1

Temat: Trenig Czestochowa, wyrazów w tą srode 20.04

witam, jedziemy w ta srode rano posmigac  na supermoto na torze wyrazów, tor mamy zarezerwowany. Jak ktos jest chetny sie przyłączyc to trza dzwonic na numer 603 654 368 Wojtas ;)

2

Odp: Trenig Czestochowa, wyrazów w tą srode 20.04

yo następnym razem się pisze

TOR JEST WSZęDZIE

3

w przyszłym tyg pojedziemy w poniedzialek lub wtorek, o ile bedzie pogoda, napisze jeszcze w wekend

4

podaj godziny w jakich laacie

5

jezdzimy od ok 10 -11 do godz 15 - 16.  jutro nie jedziemy, ale bedziemy w czwartek czyli 21.04. zapraszam wszystkich chetnych bo nie ma z kim trenowac, a tor jest spoko i ternigi sa prawie za friko

6

Ostatnio dosyć często tam zaglądam i tor jest cały czas otwarty - za free.
Tylko jadąc na tor warto zabrać ze sobą jakąś zmiotkę, jest dużo pozostałości po "drifterach" w postaci piasku na kilku zakrętach.

Pozdrawiam

7

ten tor juz nie istnieje... byłem tam dzisiaj   multum śmieci  i pozostałosci po oponach , piasku , dziur  a asfalt tak wyslizgany ze ani hamowac ani przyspieszac  bo sie wiecznie kola slizgaja ... padaka  posmigalem godzinke i uciekalem do domu... a wszystkiemu winni idioci wlasciciele 20 letnich bmw golfów  calibr i innego wieśniackiego złomu

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

8

cross napisał/a:

ten tor juz nie istnieje... byłem tam dzisiaj   multum śmieci  i pozostałosci po oponach , piasku , dziur  a asfalt tak wyslizgany ze ani hamowac ani przyspieszac  bo sie wiecznie kola slizgaja ... padaka  posmigalem godzinke i uciekalem do domu... a wszystkiemu winni idioci wlasciciele 20 letnich bmw golfów  calibr i innego wieśniackiego złomu

uważaj bo zaraz ci żyłka pęknie :]

bylem na torze w wyrazowie pierwszy raz 3 lata temu, wtedy już wyglądał jak gówno, dziwie się, że w ogóle ktoś tam jeździ trenować

9

nic nie peknie :D

jestem szcześliwy jak nigdy  pierwsze jazdy na powietrzu od zeszlorocznego paciaka !  i sprzet w koncu  podocierany ! :D

weekend majowy pannonia ring  ! jedzie ktos jeszcze ?

10 Ostatnio edytowany przez predator308 (2011-04-25 17:38:35)

cross napisał/a:

Zlej baletnicy przeszkadza roąbek od spódnicy, jak nie umiesz jezdzic po sliskim asfalcie i boisz sie paru gramow piasku w kilku miejscach to twoj problem. My z bratem i paroma ziomami lubimy tam trenowac,  czasem trzeba troche zamiesc tor i posprzatac okolice, ale dla mnie to zaden wysiłek.

11

doktor napisał/a:

Ostatnio dosyć często tam zaglądam i tor jest cały czas otwarty - za free.
Tylko jadąc na tor warto zabrać ze sobą jakąś zmiotkę, jest dużo pozostałości po "drifterach" w postaci piasku na kilku zakrętach.

Pozdrawiam

daj znac kiedy bedziesz to sie zgadamy

12 Ostatnio edytowany przez cross (2011-04-25 17:58:43)

predator308 napisał/a:
cross napisał/a:

Zlej baletnicy przeszkadza roąbek od spódnicy, jak nie umiesz jezdzic po sliskim asfalcie i boisz sie paru gramow piasku w kilku miejscach to twoj problem. My z bratem i paroma ziomami lubimy tam trenowac,  czasem trzeba troche zamiesc tor i posprzatac okolice, ale dla mnie to zaden wysiłek.

to zapraszam na normalny tor a moze na zawody ? ? jakos nigdy cie tam nie widziałem  ... prosta zasada sie jeżdzi na kwadratowo  a przedewszystkim  nie ma sie czym jechac  to to nie przeszkadza ;)

zagadaj na jakims forum skuterów  tempem powinniście dorównac ^^

13

cross napisał/a:
predator308 napisał/a:
cross napisał/a:

to zapraszam na normalny tor a moze na zawody ? ? jakos nigdy cie tam nie widziałem  ... prosta zasada sie jeżdzi na kwadratowo  a przedewszystkim  nie ma sie czym jechac  to to nie przeszkadza ;)

zagadaj na jakims forum skuterów  tempem powinniście dorównac ^^

W zeszlym roku nie jezdzilem bo nie mialem takiej mozliwosci, a w tym roku jak zdrowko pozwoli to zamierzam objechac wszystkie rundy. Z przyjemnoscia przyjmuje twoje zaproszenie, zawody bardzo dobrze zweryfikuja czy lepszy jest twoj wypasiony trening w kisielinie czy moj biedny na wyrazowie. ps na wyrazowie wcale nie trzeba jezdzic na kwadratowo, jak bys troche schudl to bys mial lepszą przyczepnosc ;P i nie pisz juz do mnie bo i tak nie masz zamiaru tam trenowac, a to jest temat dla tych ktorzy chcą mimo wszystko. do zobaczenia na zawodach ;)

14 Ostatnio edytowany przez cross (2011-04-25 20:44:14)

poprostu brak ci argumentów na to ze wyrazow juz jest nic nie wart... wykrecenie czasow na poziomie 35s jak 2 lata temu juz sa nie wykonalne w bezpiecznych warunkach ;) bo to juz jest walka z szukaniem przyczepnosci a nie radocha z jazdy .. kiedy na kazdym wyjsciu z winkla zamiata dupskiem  zamiast przyspieszac ;)
slajdy dalej tak na kwadrata robisz jak rok temu ^^ ?

yo

lecisz na gostyn ?

15

cross napisał/a:

nic nie peknie :D

weekend majowy pannonia ring  ! jedzie ktos jeszcze ?

ja jade na pannonie
kiedy wyjeżdzasz ??