Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Jaca, wczoraj dzwoni kumpel i mówi że w Niedz. jadą z kumplem z Rudy Śląskiej na tor do Kisielina. Myślalem że o Ciebie chodzi, chodz motor mi nie grał bo gościu na Husce 450 jeżdi. Znasz może typa ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jaca, wczoraj dzwoni kumpel i mówi że w Niedz. jadą z kumplem z Rudy Śląskiej na tor do Kisielina. Myślalem że o Ciebie chodzi, chodz motor mi nie grał bo gościu na Husce 450 jeżdi. Znasz może typa ?
Dajcie mi ktoś na PW swój numer tel, żebym się mógł jutro z wami skontaktować jak będę w Gliwicach czekać :)
Witajcie. Widzę ze chcecie się spotkać na małe latanie. JACA jak tez jedziesz to mogę podjechac na Halembe i pojedziemy razem. Napiszcie jaki dokładnie jest ten termin spotkania. Jak nie będzie padac to jestem na bank.
Ja byłbym za 13.30 Gliwice Auchan.
Jak nie będzie padać to wpadam, napisze na 100% jutro koło 11.
Pasuje wam 13.30?
Padać nie będzie ;) Ja będę na miejscu o 15,30.
Ja jade na bank, ładne słoneczko jest i nie ma takiego wiatru jak wczoraj.
Co do godziny, Jaca proponował 12, ja mysle 13.30 będzie najlepiej.
Potem byśmy sie z danikenem spotali gdzieś po 15.
Jadę z dzieckiem do zoo do Opola.
Zadzwońcie do mnie tak o 16 z info. gdzie jesteście, powinienem być już w Gliwicach to podjadę.
Peka wysyłam Ci mój nr tel. na pw.
ale keidy w zoo jest pusto oO u nas w slaskim zoo , za puste wybiegi i klatki a i tak bilety trzeba kupic zeby wjesć :D
Spoko Tomek, wysłałem Ci też mój numer.
14.30 Auchan
potem dzwonić to sie ustawimy z resztą :)
TomNaked mówił, że jakieś skupisko frędzlarzy jest to pojedziemy sie pośmiać :D
ale keidy w zoo jest pusto oO u nas w slaskim zoo , za puste wybiegi i klatki a i tak bilety trzeba kupic zeby wjesć :D
O co Ci chodi ?
Chyba wczorejszy jeszcze byłeś jak to pisałeś co :)
no jakeis 2 tygodnie temu u nas w wpkiw kasowali za bilet do zoo a poogladac mozna było puste klatki i wybiegi :D
Chyba dalej kasują i to nie malo. Jak ju.ż w temacie zoo jesteśmy :) to w Opolu spoko, mogę polecić ;)
Dobre latanie było :D
7 godzin na moto, mam nadzieje, że wyłapaliście fajne akcje tymi waszymi kamerkami ;]
Pozdro.
Elegancko :)
Coś tam się nagrało ;) Będę mieć chwilkę to skleję filmik ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.074 sekund, wykonano 56 zapytań