3,016

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

ktoś może się piszę na wizytę na torze MX w strzeniówce lub jakimś innym jestem otwarty na propozycje

3,017

Wow, dziś na Cargo było trzepanie. Ale jakoś udało się wybrnąć. Podsumowując miejscówka już chyba spalona na spokojne akrobacje;-)

KTM 640 LC4 Prestige

3,018 Ostatnio edytowany przez Kwiatek89 (2011-04-28 00:06:09)

Co Ty gadasz? Wpadli na parking i zrobili borute czy jak? ;>

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

3,019

jedna radiola była i chłopaka na scigu zatrzymali.  Imbrykus widziałem cie jak odjeżdzałeś,  ogólnie na cargo jeśli już to dzieje się w czwartek i niedziele  a tak poza tymi dniami nie ma co tam jechać.

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

3,020

no chyba że chce być się spisanym hehehe :D

KTM 640 LC4 Prestige

3,021 Ostatnio edytowany przez SUPERMOTO (2011-04-28 20:02:05)

Imbrykus napisał/a:

Wow, dziś na Cargo było trzepanie. Ale jakoś udało się wybrnąć. Podsumowując miejscówka już chyba spalona na spokojne akrobacje;-)

Trzepnko to już nie raz było i ja coś o tym wiem ;)
Wiec to chyba żadna nowość, tylko norma co jakiś czas

a tak swoją drogą to kiedy w tym temacie poruszono terrorek Stolicy???
Co jest PARÓWY !!!
czy ten wyjazd pozbawił was sił na latanie?

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

3,022

po wyjeździ kazdy czuje sie spełniony i nie musi już latać haha , a prawda jest taka , że chłopaki oszczedzają na anstępny raz :P

motoslide.com

3,023

z wieczora ktos się wybiera na przejażdżkę?

3,024

widzę że temat latania po mieście po woli umiera ;] no nic trudno

3,025

jak latam po mieście z tobą to nawet nie gumujesz - temat umiera. Supermoto - idealnym motocyklem do dojazdów do pracy...

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

3,026

Umiera bo jak Brzoza dobrze zauważył dla większości jest to tylko "sprytny środek lokomocji" do tego... za większość cipek decyzje podejmują ich kobiety i mamy a nie oni sami  ;)  haha... to one decydują czy mogą sobie z kolegami polatać czy nie.
Czy wynajdą im ważniejsze zajęcia domowe. hehe...
By móc cieszyć się SM nie wystarczy rozwinięty zmysł równowagi a potrzebne są do tego... jaja  :lol:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,027

Dokładnie to kobiety zabijają Supermoto !!! :|  Ile razy już słyszałem "sprzedaj to g**no !"

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

3,028

oooo a gdzie słyszałeś moja łajf ??  :)

i can do this .. here, hold my beer

3,029

moze bysmy nad wodę skoczyli co wy na to?

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

3,030 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-30 09:50:47)

Poczekaj aż zapytają się swoich... kobiet, dziewczyn i mam :)  A w soboty to one zawsze wstają później, przecież tak ciężkie życie mają ;) Faceci...  prawdziwi SuMo, chodzą na paluszkach by nie zbudzić swoich dam... w przeciwnym wypadku mogą ze złymi humorami wstać.
Sami korzystają z wolnych chwili, pisząc o prawdziwym lataniu i serwisowaniu... ich wyśnionych i błyszczących strzał.
To wystarcza by poczuć się SuMo, to wystarczy by poczuć się  twardzielem... te kilka wymienionych z kolegami zdań. Kilka uwag o prawdziwym lataniu... mówią o przewadze tego modelu nad tamtym. Sprzeczają się i żarliwie bronią swoich racji, swoich prawd. 
Chociaż sami dawno zapomnieli co znaczy... swobodnie i bez ograniczeń polatać ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR