Temat: Trenig Czestochowa, wyrazów w tą srode 20.04
witam, jedziemy w ta srode rano posmigac na supermoto na torze wyrazów, tor mamy zarezerwowany. Jak ktos jest chetny sie przyłączyc to trza dzwonic na numer 603 654 368 Wojtas ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trenig Czestochowa, wyrazów w tą srode 20.04
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam, jedziemy w ta srode rano posmigac na supermoto na torze wyrazów, tor mamy zarezerwowany. Jak ktos jest chetny sie przyłączyc to trza dzwonic na numer 603 654 368 Wojtas ;)
yo następnym razem się pisze
w przyszłym tyg pojedziemy w poniedzialek lub wtorek, o ile bedzie pogoda, napisze jeszcze w wekend
podaj godziny w jakich laacie
jezdzimy od ok 10 -11 do godz 15 - 16. jutro nie jedziemy, ale bedziemy w czwartek czyli 21.04. zapraszam wszystkich chetnych bo nie ma z kim trenowac, a tor jest spoko i ternigi sa prawie za friko
Ostatnio dosyć często tam zaglądam i tor jest cały czas otwarty - za free.
Tylko jadąc na tor warto zabrać ze sobą jakąś zmiotkę, jest dużo pozostałości po "drifterach" w postaci piasku na kilku zakrętach.
Pozdrawiam
ten tor juz nie istnieje... byłem tam dzisiaj multum śmieci i pozostałosci po oponach , piasku , dziur a asfalt tak wyslizgany ze ani hamowac ani przyspieszac bo sie wiecznie kola slizgaja ... padaka posmigalem godzinke i uciekalem do domu... a wszystkiemu winni idioci wlasciciele 20 letnich bmw golfów calibr i innego wieśniackiego złomu
ten tor juz nie istnieje... byłem tam dzisiaj multum śmieci i pozostałosci po oponach , piasku , dziur a asfalt tak wyslizgany ze ani hamowac ani przyspieszac bo sie wiecznie kola slizgaja ... padaka posmigalem godzinke i uciekalem do domu... a wszystkiemu winni idioci wlasciciele 20 letnich bmw golfów calibr i innego wieśniackiego złomu
uważaj bo zaraz ci żyłka pęknie :]
bylem na torze w wyrazowie pierwszy raz 3 lata temu, wtedy już wyglądał jak gówno, dziwie się, że w ogóle ktoś tam jeździ trenować
nic nie peknie :D
jestem szcześliwy jak nigdy pierwsze jazdy na powietrzu od zeszlorocznego paciaka ! i sprzet w koncu podocierany ! :D
weekend majowy pannonia ring ! jedzie ktos jeszcze ?
Zlej baletnicy przeszkadza roąbek od spódnicy, jak nie umiesz jezdzic po sliskim asfalcie i boisz sie paru gramow piasku w kilku miejscach to twoj problem. My z bratem i paroma ziomami lubimy tam trenowac, czasem trzeba troche zamiesc tor i posprzatac okolice, ale dla mnie to zaden wysiłek.
Ostatnio dosyć często tam zaglądam i tor jest cały czas otwarty - za free.
Tylko jadąc na tor warto zabrać ze sobą jakąś zmiotkę, jest dużo pozostałości po "drifterach" w postaci piasku na kilku zakrętach.Pozdrawiam
daj znac kiedy bedziesz to sie zgadamy
cross napisał/a:ten tor juz nie istnieje... byłem tam dzisiaj multum śmieci i pozostałosci po oponach , piasku , dziur a asfalt tak wyslizgany ze ani hamowac ani przyspieszac bo sie wiecznie kola slizgaja ... padaka posmigalem godzinke i uciekalem do domu... a wszystkiemu winni idioci wlasciciele 20 letnich bmw golfów calibr i innego wieśniackiego złomu
Zlej baletnicy przeszkadza roąbek od spódnicy, jak nie umiesz jezdzic po sliskim asfalcie i boisz sie paru gramow piasku w kilku miejscach to twoj problem. My z bratem i paroma ziomami lubimy tam trenowac, czasem trzeba troche zamiesc tor i posprzatac okolice, ale dla mnie to zaden wysiłek.
to zapraszam na normalny tor a moze na zawody ? ? jakos nigdy cie tam nie widziałem ... prosta zasada sie jeżdzi na kwadratowo a przedewszystkim nie ma sie czym jechac to to nie przeszkadza ;)
zagadaj na jakims forum skuterów tempem powinniście dorównac ^^
predator308 napisał/a:cross napisał/a:ten tor juz nie istnieje... byłem tam dzisiaj multum śmieci i pozostałosci po oponach , piasku , dziur a asfalt tak wyslizgany ze ani hamowac ani przyspieszac bo sie wiecznie kola slizgaja ... padaka posmigalem godzinke i uciekalem do domu... a wszystkiemu winni idioci wlasciciele 20 letnich bmw golfów calibr i innego wieśniackiego złomu
to zapraszam na normalny tor a moze na zawody ? ? jakos nigdy cie tam nie widziałem ... prosta zasada sie jeżdzi na kwadratowo a przedewszystkim nie ma sie czym jechac to to nie przeszkadza ;)
zagadaj na jakims forum skuterów tempem powinniście dorównac ^^
W zeszlym roku nie jezdzilem bo nie mialem takiej mozliwosci, a w tym roku jak zdrowko pozwoli to zamierzam objechac wszystkie rundy. Z przyjemnoscia przyjmuje twoje zaproszenie, zawody bardzo dobrze zweryfikuja czy lepszy jest twoj wypasiony trening w kisielinie czy moj biedny na wyrazowie. ps na wyrazowie wcale nie trzeba jezdzic na kwadratowo, jak bys troche schudl to bys mial lepszą przyczepnosc ;P i nie pisz juz do mnie bo i tak nie masz zamiaru tam trenowac, a to jest temat dla tych ktorzy chcą mimo wszystko. do zobaczenia na zawodach ;)
poprostu brak ci argumentów na to ze wyrazow juz jest nic nie wart... wykrecenie czasow na poziomie 35s jak 2 lata temu juz sa nie wykonalne w bezpiecznych warunkach ;) bo to juz jest walka z szukaniem przyczepnosci a nie radocha z jazdy .. kiedy na kazdym wyjsciu z winkla zamiata dupskiem zamiast przyspieszac ;)
slajdy dalej tak na kwadrata robisz jak rok temu ^^ ?
yo
lecisz na gostyn ?
nic nie peknie :D
weekend majowy pannonia ring ! jedzie ktos jeszcze ?
ja jade na pannonie
kiedy wyjeżdzasz ??
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trenig Czestochowa, wyrazów w tą srode 20.04
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 75 zapytań