31 Ostatnio edytowany przez cross (2011-04-27 18:01:04)

Odp: Trenig Czestochowa, wyrazów w tą srode 20.04

Supermoto 34 napisał/a:

Siema Wszytskim ,,, Damiano Myślę,że nie masz racji,,, ja sie uczyłem jezdzić na wyrazowie i dzieki wyrazowie jestem w tych miejscach w ktrórych jestem ,,, prawda jest taka, że jak sie nauczysz jezdzić na scierwach to później na idealnej nawierzchni widać tą różnice ,, od zawsze praca w trudnych warunkach owocowała  także w tej kwaesti jestem rękoma i nogami za Wojtkiem ;] pozdro dla wszytskich ;]

Marcin kiedy tam ostatni raz byłes ;>?

bo to co było chociazby rok temu a teraz to jest przepaść ;)

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

32

Byłem tam na jesień w zeszłym roku ,,, ale jak dla mnie zawsze była tam hujnia ,,, bo masz racje z zakretu wychodzisz cały czas na pośłizgu,,,  I SUPER BARDZO MI SIE TO PRZYDAŁO GDY NA ZAWODACH WYCHODZE Z TERENU I TEŻ MI KOŁO ŚLIZGA  WTEDY MOGE NA PEŁNYM GWIZDKU OPANOWAĆ MOTOR!!! w zakręcie walczysz z motorem by nie jebnąć ,,, ale CAŁY CZAS SIE UCZYSZ,,,  cały czas starasz utrzymać równowagę,,, jak dla mnie to nic lepszego to harowania!!!!! tym bardziej że nie ma u nas gdzie jezdzić i trzeba się cieszyć z tego co jest ;---] POZDRO ;-]

33 Ostatnio edytowany przez cross (2011-04-27 21:22:29)

no wlasnie a teraz jest jeszcze gorzej ... :(  a power slide spoko  ale nie  na kazdym winklu :(

jak tam przygotowania ;> ?

i stety badz nie  , ale juz nidlugo wyrazow bedzie zrownany z gleba i bedzie robic jako podbitka wezła autostradowego ;)

34

cross napisał/a:

no wlasnie a teraz jest jeszcze gorzej ... :(  a power slide spoko  ale nie  na kazdym winklu :(

jak tam przygotowania ;> ?

i stety badz nie  , ale juz nidlugo wyrazow bedzie zrownany z gleba i bedzie robic jako podbitka wezła autostradowego ;)

Własiciwie to o co tobie chołpczyku chodzi ? Zapodałem temat o treningach na wyrazowie zeby zomki wiedzieli ze mozna tam potrenowac za friko. Jak ci sie tam nie podoba, to nie trenuj tam. Masz miesiączke czy co ?  jak cie cos boli w wyrazowie to załoz oddzielny temat np. "jak hujowy jest wyrazów" i tam wypisuj swoje żale

35

ale kiedy ja napisałem ze jest syf kiła i mogiła to ty zaczołes sie rzucac jak ryba na brzegu ;))

36

Wojtas!!!! to ja tu zawsze byłem prowoderem !!! a moje zdanie albo popierd... na wyrazowie  albo jesteś miekkim siuskiem !!!! to tor dla facetów a nie dziewczynek :D

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

37

Jako że środa 20.004 już minęła a Wy się kłócicie, to zamykam temat.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30