Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Daniel chyba dostał :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 199 200 201 202 203 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Daniel chyba dostał :P
Polatał bym z wami ale straciłem dowód rejestracyjny i dostałem 300 zł mandatu, jak jechałem w niedziele na Bemowo :)
hehe widziałem Cie jak Cie psy trzymały ale z tobą jeszcze kogos chyba zatrzymali
Tak :D kolegę na Ktm niebieskim tez 300 zł i papa dowód :D bo zagrożenie ruchu publicznego na drodze coś tam k***a pizdy nawet na gumę nie można postawić :D
hehe... spokojnie, spokojnie zawsze na początku sezonu i z pierwszymi dniami wiosny... jest takie poruszenie
"wzmożone kontrole motocyklistów- w celu poprawienia bezpieczeństwa"
Srata, srata...
Zamiast kut... wyużywać się na drodze, powinni stanąć na co większych skrzyżowaniach i wyłapywać tych co na "głębokim" czerwonym przelatują...a po każdej zmianie na czerwonym... przynajmniej 3 samochody przelatują na PAŁĘ
pierdolenie o bezpieczeństwie. :mad:
Z racji tego że my jesteśmy częścią drogi, ulicy... częścią ruchu na niej, musimy czuć ją najlepiej... tylko dzięki temu żyjemy.
A w du... sobie wsadźcie wszystkie zatrzymane dowody... a dziury na pół motocyklowego koła NIE JEST NIEBEZPIECZNA????? Nie jest bo przed nią stawia się ograniczenie 40 km/h i już po sprawie.
Jedna policyjna Honda już sie posypała... do tego pan władza bez najmniejszego doświadczenia na moto, dostał HONDĘ i w drodzę na swój rejon ups... haha... Ciekawe jak to się tłumaczy... nieuwaga wymuszającej pierwszeństwo czy nadmierna prędkość motocyklisty... niedostosowanie prędkości do okoliczności panujących na drodze/ hehe
Sebek tak z ciekawości ta nasza honda to który rok jest ? :P
Pamietaj rok sie nie liczy, tylko stan :)
ale mi nie o rok chodzi tylko nie wiem którą serwisówke sciągnąć :P i na wage patrze :)
Sebek tak z ciekawości ta nasza honda to który rok jest ? :P
Bartek ta jeszcze moja a w przyszłości twoja Honda to 2003 rok oczywiście wersja "R"
Dobra spadam jak zwykle wszystko na ostatnią a zaraz na Mazury ruszam... tam spędzam święta. :) niestety bez moto buuu... może się z Brzozą spykniemy na jakiegoś śledzika ;) on dla odmiany okolice Mrągowa rzut beretem raptem 50 km. :D
Mi też źli ludzie zabrali dowód, za brak tablicy, ale tak z półtorej miesiąca temu. Już mam wszystko załatwione i nowe numery.
Obyło się bez mandatu, ale w wydziale kom. zostawiłem ok 120zł.
Ktoś jutro lata.
Ja się umówiłem z Bratem, będziemy latać - okolice legionowa jakieś leśne ścieżki, szutry itp
Kto się pisze godzina jeszcze nie znana ale może ok 12-13
Myśle ze latanie dzisiaj jest do zrobienia.
Spotykacie się o jakiejś konkretnej godzinie i miejscu?
Pozdrawiam,
Z dzisiejszego latania odpadam. Jestem w krainie tysiąca jezior i zakrętów ;) Niestety bez moto :(
Ale są i dobre wieści... wczoraj przy grillu załatwiłem NAM miejscówkę na wypad. Znajomy ma Berga na dwóch kompletach kół :) nie musiałem dwa razy powtarzać... zgodził się natychmiast :D
Więc miejscówkę mamy na 100% wystarczą chęci.
ja o 11.00 wychodzę i jadę do Nowego Dworu Maz.
Tam trochę jazdy nad wisełką i po Modlinie, następnie nad wkrą i potem powrót od Janówka do Legionowa leśną drogą
nie dane było dziś polatać kurr z wszystkich parkingów przeganiali :/
No i polatane :))) Szkoda że było nas tylko dwóch ale pogoda zajebista i bardzo pusto na drogach i poza.
Super :))))))))
Strony Poprzednia 1 … 199 200 201 202 203 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.101 sekund, wykonano 43 zapytań