16

Odp: Trenig Czestochowa, wyrazów w tą srode 20.04

na 95% 1'go rano

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

17

no to elegancko niebede ukrywał ze bede liczył na pomoc przy wyciąganiu moto z partnera :)
ja tez pewnie polece w niedziele z rana

18

a skad lecisz ?

19

cross napisał/a:

poprostu brak ci argumentów na to ze wyrazow juz jest nic nie wart... wykrecenie czasow na poziomie 35s jak 2 lata temu juz sa nie wykonalne w bezpiecznych warunkach ;) bo to juz jest walka z szukaniem przyczepnosci a nie radocha z jazdy .. kiedy na kazdym wyjsciu z winkla zamiata dupskiem  zamiast przyspieszac ;)
slajdy dalej tak na kwadrata robisz jak rok temu ^^ ?

yo

lecisz na gostyn ?

Wiesz, mysle ze przydalo ci sie troche pokory bo stasznie cwaniakujesz jak na goscia ktory nie ma jakis rewelacyjnych wynikow w supermoto, tym bardziej ze to twoj tata cie sponsoruje, wiec masz w dupe to czy placisz za treningi.
Nie musze miec argumentow zeby ci cokolwiek udowadniac bo na wyrazow i tak bede jezdzil czy ci sie to podoba czy nie. Jak ktos umie dobrze jezdzic to potrafi jezdzic w kazdych warunkach, a jak jestes ciekawy jak jezdze to przyjedz i zobacz, zreszta i tak to wyjdzie na zwodach, na gostyn jade i w ten wekend chyba tez bede w kisieline.

20

popieram w tej kwestii crossa. Lepiej załadować motor na przyczepę i odwiedzić Kisielin. 100x lepsza zabawa!

Ale oczywiście każdy lata tam gdzie mu odpowiada.

Pozdr. dla wszystkich zapaleńców.

21

z Halemby

22 Ostatnio edytowany przez cross (2011-04-26 19:05:16)

chcesz sie na transport zalapac ?   ...   halemba ze ruda slaska ?

MendeZ  odezwij sie do mnei bo gdzies mi wjebalo twój numer !

23

predator308 napisał/a:
cross napisał/a:

poprostu brak ci argumentów na to ze wyrazow juz jest nic nie wart... wykrecenie czasow na poziomie 35s jak 2 lata temu juz sa nie wykonalne w bezpiecznych warunkach ;) bo to juz jest walka z szukaniem przyczepnosci a nie radocha z jazdy .. kiedy na kazdym wyjsciu z winkla zamiata dupskiem  zamiast przyspieszac ;)
slajdy dalej tak na kwadrata robisz jak rok temu ^^ ?

yo

lecisz na gostyn ?

Wiesz, mysle ze przydalo ci sie troche pokory bo stasznie cwaniakujesz jak na goscia ktory nie ma jakis rewelacyjnych wynikow w supermoto, tym bardziej ze to twoj tata cie sponsoruje, wiec masz w dupe to czy placisz za treningi.
Nie musze miec argumentow zeby ci cokolwiek udowadniac bo na wyrazow i tak bede jezdzil czy ci sie to podoba czy nie. Jak ktos umie dobrze jezdzic to potrafi jezdzic w kazdych warunkach, a jak jestes ciekawy jak jezdze to przyjedz i zobacz, zreszta i tak to wyjdzie na zwodach, na gostyn jade i w ten wekend chyba tez bede w kisieline.

a ty strasznie cwaniakujesz jak na goscia ktory ma 150 cm wzrostu i 50 kg wagi  ;)
a co do sponsoringu to zazdrosc cie zzera czy jak ? bo ewidentnie widac ze jedyne do czego pijesz to jest kasa ,  a moze twoje mikro ego kuleje ?

24

uuu ostro tak czy inaczej wyrazów zajebisty, i w najbliższym czasie na pewno się tam wybiorę, i moim zdaniem kolega croos ni huja nie ma racji

TOR JEST WSZęDZIE

25

Cross daleko z Chorzowa na pannonia ring?

to SMowy trening?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

26

Franz napisał/a:

Cross daleko z Chorzowa na pannonia ring?

to SMowy trening?

"czy jest tłumacz na sali"

TOR JEST WSZęDZIE

27

Nie. To trening szosowy. Na terenie jest tor SM, ale czy dadza pojezdzic nikt nie wie. Niby nie ma przeszkod, ale Grandys powiedzial "my mamy oplacony tor szosowy"

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

28

dzwoniłem wczoraj do grandysów i powiedzieli ze nie powinno być przeszkód zeby polatac na małym torze
jak byłem kilka razy poprzednio to nie było problemów i chłopaki smigali na SMach

29

Siema Wszytskim ,,, Damiano Myślę,że nie masz racji,,, ja sie uczyłem jezdzić na wyrazowie i dzieki wyrazowie jestem w tych miejscach w ktrórych jestem ,,, prawda jest taka, że jak sie nauczysz jezdzić na scierwach to później na idealnej nawierzchni widać tą różnice ,, od zawsze praca w trudnych warunkach owocowała  także w tej kwaesti jestem rękoma i nogami za Wojtkiem ;] pozdro dla wszytskich ;]

30

Supermoto 34 napisał/a:

prawda jest taka, że jak sie nauczysz jezdzić na scierwach to później na idealnej nawierzchni widać tą różnice

Na oczy nie widzialem toru , ale to jest święta prawda i to nie tylko jesli chodzi o motocykle

motoslide.com