Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
hehe do tych okolic mam prawie 100 km , ale zadzwonie tam jak najszybciej , chociaż o miejsce nie mam co sie martwic bo tam są koło siebie 3 prawie idencztyczne ośrodki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hehe do tych okolic mam prawie 100 km , ale zadzwonie tam jak najszybciej , chociaż o miejsce nie mam co sie martwic bo tam są koło siebie 3 prawie idencztyczne ośrodki
A jak taki jesteś Giersik cwaniaczek - to zrób profesjonalnie temat na maj. Zorganizuj ankietę, wyznacz miejsce - ale takie co wszystkim będzie pasowało i zobaczymy jak ci temat wyjdzie.
Jeżeli będę bezrobotny to z pewnością się tym zajmę ;)
Ale wam zazdroszczę tak bardzo chciałem jechać ale mojej Żonce wypadła delegacja od 14-17.04 no i lipa bo zostaję sam z dzieckiem.
Mam nadzieję że może później zorganizujemy jakiś wypadzik na działeczkę
Już po temacie, sprawa wyjaśniona :) Jeśli nam wyjdzie ta ustawka :) To zrobimy coś podobnego jeszcze nie raz.
Może to być czerwiec, wrzesień, październik. Bartek też czuje się bardzo zawiedziony i już z tego powodu zaprasza nas działkę :)
Więc okazje będą i nie ma co bić piany.
Wtedy pojadą ci wszyscy którzy nie mogli teraz a my będziemy bogatsi o doświadczenia. :)
w ogóle co za różnica jak to się nazywa ??? ustawka, zlot, srututrutu, ma być dobra biba i latanie !!!! ja tam jadę was poznać i oczywiście na wykład Brzozraidera o gumowaniu bo nadal mam problem z przerzuceniem biegu w pionie ;)
ps. mój dobry ziomek ma urodziny 16tego i dla was rezygnuje z jego biby:( jeśli chodzi o studia to nie wierze że tacy pilni jesteście że nie możecie jednych zajęć opuścić, a co do pracy zawsze jest urlop, jak nie zwykły to na żądanie ;) więc tak jak pisze Seba gdzie wasze jaja dziewczynki ?? oczywiście nie chciałbym urazić tych co naprawdę nie mogą, a chcieliby jak np. SUPERMOTO
To właśnie takiej postawy oczekujemy... Tabul, tobie polewam jako pierwszemu :)
Kur** ja w domu będę dopiero 22.04 rano więc lipa. Ale może jest ktoś chętny na jakiś wypad 23/24.04, nie piszę tutaj o żadnym zlocie itp. ale o jakiejś wycieczce. Nawet jednodniowej. Marzy mi się lot do zakopca, ale samemu to chu*nia. Albo może ktoś zna jakąś fajną taske na moto. Już sam nie wiem ale w końcu polatałbym w gronie supermoto bo ku*wa wiecznie sam albo z jakimiś przecinakami
Nie ma co sie kłócić lecimy dalej bo szkoda życia, kto jeszcze jest chętny :
1. Raju - 16-17.04
2. JERY - 16-17.04
3. dukeSeba- 16-17.04
4. Barteksm - 16-17.04
5. Tabul - 16-17.04
6. Brzoza - 16-17.04
7. Bartolini76 16-17.04
8. Hacker 16-17.04
9. Marek 16-17.04
Jeszcze ja :D
W Dresso odpisali mi brak miejsc , zobaczymy co w tych osrodkach obok
a widzisz!!
W Dresso odpisali mi brak miejsc , zobaczymy co w tych osrodkach obok
oj to nie dobrze
ciekawe jaka będzie pogoda...
ciekawe jaka będzie pogoda...
pozwól, że odpowiem - zajebista:D
trzymam cię za słowo!!
ja dałem przednie koło do prostowania bo po wro latałem na niezłej centrze i qwa mam nadzieje że mi to zrobią na dniach... ;)
Barteksm napisał/a:Nie ma co sie kłócić lecimy dalej bo szkoda życia, kto jeszcze jest chętny :
1. Raju - 16-17.04
2. JERY - 16-17.04
3. dukeSeba- 16-17.04
4. Barteksm - 16-17.04
5. Tabul - 16-17.04
6. Brzoza - 16-17.04
7. Bartolini76 16-17.04
8. Hacker 16-17.04
9. Marek 16-17.04Jeszcze ja :D
o ktorej i gdzie spotkanie.wyrwe sie w czwartek zeszwecji takze bede.malenki problem ze jestem w trakcie szukania sm i nie zdaze kupic do soboty ale podbije na polariscie 525 irs z silnikiem kata.miazdzy wszystko i wszystkich
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 73 zapytań