Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Sam jestes parowa protaklesa. Chcesz na szybko zobaczyc najlepsze sceny, zeby nie bylo z czego montowac czegos wiekszego? Jak wam sie tak spieszy, to moge powrzucac najlepsze sceny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sam jestes parowa protaklesa. Chcesz na szybko zobaczyc najlepsze sceny, zeby nie bylo z czego montowac czegos wiekszego? Jak wam sie tak spieszy, to moge powrzucac najlepsze sceny.
Róbcie to według planu , ja poczekam ..
kur parówy tylko szybko hahaha :D
3000 postów
Sa dwa wyjscia. Moge to zrobic na szybko tak jak ostatni filmik SuperMoto in the bushes. Dodam tylko muze bez spuszczania sie nad zgrywaniem obrazu z muza. Albo moge to zrobic najlepiej jak umiem czyli jak to [url]http://www.youtube.com/watch?v=7cZ3MAyy2T8[/url] albo [url]http://www.youtube.com/watch?v=hJIf5T9xVv4[/url] . Opcja nr 1 od 3 dni do tygodnia. Opcja nr 2 nawet do miesiaca.
Ja jestem za nr jeden za miesiąc to trzeba drugi film robić hahaha
Rób opcje 2 :) Jak coś zrobić to konkretnie.
No wlasnie to pierwszy zlot itd. wiec musi byc pozadnie zrobiony ! nie sluchaj Jery parowek tylko rob powoli i dobrze;D Jeszcze to sa moje tereny to nie moze byc fuszerki ;D
Nie obecni nie mają prawa głosu , haha konkretnie :lol: :lol: :lol: może jeszcze wicherki na rejestracjach ?
edit: tak będzie sie teraz jeb*ł z tym kilka tygodni , nie jest ważne dopasowanie muzyki do akcji , a sama jazda jak będzie lipa to i muzyka nie pomoże i żadne bajery nawet wicherki na rejestracjach , a ja jest zap*erdalanie to i bez bajerów będzie dobrze !
Wrzuć dla nas uczestników... wersje roboczą a z oficjalna projekcja wstrzymasz się aż wszystko zrobisz na tip top :D
Albo tak ze ci co byli priv i robocza wersja a potem oficjalnie;D Sebo dobrze gada polac mu ;D
Dobra, robie troche lepsza opcje pierwsza :)
Dzisiaj w nocy chce wyslac druga czesc poprzedniego filmu i wezme sie w wolnym czasie za film zlotowy
Proszę cię Bartek nie drwij sobie z moich"wicherków" bo jak pisałem to mój pierwszy filmik z terroru i dopiero się uczę. A skoro podjąłeś ten temat to pewnie masz lepszy pomysł. Powiedz jaki to postaram się go wykorzystać kiedyś.
Każdy robi jak potrafi. Pewnie lepsze było by określenie "konkretNIEJ", "lepiEJ", "pożądniEJ" od wersji na szybko.
To jest dobry plan.
Jery parówo dziękuje Ci za bluzę :D w drodze powrotnej zrobiła mi naprawdę dobrze ;) Słońce zaszło i przestało być tak kolorowo :| wtedy naprawdę doceniłem bluzę. hehe
Haha i widziałem jak Bartuś obciągał sobie rękawki w swojej bluzie, chyba w czasie jazdy próbował mankiety wepchnąć w rękawiczki, by przestało mu podwiewać. Ale jednak złapał kierę obydwiema łapkami i przestał się kręcić.
Współczuje wam drogi powrotnej w samych bluzach :P
Tak Sebek wiało mi przez rękawy jak cholera , momentami , az mnie jakieś takie prądy przez przedramiona przechodziły , rękawice mam krótkie mało turystyczne :P Pod bluzą miałem jeszcze buzer i jedną bluze , więc nie było źle nie patrząc na te rękawy .
Daniken przecież ja żartuje nie bierz wszystkiego tak na poważnie ... ale jest wiele różnych , równie śmiesznych sposobów zakrywania rejestracji :D
Odebrałem to trochę inaczej ale skoro tak twierdzisz to spoko ;)
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 74 zapytań