346

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

Przesuńcie tydzień do przodu to spotkanie to i ja się pojawię plissss  :D  A tak serio to nawet nie mam gdzie jechać bo w Częstochowie otwarcie też w ten tydzień wypada tak jak i na bemowie Lipa kur** i jeszcze raz lipa

SUPERMOTO - ma być głośno, niewygodnie i harcorowo !!!

347

chłopaki coś już wiadomo z tymi miejscami?
jeżeli wszystko wypali to o której najlepiej być tam na miejscu? chciałbym już zacząć jakoś planować wyjazd.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

348 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-04-12 19:00:21)

jutro może cos bede wiedział

bo my tak z Sebkiem troche pesymistycznie podchodzimy , że mogą sie chętni wykręcić

Haker wy z Poznania wpadacie ilu was będzie i czy moto zabieracie ?

motoslide.com

349

Jeżeli będziemy to we dwóch ja i Laska.
Wolałbym aby to było coś grubszego bo mam do pokonania prawie 300km.
Moto zabieramy obowiązkowo.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

350

panowie w bialej jest 200 miejsc wiec niemozliwe zeby nie znalazly sie miejsca jak nie ma sezonu jeszcze.tam motórzysci robia zloty to kilkanascie km od sulejowa.prosta droga.o ktorej zbiorka.oczywiscie chyba poznamy sie po bluzeczkach?haha to bedzie znak rozpoznawczy.

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

351 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-12 19:55:13)

hacker33 napisał/a:

Jeżeli będziemy to we dwóch ja i Laska.
Wolałbym aby to było coś grubszego bo mam do pokonania prawie 300km.
Moto zabieramy obowiązkowo.

No Hacker, Pedros, powraca mi wiara w te całe Supermoto :) Tak trzymać ja jestem na 100% ale chcę tu widzieć wpisy pozostałych.
Oczywiście mają być w klimacie Pedrosa i Hackera. :)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

352

wkrw...

P.S. Bartas Ty Sodomisto (avatar)

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

www.youtube.com/ranger88z

353

Nie takiego komentarza się spodziewałem ale ok.   ;)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

354

Ej a może zorganizujemy jakieś spotkanie tydzień później. Chodzi mi tutaj głównie o osoby które nie mogą lub nie chcą się spotkać 16/17. Nawet jeśli to będzie kilka osób myślę że warto by było nad tym pomyśleć. Może ekipa która będzie wcześniej coś doradzi po swoim spotkaniu. Ja byłbym za a nawet bardzo za :P

355

jeżeli będziecie tak przekładać sobie to w ogóle nie pojedziecie więc to nie ma sensu z przesuwaniem spotkania więc musicie jechać teraz kiedy wszyscy jadą albo wcale. "ja żałuje bo nie mogę prawka jeszcze nie mam"

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

356

Ale ja napisałem żeby zorganizować drugie tydzień później, a nie przekładać. Weź najpierw przeczytaj ze zrozumieniem a nie siejesz zamęt. Ja nie mogę przyjechać bo nie ma mnie w kraju ale uwierz mi na słowo że bardzo bym chciał

357

Błagam Ponczo!! Interpunkcja. Twoje posty się czyta jak rozwolnienie. Długie, bez przystanków i czeka się kiedy się skończą. Mały przecinek na złapanie oddechu, kropka dla zakończenia myśli i wielka litera dla podkreślenia wartości wypowiedzi czynią cuda. Jak myślisz panny lubią długo w jednym tempie?

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...

358 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-04-12 22:21:32)

Chopy to tak spodkajmy sie w Sulejowie na stacji Orlenu , jest to stacja w samym Sulejowie jadąc od Piotrkowa Trybunalskiego po prawej stronie.
Później podjedziemy do tego ośrodka w Sulejowie z tego względu ze jest to lepsza miescówka blikso miasta blisko zalewu blisko sklepu , jesli tam nas nie będą chcieli to obok są jeszcze dwa takie ośrodki :P a jesli tam nie będą chcieli supermoto.pl to polecimy do tej Białej co mówi Pedrosa . Teraz tylko która to ma być godzina ja jestem za czyms w godzinach popołudniowych 15-16.

Jak już ustalimy godzine nic nie szkodzi temu , żeby ludzie jadący z tych samych kierunków/stron ustawili sie już wczesniej i jechali do Sulejowa razem .

motoslide.com

359

Ale caly czas mowa o sobocie?:)

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

360

Jery bez zmian sobota/niedziela  :)