3,001

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Daniel chyba dostał :P

motoslide.com

3,002

Paweł napisał/a:

Polatał bym z wami ale straciłem dowód rejestracyjny i dostałem 300 zł mandatu, jak jechałem w niedziele na Bemowo :)

hehe widziałem Cie jak Cie psy trzymały ale z tobą jeszcze kogos chyba zatrzymali

Husaberg FS650 > Husaberg FS570 :D > KTM 950SM

3,003

Tak :D kolegę na Ktm niebieskim tez 300 zł i papa dowód :D bo zagrożenie ruchu publicznego na drodze coś tam k***a pizdy nawet na gumę nie można postawić :D

Kawasaki Klx 650 c :D

3,004 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-22 11:52:39)

hehe... spokojnie, spokojnie zawsze na początku sezonu i z pierwszymi dniami wiosny... jest takie poruszenie
"wzmożone kontrole motocyklistów- w celu poprawienia bezpieczeństwa"
Srata, srata...
Zamiast kut... wyużywać się na drodze, powinni stanąć na co większych skrzyżowaniach i wyłapywać tych co na "głębokim" czerwonym przelatują...a po każdej zmianie na czerwonym... przynajmniej 3 samochody przelatują na PAŁĘ
pierdolenie o bezpieczeństwie. :mad:
Z racji tego że my jesteśmy częścią drogi, ulicy... częścią ruchu na niej, musimy czuć ją najlepiej... tylko dzięki temu żyjemy.

A w du... sobie wsadźcie wszystkie zatrzymane dowody... a dziury na pół motocyklowego koła NIE JEST NIEBEZPIECZNA????? Nie jest bo przed nią stawia się ograniczenie 40 km/h i już po sprawie.

Jedna policyjna Honda już sie posypała... do tego pan władza bez najmniejszego doświadczenia na moto, dostał HONDĘ i w drodzę na swój rejon ups...  haha... Ciekawe jak to się tłumaczy... nieuwaga wymuszającej pierwszeństwo czy nadmierna prędkość motocyklisty... niedostosowanie prędkości do okoliczności panujących na drodze/ hehe

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,005

Sebek tak z ciekawości ta nasza honda to który rok jest ? :P

motoslide.com

3,006

Pamietaj rok sie nie liczy, tylko stan :)

DRZ 400 Y
Husaberg F(E)S 570

3,007

ale mi nie o rok chodzi tylko nie wiem którą serwisówke sciągnąć :P i na wage patrze :)

motoslide.com

3,008 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-22 15:50:11)

Barteksm napisał/a:

Sebek tak z ciekawości ta nasza honda to który rok jest ? :P

Bartek ta jeszcze moja a w przyszłości twoja Honda to 2003 rok oczywiście wersja "R"

Dobra spadam jak zwykle wszystko na ostatnią a zaraz na Mazury ruszam... tam spędzam święta. :) niestety bez moto buuu... może się z Brzozą spykniemy na jakiegoś śledzika  ;)  on dla odmiany okolice Mrągowa rzut beretem raptem 50 km.  :D

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

3,009

Mi też źli ludzie zabrali dowód,  za brak tablicy, ale tak z półtorej miesiąca temu. Już mam wszystko załatwione i nowe numery.
Obyło się bez mandatu, ale w wydziale kom. zostawiłem ok 120zł.

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

3,010

Ktoś jutro lata.
Ja się umówiłem z Bratem, będziemy latać - okolice legionowa jakieś leśne ścieżki, szutry itp
Kto się pisze godzina jeszcze nie znana ale może ok 12-13

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

3,011

Myśle ze latanie dzisiaj jest do zrobienia.
Spotykacie się o jakiejś konkretnej godzinie i miejscu?

Pozdrawiam,

--
Corio
KTM 690 SMC (mods) @ Waw

3,012

Z dzisiejszego latania odpadam. Jestem w krainie tysiąca jezior i zakrętów  ;) Niestety bez moto  :(
Ale są i dobre wieści... wczoraj przy grillu załatwiłem NAM miejscówkę na wypad. Znajomy ma Berga na dwóch kompletach kół  :)  nie musiałem dwa razy powtarzać... zgodził się natychmiast :D

Więc miejscówkę mamy na 100% wystarczą chęci.

3,013

ja o 11.00 wychodzę i jadę do Nowego Dworu Maz.
Tam trochę jazdy nad wisełką i po Modlinie, następnie nad wkrą i potem powrót od Janówka do Legionowa leśną drogą

3,014

nie dane było dziś polatać kurr z wszystkich parkingów przeganiali :/

3,015

No i polatane :))) Szkoda że było nas tylko dwóch ale pogoda zajebista i bardzo pusto na drogach i poza.
Super :))))))))
https://lh4.googleusercontent.com/_K0fKiWrv7lI/TbWfePn--lI/AAAAAAAAAKk/0k0zjYDeYog/s640/NOKIA002.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/_K0fKiWrv7lI/TbWfeSpQkuI/AAAAAAAAAKo/inBYlT4fwyY/s640/NOKIA003.jpg