Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
piiiiknie.po prostu poezja.kawal dobrej roboty.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 39 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
piiiiknie.po prostu poezja.kawal dobrej roboty.
Wiedziałem że te milczenie Bartka jakoś się odbije na forum:P
Bartek rozgrzewa pioro przed matura :)
10 dni zostało to musi rozgrzewać :D
Jakie to dłuuuugie.
Ale przyjemnie się czyta. Kawał dobrej roboty :)
No fajnie , że sie chociaż troche podobał tekst . Jak idą prace nad filmami ? Będzie coś z tego ?
Prawdę napisał. Gratki - sam bym tego lepiej nie zrobił - po tak długim czasie już mam luki w pamięci. To od picia :) :) A Chiński program chińskiego programisty tylko piwko łyka delikatnie :)
Pozdro dla Ciebie Bartek i wszystkich obecnych na Pierwszym oficjalnym zlocie supermoto.pl
No fajnie , że sie chociaż troche podobał tekst . Jak idą prace nad filmami ? Będzie coś z tego ?
robi sie. Cierpliwosci.
Jery i jak tam prace ida? ; DD
Brzoza mówiłeś , ze chcesz do Góteborga zajrzeć do Pimpstarów , toruje Ci droge , zeby wiedzieli co to jest supermoto.pl i gdzie jest PL , zeby sie nie patrzyli na ciebie jak na kosmite jak im powiesz ,że jesteś z Polski .
[url]http://www.facebook.com/?ref=logo#!/photo.php?fbid=207020762665378&set=o.117751404905260&type=1&theater[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=G9fTSqqh4OM&feature=feedu[/url] film z Sulejowa
Dawaliście radę widzę ;) NIICE
No żesz KUR WA
hehe Mike nie martw sie :P to , ze byłeś pechowcem spodkania w Sulejowie oznacza tylko tyle , ze na następnym yyywencie bęziesz musiał pokazać jak sie lata takim parówom jak my :D
hahahaha ja juz sobie ten film pobrałem w najlepszej jakoś już mam go na pulpicie wiec nawetbez internetu będe sie nim podniecał :D
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 39 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 82 zapytań