Odp: MVD Racewear - mozna gdzies dostac w Polsce ubiory tego producenta???
Co to za frak z tyłu ? To sie wpuszcza , czy jak ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » MVD Racewear - mozna gdzies dostac w Polsce ubiory tego producenta???
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bo Holendrzy jak wyjdą z kofiszopów idą w nich do filharmonii :D a tak na serio spodnie z kurtką można spinać ale nie trzeba,wtedy wpuszcza się w spodnie i tym samym mamy większa swobodę ruchów i nic nie ciągnie a za razem masz przykryte co trzeba, na fotach widać że kurtki MVD mają zintegrowany pas nerkowy a spodnie mają sporą regulacje w pasie. Nie widać niestety naprawdę niskiej wagi tego zestawu!
Czy ktoś się orientuje czy/kiedy będzie dostępna w PL koszulka MVD(taka zakładana na kombi z numerem startowym itd)?
To chyba musisz zamówić u Mcienkiego jako indywidualny wzór.
Musisz się odezwać do Mcienkiego (forumowy kolega) firma MOTOCYKLON z Poznania. Koszulki są dostępne z własnym logo numerami itd. Musisz tylko dosłać logo (dodatkowa oplata za taką usługę) czas realizacji ok 3-4 tyg
jeszcze podam takie info od Marcela, ze szycie na wymiar +100Eur
a ktos moglby sie pochwalic jak lezy M'ka spodni na wzrost 190 bo nie mam 100 eur :(
ja mam spodnie M i 172cm wzrostu waga 73kg i spodnie są akurat. Wymiary wypadają małe.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » MVD Racewear - mozna gdzies dostac w Polsce ubiory tego producenta???
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 78 zapytań