301

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

Brzozrider napisał/a:

i kurczaki to ci się udało. Pierwszy zajebisty Twój post Sebastianie. Uśmiałem się do łez, a boli mnie tylko że zmarnowałeś całe 1190 postów, hahahaha.
Kolego Hacker - podobają ci sie atrakcje? Mam nadzieję że wpadniesz... :)

Mi się podoba - nie wiem tylko jeszcze co powie mama?

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

302

mama powie: Synu nie przejdz się macą na passze bo będziem wieczerzać w domu...

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

303

Jeśli zajdzie taka potrzeba, zadzwonię do twej mamy z oficjalnym powiadomieniem. Myślę że po przedstawieniu "planu zajęć" puści Cię kolego Hacker na nasz zlot. A świadomość że będziesz pod troskliwą opieką, ludzi odpowiedzialnych i zorganizowanych... uspokoją ją całkowicie.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

304

Ja niestety odpadam ;/ work ;/

Black RiDeR

305

Uczelnia... W kwietniu odpadam... :(

306

z prawie 40 osób zrobiło się około 10;) wooow, bez komentarza....

307

Bo ta 1/4 osób zadecydowała o terminie ;)

308

Ale wam zazdroszczę tak bardzo chciałem jechać ale mojej Żonce wypadła delegacja od 14-17.04 no i lipa bo zostaję sam z dzieckiem.
Mam nadzieję że może później zorganizujemy jakiś wypadzik na działeczkę

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

309 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-07 12:59:35)

Giersik napisał/a:

Bo ta 1/4 osób zadecydowała o terminie ;)

Giersik bo o dacie mogą zadecydować nawet 3 osoby... ale zdecydowane a nie takie które nie potrafią podjąć męskiej decyzji o wyjeździ.

W dodatku przekładanie daty na kolejny termin nie daje nam pewności... że w przeddzień wyjazdy powiesz... nie mogę jechać mama urządza uroczysty obiad, na którym muszę być.

Teraz Ty się zastanawiaj czy pisze na poważnie , czy jaja sobie robię ;)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

310

Widać że to pierwszy zlot. Powinna być przeprowadzona ankieta z podanymi datami np trzema. Termin jest taki jak wyjdzie z ankiety. Stosowane jest tak na HHKP i jest bezstresowo wszystko załatwiane. Później idą zaliczki (w tym przypadku by nie było zapewne) i wybór miejsca żeby pomieściło tyle ludzi ile się zadeklarowało na dany termin. Ale róbcie jak uważacie. 3-4 osobom odpowiada termin w kwietniu a 6 termin obojętny. Decyzja podjęta bo 4 osoby z 40 chcą mieć zlot w kwietniu podczas deszczu i h***wej pogody więc looz ;) Nikt Wam nie broni. Ja się na kwiecień nie piszę.

311

Giersik ale przecież to nie jest obowiązkowy wyjazd, nie dostaniesz uwagi i nieobecności w dzienniczku.
Nie wiem jak jest gdzie indziej, wiem jak jest w miejscach w których są faceci z jajami.  ;)

312

dukeSebo napisał/a:

Nie wiem jak jest gdzie indziej, wiem jak jest w miejscach w których są faceci z jajami.  ;)

Ja bym tego tak nie określił :D Z mojego punktu widzenia nie potraktowaliście tematu jako zlot tylko ustawkę ;)

dukeSebo napisał/a:

Giersik bo o dacie mogą zadecydować nawet 3 osoby

I dlatego z 40 osób jedzie tylko 10.

Post's attachments

Attachment icon 1.JPG 61.26 kb, 55 downloads since 2011-04-07 

Attachment icon 2.JPG 13.12 kb, 56 downloads since 2011-04-07 

313

Tu nie ma rezerwacji, tu nie ma zapewnień o standardzie twego pokoju... tu się liczy spontan i podejście na luzie.

Od pierwszych stron bicia piany w tym temacie było powiedziane kwiecień... ty włączasz się do dyskusji w chwili gdy ustaliliśmy termin.

Wcześniej odezwałeś się tylko kilka razy na początku tematu... zacytuje twoje posty.

1 twój post ze stycznia "...i byle nie 1 kwietnia bo nie zamierzam zajechać na miejsce a tam nikogo nie będzie  :D  :D  :lol:  :lol:..."

"...jakieś kimanie się zawsze znajdzie. Moim zdaniem wystarczy zadzwonić i zapytać czy nie ma dużych rezerwacji na ten termin albo jakiejś imprezy i styka. Kto będzie mógł to przyjedzie i zawsze kimanie gdzieś znajdzie ... hotel, motel, ośrodek, polana, krzaki w lecie ... zalezy co kto lubi ;p..."

Nie zauważasz tu braku konsekwencji ?

314 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-07 13:29:27)

Nie trzeba być tu biegłym psychologiem bu stwierdzić że na 3 miesiące przed terminem byłeś zupełnie inaczej nastawiony.
A spontaniczność opadła na tydzień przed wyjazdem... bo wtedy do nas dociera że to nie są tylko i wyłącznie jakieś mrzonki i fantazje a trzeba się wziąć w garść i po męsku ogarnąć... bez wykręceni niepasującym terminem.

Przepraszam za moje męskie postawienie sprawy. Przepraszam tych wszystkich, którzy naprawdę są zdecydowani a z przyczyn losowych nie mogą pojechać.
Ale wyliczankę terminową możemy prowadzić do listopada i jeszcze wtedy pojawią się ludzie którym termin nie będzie pasował.

315 Ostatnio edytowany przez Giersik (2011-04-07 13:30:04)

Nie nie zauważam bo napisałem wyraźnie:

Giersik napisał/a:

Później idą zaliczki (w tym przypadku by nie było zapewne)

Ustaliliście .... właśnie 3 osoby z 40 zadeklarowanych ustaliły i o to mi wyłącznie chodzi. Nie każdy siedzi w domu bez pracy albo się jeszcze uczy i może w każdej chwili się wybrać na zlot. Tak jak mówisz ... zlot nie jest obowiązkowy więc można mnie wykreślić z listy.

Sory bardzo ale nie rzucę roboty żeby pojeździć z Wami na moto w Sulejowie. Tylko mnie nie zlinczujcie :D