Odp: Trenig Czestochowa, wyrazów w tą srode 20.04
na 95% 1'go rano
KTM the best fuck the rest
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trenig Czestochowa, wyrazów w tą srode 20.04
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na 95% 1'go rano
no to elegancko niebede ukrywał ze bede liczył na pomoc przy wyciąganiu moto z partnera :)
ja tez pewnie polece w niedziele z rana
a skad lecisz ?
poprostu brak ci argumentów na to ze wyrazow juz jest nic nie wart... wykrecenie czasow na poziomie 35s jak 2 lata temu juz sa nie wykonalne w bezpiecznych warunkach ;) bo to juz jest walka z szukaniem przyczepnosci a nie radocha z jazdy .. kiedy na kazdym wyjsciu z winkla zamiata dupskiem zamiast przyspieszac ;)
slajdy dalej tak na kwadrata robisz jak rok temu ^^ ?yo
lecisz na gostyn ?
Wiesz, mysle ze przydalo ci sie troche pokory bo stasznie cwaniakujesz jak na goscia ktory nie ma jakis rewelacyjnych wynikow w supermoto, tym bardziej ze to twoj tata cie sponsoruje, wiec masz w dupe to czy placisz za treningi.
Nie musze miec argumentow zeby ci cokolwiek udowadniac bo na wyrazow i tak bede jezdzil czy ci sie to podoba czy nie. Jak ktos umie dobrze jezdzic to potrafi jezdzic w kazdych warunkach, a jak jestes ciekawy jak jezdze to przyjedz i zobacz, zreszta i tak to wyjdzie na zwodach, na gostyn jade i w ten wekend chyba tez bede w kisieline.
popieram w tej kwestii crossa. Lepiej załadować motor na przyczepę i odwiedzić Kisielin. 100x lepsza zabawa!
Ale oczywiście każdy lata tam gdzie mu odpowiada.
Pozdr. dla wszystkich zapaleńców.
z Halemby
chcesz sie na transport zalapac ? ... halemba ze ruda slaska ?
MendeZ odezwij sie do mnei bo gdzies mi wjebalo twój numer !
cross napisał/a:poprostu brak ci argumentów na to ze wyrazow juz jest nic nie wart... wykrecenie czasow na poziomie 35s jak 2 lata temu juz sa nie wykonalne w bezpiecznych warunkach ;) bo to juz jest walka z szukaniem przyczepnosci a nie radocha z jazdy .. kiedy na kazdym wyjsciu z winkla zamiata dupskiem zamiast przyspieszac ;)
slajdy dalej tak na kwadrata robisz jak rok temu ^^ ?yo
lecisz na gostyn ?
Wiesz, mysle ze przydalo ci sie troche pokory bo stasznie cwaniakujesz jak na goscia ktory nie ma jakis rewelacyjnych wynikow w supermoto, tym bardziej ze to twoj tata cie sponsoruje, wiec masz w dupe to czy placisz za treningi.
Nie musze miec argumentow zeby ci cokolwiek udowadniac bo na wyrazow i tak bede jezdzil czy ci sie to podoba czy nie. Jak ktos umie dobrze jezdzic to potrafi jezdzic w kazdych warunkach, a jak jestes ciekawy jak jezdze to przyjedz i zobacz, zreszta i tak to wyjdzie na zwodach, na gostyn jade i w ten wekend chyba tez bede w kisieline.
a ty strasznie cwaniakujesz jak na goscia ktory ma 150 cm wzrostu i 50 kg wagi ;)
a co do sponsoringu to zazdrosc cie zzera czy jak ? bo ewidentnie widac ze jedyne do czego pijesz to jest kasa , a moze twoje mikro ego kuleje ?
uuu ostro tak czy inaczej wyrazów zajebisty, i w najbliższym czasie na pewno się tam wybiorę, i moim zdaniem kolega croos ni huja nie ma racji
Cross daleko z Chorzowa na pannonia ring?
to SMowy trening?
Cross daleko z Chorzowa na pannonia ring?
to SMowy trening?
"czy jest tłumacz na sali"
Nie. To trening szosowy. Na terenie jest tor SM, ale czy dadza pojezdzic nikt nie wie. Niby nie ma przeszkod, ale Grandys powiedzial "my mamy oplacony tor szosowy"
dzwoniłem wczoraj do grandysów i powiedzieli ze nie powinno być przeszkód zeby polatac na małym torze
jak byłem kilka razy poprzednio to nie było problemów i chłopaki smigali na SMach
Siema Wszytskim ,,, Damiano Myślę,że nie masz racji,,, ja sie uczyłem jezdzić na wyrazowie i dzieki wyrazowie jestem w tych miejscach w ktrórych jestem ,,, prawda jest taka, że jak sie nauczysz jezdzić na scierwach to później na idealnej nawierzchni widać tą różnice ,, od zawsze praca w trudnych warunkach owocowała także w tej kwaesti jestem rękoma i nogami za Wojtkiem ;] pozdro dla wszytskich ;]
prawda jest taka, że jak sie nauczysz jezdzić na scierwach to później na idealnej nawierzchni widać tą różnice
Na oczy nie widzialem toru , ale to jest święta prawda i to nie tylko jesli chodzi o motocykle
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trenig Czestochowa, wyrazów w tą srode 20.04
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 73 zapytań