Odp: co lubicie w supermoto a czego wam brakuje ?
mi brakuje tylko wygodniejszego siedzenia w 525 :D bo po 100km dupa boli xd
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » co lubicie w supermoto a czego wam brakuje ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mi brakuje tylko wygodniejszego siedzenia w 525 :D bo po 100km dupa boli xd
Ba nawet daje mi aż za wiele bo takiego ból duuupy po kilku godzinnym lataniu nie da żaden inny sprzęt :D
ask gay :D
B -o- B
:)
delete
delete
kupcie sobie te gacie co są na rowery z gąbką na dupie to będzie wam wygodnie :P
Porównując do sporta to chyba i tak komfort jazdy jest o wiele większy. W sporcie jest twarde siedzenie, zgarbiona pozycja, ciężar ciała na rękach, zbiornik uwiera w jaja, a na naszych drogach bolą nerki od dziur w drodze.
Mi brakuje tylko większej przelotowej. :)
ja czasem żałuję, że nie dosięgam nogami do ziemi.
Ale na szczęście jak na mojej drodze jest czerwone, to wtedy piesi idący równolegle mają zielone, więc jakoś tak sobie radzę na mieście :)
Porównując do sporta to chyba i tak komfort jazdy jest o wiele większy. W sporcie jest twarde siedzenie, zgarbiona pozycja, ciężar ciała na rękach, zbiornik uwiera w jaja, a na naszych drogach bolą nerki od dziur w drodze.
wiesz też tak myślałem ale od kiedy mam ninje to wcale tak nie jest i na pewno komfort jazdy jest na ninji lepszy ale ponoć to nie jest typowy sport... na r1 nie latałem... "ciężar ciała na rękach" ?? tego nie kumam, jeździłeś w ogóle sportem czy tak tylko przypuszczasz ??
nie jeździłeś nigdy na sporcie tak wynika z twojej wypowiedzi.
Witam
Jeśli jest coś,co się nie podoba,drażni Cie w supermoto to znaczy że nie wiesz jakie przeznaczenie ma ten motocykl.Supermoto jest do latania po torze,jazdy po mieście i okolicy w poszukiwaniu zakrętów.Nie można mówić że jest wolny na prostej bo to nie jego działka i nażekać że niewygodny na trasie bo to tez nie jego tereny.Nie rozumiem też dlaczego jest taka wrogość do innych typów motocykli,co jest złego w sporcie ? przecież ma mocny silnik który daje kupe frajdy z jazdy i zbiornik wcale nie ugniata w jaja.Jeśli komuś brakuje prędkości to musi kupic sobie dodatkowo inny motocykl.Na stronie supermotojunkie jest taki temat "pokaż swój garaż" i widać że obok motocykli supermoto stoja też sporty i wtedy nikt nie nażeka że supermoto jest wolny bo do szybkiej jazdy wykorzystuje się inny motocykl.Jest jeszcze strona ścigacz.pl i nie zauważyłem żeby ktoś nażekał tam że jego sport słabo sobie radzi na szutrowej drodze...
Pozdro
Temat był zapewne przez większość traktowany na luźno ale... nie zmienia to faktu że BONIEKZLOTO napisał coś naprawdę mądrego :)
Bo wszyscy powinni zdawać sobie sprawę że... niestety jeśli coś jest do wszystkiego... najczęściej jest do niczego. :(
Powtarzam to za każdym razem. Jeśli szukasz uniwersalnego samochodu... taki znajdziesz bez problemu ale sprawa z motocyklami wygląda już inaczej.
Chcąc mieć wszystkiego po trochu... w garażu musisz mieć przynajmniej 4 sprzęty. :D wtedy przestajemy narzekać.
BONIEKZLOTO chyba najlepiej to ujął :)
Chłopaki zajmijcie się lepiej lataniem, bo wam sezon przeleci na opowiadaniu kocobołów na forum :lol:
joł
w sporcie nie zmienisz kół na enduro :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » co lubicie w supermoto a czego wam brakuje ?
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 73 zapytań