Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
To wpisujcie się na listę i podajcie jakie terminy wam pasują :)
http://www.youtube.com/user/RajuLDZ
KTM 660 SMC 2006 :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To wpisujcie się na listę i podajcie jakie terminy wam pasują :)
ja dowolnie
Wpisujcie się tylko gdy macie 99% pewności że w wyznaczonym terminie WAM ODPOWIADA. :)
1. Raju - 16-17.04
2. JERY - 16-17.04
3. dukeSeba- 16-17.04
4. Barteksm - 16-17.04
5. Tabul - 16-17.04
6. Brzoza - 16-17.04
7. Bartolini76 16-17.04
8. Hacker 16-17.04
9. Marek 16-17.04
Pozwoliłem sobie za tych co pisali "dowolny" zadecydować i w ślad za większością wpisać ich w termin 16-17
Teraz już nie piszemy dowolny, bo skończy się miesiąc kwiecień i dalej nie będziemy nic wiedzieć.
USTALAMY TERMIN NA 16-17 I TAK DOPISUJCIE SIĘ DO LISTY!!! c
By to dla wszystkich było przejrzyste :)
16 moge,17 jestem w robocie niestety :mad:
z chęcią bym wpadł ale prawka nie ma i niemam zamiaru wydawać jeszcze na mandat :)
nie chce mi się czytać 20 stron więc może ktoś napisać jaki jest taki przybliżony zarys tego zlotu - co robimy itd?
tobie sie nie chce czytać a komuś ma chcieć sie pisać. Weź nie żartuj :)
nie chce mi się czytać 20 stron więc może ktoś napisać jaki jest taki przybliżony zarys tego zlotu - co robimy itd?
Harmonogram zlotu Supermoto.pl.
Przyjazd na miejsce ok godz. 9.30. dnia 16.04.
godz. 9.40- 10.00 rejestracja w recepcji ośrodka.
godz. 10.00 do 10.20 czas na rozpakowanie.
godz. 10.45 spotkanie organizacyjne w Gminnym Centrum Informacji w Sulejowie połączone z rozstrzygnięciem Konkursu Plastycznego na MASKOTKĘ GMINY SULEJÓW.
Godz. 12.30- 14.30 czas wolny (spędzamy go nie miejscu, tak by nikogo później nie trzeba było szukać)
godz. 15.00 obiad w restauracji "u Filipa" na ul. Górnej 3b (stoliki zarezerwowane)
godz. 16.00 - 17.30 wykłady mgr Brzozrider `a na temat "Techniki gumowania pionowego"
godz. 17.45- 18.30 krótkie spotkanie i omówienie spraw bezpieczeństwa, gościem będzie przedstawiciel komendy w Sulejowie
godz. 19.00 Kolacja ( kolacja wydawana do godzin. 19.15.
po kolacji przewidziany czas wolny
godz. 21.00 "wieczorek integracyjny"
kolejny dzień zlotu 17.04
godz. 6.30 pobudka. (bez śniadania)
godz. 6.45 wyruszamy na Koncert "Świadek Nadziei" Kościół pw. św. Floriana
godz. 9.00 zorganizowany rajd Szlakiem Grunwaldzkim.
godz. 15.00 obiad i chwile później, pożegnanie wszystkich uczestników zlotu.
Od tej pory już działamy indywidualnie.
i zajebiscie 16 -17 :D
Sebastian zadzwoń jeszcze do księdza proboszcza , żeby nam ogarnął na tym koncercie miejsca w pierszej ławce tylko tej takie z klęcznikami .
Mam nadzieję kolego Hacker, że tym przybliżonym zarysem naszego spotkanie... zaspokoiliśmy chociaż w pewnej części, twoje oczekiwania.
Również liczę, że czas poświęcony na przyjazd na nasz zlot w dniach 16-17. 04 nie uznasz za stracony.
Z wyrazami szacunku Sebastian.
Mam nadzieję kolego Hacker, że tym przybliżonym zarysem naszego spotkanie... zaspokoiliśmy chociaż w pewnej części, twoje oczekiwania.
Również liczę, że czas poświęcony na przyjazd na nasz zlot w dniach 16-17. 04 nie uznasz za stracony.Z wyrazami szacunku Sebastian.
Dziękować drogi kolego Sebastianie.
Staram się jak mogę... by wyjść na przeciw waszych oczekiwań. :)
i kurczaki to ci się udało. Pierwszy zajebisty Twój post Sebastianie. Uśmiałem się do łez, a boli mnie tylko że zmarnowałeś całe 1190 postów, hahahaha.
Kolego Hacker - podobają ci sie atrakcje? Mam nadzieję że wpadniesz... :)
Jeśli Ci się nie podoba... mogę jeszcze nanieść poprawki.
Chęci w poprowadzeniu wykładu, zgłosił sam Stuntman Mike.
Wprawdzie doświadczenie mniejsze ale... charyzmatycznym podejściem porusza wszystkie serca.
Chętnie posłucham jak muskac tą manetke w powietrzu , ale obawiam sie , że nazwy na facebooku jeszcze długo nie będe godzień mieć Stuntman Bart hahahaha
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 75 zapytań