Odp: Co poza motocyklem ? Początki
Siemanko
Posiadam od miesiąca SIDI Crossfire SM z wymienną podeszwą. Nic o nich nie powiem bo jeszcze w nich nie latałem. Maja wymienną podeszw. zobaczymy jak sie sprawdzi
Triumph Speed Triple 2010 SE
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Co poza motocyklem ? Początki
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemanko
Posiadam od miesiąca SIDI Crossfire SM z wymienną podeszwą. Nic o nich nie powiem bo jeszcze w nich nie latałem. Maja wymienną podeszw. zobaczymy jak sie sprawdzi
Ja zakupiłem SIDI Crossfire SM w kwietniu 2008
Moim zdaniem są ekstra !!
- bardzo wygodne
- dobrze trzymają się nogi
- porządne klamry
- bd dobrze obudowane
- zawias !!
Ja mogę Ci zaoferować sam motocykl. Mam do sprzedania DRZ-400 SM z 2007 w czarnym kolorze w super stanie. Sprzedaje bo kupiłem nowego KTM 690SM . Drz została ogarnięta w 100%.
Jaka cena jeśli można spytać, znajomy chce też kupować tyle że crossa, ale DRZ też był zainteresowany, możesz na priv cenę podać?
Zadna tajemnica
http://www.allegro.pl/item559419311_suzuki_drz_400_supermoto_2007_dodatki_warszawa.html
chetnie, widze ze to super stan , ale niestety szukam moto do 13 kafli :)
było brać ode mnie za 13 - miałem taką DRZ z 2005 roku. Zadzwoń do mańka - moze sie dogadacie. Straszył coś że może okazać sie elastyczny dla zdecydowanego:P
Romio jak naprawdę jesteś zaintersowany to zadzwoń do mnie
Takie kombi sie do czegoś nada, myśle o torze? http://www.allegro.pl/item637583837_dainese_kombinezon_rozm_50_kask_nolan_gratis.html
Nada się oczywiście. Ważne żeby była mozliwość łączenia go w całość i to żeby dobrze przylegał do ciała. Pamiętaj że jest to twoja druga skóra !!!
Pamiętaj że jest to twoja druga skóra !!!
Bedzie bolec :D
hehe bierz kombi i śmigaj w zawodach. Mało jest żeczy na tym świecie które dają większą frajdę jak rywalizacja supermoto hehe ;)
No ostatnio gadałem Papuq'iem o sprawach organizacyjnych na zawody na Bemowie. Tez mnie namawiał, ale bede potrzebował na początek jakies wskazówki typu skąd ciuchy? buty? jakie? jak to ma sie nosic? Jakies sklepy są dobre, (czesci, itp) po prostu taki nauczyciel i trener na początek.
PS nie wiecie ile czasu bedzie jeszcze ten tor na bemowie po zawodach? Usuwają go od razu czy jak?
Myślę że zostanie usunięty ponieważ jest zbudowany okazjonalnie. Co do rad służe pomocą ;)
Na swojej skórze sprawdziłem w Lublinie że w texach nie warto startować bo przy glebach szmacą i drą się w mgnieniu oka ;-)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Co poza motocyklem ? Początki
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 71 zapytań