Odp: Supermotowy Terror Warszawy
ktoś może się piszę na wizytę na torze MX w strzeniówce lub jakimś innym jestem otwarty na propozycje
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 200 201 202 203 204 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ktoś może się piszę na wizytę na torze MX w strzeniówce lub jakimś innym jestem otwarty na propozycje
Wow, dziś na Cargo było trzepanie. Ale jakoś udało się wybrnąć. Podsumowując miejscówka już chyba spalona na spokojne akrobacje;-)
Co Ty gadasz? Wpadli na parking i zrobili borute czy jak? ;>
jedna radiola była i chłopaka na scigu zatrzymali. Imbrykus widziałem cie jak odjeżdzałeś, ogólnie na cargo jeśli już to dzieje się w czwartek i niedziele a tak poza tymi dniami nie ma co tam jechać.
no chyba że chce być się spisanym hehehe :D
Wow, dziś na Cargo było trzepanie. Ale jakoś udało się wybrnąć. Podsumowując miejscówka już chyba spalona na spokojne akrobacje;-)
Trzepnko to już nie raz było i ja coś o tym wiem ;)
Wiec to chyba żadna nowość, tylko norma co jakiś czas
a tak swoją drogą to kiedy w tym temacie poruszono terrorek Stolicy???
Co jest PARÓWY !!!
czy ten wyjazd pozbawił was sił na latanie?
po wyjeździ kazdy czuje sie spełniony i nie musi już latać haha , a prawda jest taka , że chłopaki oszczedzają na anstępny raz :P
z wieczora ktos się wybiera na przejażdżkę?
widzę że temat latania po mieście po woli umiera ;] no nic trudno
jak latam po mieście z tobą to nawet nie gumujesz - temat umiera. Supermoto - idealnym motocyklem do dojazdów do pracy...
Umiera bo jak Brzoza dobrze zauważył dla większości jest to tylko "sprytny środek lokomocji" do tego... za większość cipek decyzje podejmują ich kobiety i mamy a nie oni sami ;) haha... to one decydują czy mogą sobie z kolegami polatać czy nie.
Czy wynajdą im ważniejsze zajęcia domowe. hehe...
By móc cieszyć się SM nie wystarczy rozwinięty zmysł równowagi a potrzebne są do tego... jaja :lol:
Dokładnie to kobiety zabijają Supermoto !!! :| Ile razy już słyszałem "sprzedaj to g**no !"
oooo a gdzie słyszałeś moja łajf ?? :)
moze bysmy nad wodę skoczyli co wy na to?
Poczekaj aż zapytają się swoich... kobiet, dziewczyn i mam :) A w soboty to one zawsze wstają później, przecież tak ciężkie życie mają ;) Faceci... prawdziwi SuMo, chodzą na paluszkach by nie zbudzić swoich dam... w przeciwnym wypadku mogą ze złymi humorami wstać.
Sami korzystają z wolnych chwili, pisząc o prawdziwym lataniu i serwisowaniu... ich wyśnionych i błyszczących strzał.
To wystarcza by poczuć się SuMo, to wystarczy by poczuć się twardzielem... te kilka wymienionych z kolegami zdań. Kilka uwag o prawdziwym lataniu... mówią o przewadze tego modelu nad tamtym. Sprzeczają się i żarliwie bronią swoich racji, swoich prawd.
Chociaż sami dawno zapomnieli co znaczy... swobodnie i bez ograniczeń polatać ;)
Strony Poprzednia 1 … 200 201 202 203 204 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.095 sekund, wykonano 46 zapytań