki i wyjdzie ze taniej, szybciej i pewniej bedzie kupic nowy silnik.
Stary spylisz na czesci.

Przy okazji wymien pompe oleju dla pewnosci bo gladz cylindra zerznieta jest zdrowo.

Do DRZ jest mnostwo czesci wiec cus znajdziesz :)

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41577_32630751411_2988065_n.jpg

DRZ 400 Y
Husaberg F(E)S 570

82

Barteksm napisał/a:

to może ja też wyjme z DR termostat , a nie nie ... zapomniałem że DR to też "wyczyn" i termostatu nie ma

ale jak go wyjmiesz ? przecież nie umiesz... musisz oddać do serwisu żeby prawdziwy mechanik Ci go wyjął ;p

83

Tabul nie ironizuj bo sie będe smiał z twojego koła przez które nie przyjechałes do Sulejowa , na jednym nie potrafisz ? Musisz na dwóch ? hahah

motoslide.com

84 Ostatnio edytowany przez tabul (2011-05-05 22:34:18)

qwwa, nadal nie mam koła, więc możesz się śmiać ;p ;)
tzn. mam ale zjebane bo nie naprawili... ale pierdo... to bo naprawiłem ninje i właśnie idę polatać ;p

85

no lataj lataj , tylko na samoloty i linie wysokiego napięcia uważaj ;)

motoslide.com

86

Hehehehe termostat w serwisie 165 zetów. Ocipieli chyba :D

87

Giersik napisał/a:

Hehehehe termostat w serwisie 165 zetów. Ocipieli chyba :D

tylko 165 zeta? jak oryginalny suzuki to nie tak źle:)

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

88

No oryginał. Ale cena kosmiczna za kawałek blaszki na sprężynce :D

89

jest i nowy silnik! i to od wersji E

[url]http://cgi.ebay.co.uk/SUZUKI-DRZ-400-ENGINE-BRAND-NEW-/390292080613?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item5adf3887e5[/url]

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

90

silnik to dla mike'a może się przyda ;) a co do latania to tęsknie za huśką :(