2,926

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Tablice zgubiłem i mnie ciachnęli przy zwykłej kontroli. Sam się o to prosiłem, bo w ramce miałem.
Teraz wyrobiłem nowe numery, a tablicę na cztery śruby - nie ma prawa opuścić pojazdu

Post's attachments

Attachment icon S5001676.jpg 1.04 mb, 58 downloads since 2011-04-03 

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

2,927

było dobrze:) asfalt, szutry, zakręty, zajebiste zawody motoXtreme, masa kurzu i pyło...Mike  - navi w głowie :] tyle razy jeździliśmy od Ursynowa do Konstancina ale nigdy tyloma traskami co dzisiaj:) Dzięki chłopaki było SUPER :]

SMR 505

2,928 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-03 22:37:14)

Miałem tak na Duku, moja pierwsza jazda... oczywiście też ramka salonowa, 160 km w nocy po mieście nakręciłem i następnego dnia patrzę a po tablicy śladu nie było  :D

Teraz jak widzę, prędzej błotnik zgubisz niż tablicę.  :)

Majki naprawdę fajnie prowadził. Już wiem jakie okolice teraz będziemy terroryzować .  ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,929

Moja wytrzymała 3 tysiące - i tak dobry wynik. Ale czułem, że tak się to skończy.
Tak poza tym, fajnie się polatało dzisiaj, piękna pogoda była. Niestety w pojedynkę. Brachola na ścigu, chciałem wyciągnąć, ale skacowany bał się za kierownicę siadać.

0,654l SMC AKR

Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

2,930

Skacowane towarzystwo to nie wyłącznie twój problem... chętnych i u nas nie było zbyt wielu.
Ale smutno się lata samemu oj smutno :(

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

2,931

akurat tamte tereny baaaardzo często odwiedzam, a z zawodów najlepsze starty w tumanach kurzu

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

2,932

Bo pić % trzeba w tygodniu, a weekend zostawić na spokojne latanie.
A tak, to rano nie wyjedziesz, a po południu się zastanawiasz, czy wszystko wyparowało.

0,654l SMC AKR

2,933

a biceps teroryzuje cargo

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

2,934 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-04 00:27:43)

Ponczo napisał/a:

Wszyscy o tym mówią... stoją setki ludzi, wszyscy oczekują wrażeń... a tu nagle pyr, pyr wpada Biceps w niektórych środowiskach znany jako Stuntman Mike :lol:

2,935

hehe

dukeSebo napisał/a:
Ponczo napisał/a:

Wszyscy o tym mówią... stoją setki ludzi, wszyscy oczekują wrażeń... a tu nagle pyr, pyr wpada Biceps w niektórych środowiskach znany jako Stuntman Mike :lol:

2,936

śjakiś lajcik wieczorem ?

2,937

Może jutro koło 20-tej? Jak nie będzie lać...

KTM 640 LC4 Prestige

2,938

na ulicach cisza, spokój, kilka skuterów, górale mówią że teraz ma popadać przez parę dni

2,939

Na Puławskiej psy stoją, ściga kontrolowali.
Może na gumie latał, lub rutynowa kontrola  ;)

2,940

to dobrze ze skrecilem wczesniej. jaki scig? bialy trumpet moze?

Rm-Z 450 MEOW MOTORSPORT PROJECT: