1

Temat: SUPERMOTO a FUN-> G.N.A.R SM

Mam wrażenie, że po zimowym ciskaniu się wszystkich na forum, walce o numerki, udowadnianiu że ktoś ma 3,5 niutka i 0,5 hapeka więcej, sporo osób zapomniało, że supermoto to zajawka, fun i zajebiści ludzie którzy tę scenę tworzą.
Zjawisko nadęcia i profeski pojawiło się kilka lat temu we freeskiingu i RIP Shane Mc Conkey znalazł na to rozwiązanie. Temat nazywa się G.N.A.R- czyli robienie rzeczy zajebistych w jeszcze bardziej zajebisty sposób. Dla przykładu kilku metrowy drop na nartach to 500 punktów, ale ten sam drop wykonany nago, czy rozmawiając z mamą przez telefon to 7000 punktów. Ogólnie wygrywa team, osoba, squad, który uzbiera max punktów na koniec sezonu. Jako że organizatorzy rund MP i PP SM robią sobie jaja z nas, może my możemy porobić sobie jeszcze większe jaja. Historia G.N.A.R została opisana na tym filmie: [url]http://unofficialnetworks.com/gnar/.[/url] Co Wy na to, żeby przeszczepić ten klimat na grunt supermoto (miasto, teren, zawody, tory kartingowy, czy gdzie się jeszcze uda człowiekowi wjechać)? Zamierzam uderzyć do kilku firm o objęcie tego eventu patronatem i ufundowanie kilku fajnych nagród dla zwycięskiego teamu. Do tego jednak potrzebuję osób, które byłyby chętne dołączyć do zabawy i pokazałyby, że w zapieprzaniu na moto chodzi o zabawę, klimat, przebywanie z zajebistymi ludźmi, którzy mają dystans do siebie i świata. Dla przykładu: start w zawodach i zajęcie miejsca w pierwszej dziesiątce to 500 pkt., ale start w zawodach, dojechanie w pierwszej dziesiątce mając pelerynę i doklejony do kasku cylinder to 5000 punktów. Przejazd przez miasto z wózkiem sklepowym, zaparkowanie moto na mcdrivie na 12...Myślę że sporo osób wymyśli różne jeszcze bardziej pojechane próby. Temat sprawdzał się na różnych wyjazdach freeskiingowych, myślę że sprawdziłby się w supermoto. Jeżeli bylibyście chętni do przyłączenia się wpiszcie się poniżej wraz z sugestiami, propozycją nazwy, etc.

2

Odp: SUPERMOTO a FUN-> G.N.A.R SM

wchodzę.
Również chętnie pomogę organizacyjnie.

Rozmawiałem z torem gokartowym WRC przy okeciu i są zainteresowani sm u siebie..

"Jak dla mnie możesz sobie ich k**** kupić nawet 15 i żadnego nie umieć odpalić"

3

do głupot tez sie pisze :D

motoslide.com

4 Ostatnio edytowany przez Bart03 (2011-04-09 13:17:52)

W Kisielinie też dają punkty, przykładowo za jazdę na kole po skończonym wyścigu można zdobyć 500pkt PLN.  ;)

P.S. Na ulicę to zakładajcie co chcecie ale na zawodach żadnych peleryn!!!!

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

5 Ostatnio edytowany przez SnowMoto (2011-04-09 13:23:23)

Bart, ale czym jest 500pkt PLN wobec 5000pkt G.N.A.R :) Liczę, że dołączysz do tematu. Fajnie, jakby zebrało się sporo osób i zostało to zapoczątkowane przez smowców, a nie wszystkich na moto.
Jasną sprawą jest, że zachowanie bezpieczeństwa innych uczestników w ramach MP i PP jest ważne, ale cylinder na kasku nikomu by nie przeszkadzał. Walka w ramach MP i PP jest i tak o pietruszkę (jeżeli chodzi o nagrody, nie o zdobyty szacunek), więc przynajmniej ja jeździłem dla siebie, żeby się sprawdzić na torze, a po za nim mieć max zabawy.

6

a będzie można potem te punkty wymienić na bony do tesco?? :P

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

7

Nie, ale jak wygrasz, to dostaniesz numer startowy 44;)

8 Ostatnio edytowany przez Bondek (2011-04-09 16:33:18)

pierwszy zawodnik:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=b3UQy-rofDE&feature=related[/url]

mam już numer i 44 mi nie zależy :P

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

9

Panowie, kij wam przeszkadza w zgłoszeniach?:)