Odp: MVD Racewear - mozna gdzies dostac w Polsce ubiory tego producenta???
psatp a kiedy się spodziewasz mieć te ciuchy w sprzedaży?
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » MVD Racewear - mozna gdzies dostac w Polsce ubiory tego producenta???
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
psatp a kiedy się spodziewasz mieć te ciuchy w sprzedaży?
narazie jest małe zainteresowanie :/ w przyszłym tygodniu będzie decyzja od działu marketingu czy motox w to wchodzi czy nie. Jeśli nie to będziemy ściagać tylko pojedyńcze zestawy na indywidualne zamówienie
O jo! Zajebiste!
To wszystko to skóra. Na zdjęciach na stronie producenta tego nie widać. Kurcze muszę mieć takie coś!
Podaj rozmiary kolory i zamawiamy :)
Podaj rozmiary kolory i zamawiamy :)
Z tym niestety jest u mnie problem:
1) jestem teraz bez siana
2) jestem bardzo małych gabarytów i wpierw muszę przymierzyć zanim kupię :/
Więc jak będzie kasa, a wy będziecie mieć coś na sklepie to podjadę do was na przymiarkę.
Na początku nie bylem przekonany, jakoś dziwnie (inaczej) wygląda to na zdjęciach.
W zeszły weekend widziałem chłopaków na torze w tych zestawach i naprawdę fajnie wyglądają, są luźne i przewiewne.
Żebyśmy jeszcze ładna pogodę mieli to bym dłużej nie czekał ;)
Chris 660smc jako dystrybutor w UK podaje ze szyja te ciuchy na miarę :cool: [url]http://www.ktmforum.co.uk/showthread.php?48144-MVD-racewear-new-uk-distributor[/url] , odezwę się do niego i zapytam jak to dokładnie wygląda i jakie koszta.
jaki sens ma ciagniecie ciuchów z holandi przez anglię ? nie lepiej bezpośrednio ??
Na początku nie bylem przekonany, jakoś dziwnie (inaczej) wygląda to na zdjęciach.
W zeszły weekend widziałem chłopaków na torze w tych zestawach i naprawdę fajnie wyglądają, są luźne i przewiewne.
Żebyśmy jeszcze ładna pogodę mieli to bym dłużej nie czekał ;)Chris 660smc jako dystrybutor w UK podaje ze szyja te ciuchy na miarę :cool: [url]http://www.ktmforum.co.uk/showthread.php?48144-MVD-racewear-new-uk-distributor[/url] , odezwę się do niego i zapytam jak to dokładnie wygląda i jakie koszta.
A jak myślisz, nadają się na co dzień czy tylko raczej na tor?
O jo! Zajebiste!
To wszystko to skóra. Na zdjęciach na stronie producenta tego nie widać. Kurcze muszę mieć takie coś!
Trzeb pytać kolegów, a nie potem zdziwiony.
Wszędzie jest skóra, oprócz tej pobazgranej części spodni w okolicach zamka. Ma to na celu zachowanie zimnej krwi (tu i ówdzie) :lol: .
Psatp w jakiej cenie masz rękawiczki?
jaki sens ma ciagniecie ciuchów z holandi przez anglię ? nie lepiej bezpośrednio ??
Myślę ze nie ma sensu. Mi chodziło o sprawdzenie ceny dla siebie i jak oni to szyja na wymiar.
Dam Wam znać jak mi odpisze żebyście porównanie mieli.
A jak myślisz, nadają się na co dzień czy tylko raczej na tor?
Ciężko powiedzieć, SkyZone mieli nowe stroje a Lewis Cornish widać ze już dobrze używane ale nie wiadomo jak długo już w nich jeździł.
moim zdaniem nadaja sie na codzien bo nawet maja kieszenie.
A strój ogólnie jest bardzo przewieny i wygodny
mozna używać jak jednoczęściowy lub dwu
tego suwaka nie trzeba zasuwać a ryzyka że się ciało przytnie to nie ma bo poto jest taki długi kołnierz poniżej suwaka
Witam, podaje ceny na odzież MVD racewear
Kurtka 1179pln
Spodnie 1299pln
Rekawiczki 279pln
Koszulka 199pln
koszulki będą dostępne za ok 2tygodnie.
Dla zainteresowanych aktywnych forumowiczów oraz zawodników MP i PP przewidziane rabaty.
W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać na PW lub maila biuro@motocyklon.pl
Importer MVD
Motocyklon
ul.Polna 40
Poznań
biuro@motocyklon.pl
61 6628747 lub 61 8172263
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » MVD Racewear - mozna gdzies dostac w Polsce ubiory tego producenta???
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 76 zapytań