31

Odp: Co poza motocyklem ? Początki

Siemanko
Posiadam od miesiąca SIDI Crossfire SM z wymienną podeszwą. Nic o nich nie powiem bo jeszcze w nich nie latałem. Maja wymienną podeszw. zobaczymy jak sie sprawdzi

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

32

Ja zakupiłem SIDI Crossfire SM w kwietniu 2008

Moim zdaniem są ekstra !!
- bardzo wygodne
- dobrze trzymają się nogi
- porządne klamry
- bd dobrze obudowane
- zawias !!

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

33

Ja mogę Ci zaoferować sam motocykl. Mam do sprzedania DRZ-400 SM z 2007 w czarnym kolorze w super stanie. Sprzedaje bo kupiłem nowego KTM 690SM . Drz została ogarnięta w 100%.

34

Jaka cena jeśli można spytać, znajomy chce też kupować tyle że crossa, ale DRZ też był zainteresowany, możesz na priv cenę podać?

SMR 505

35

Zadna tajemnica
http://www.allegro.pl/item559419311_suzuki_drz_400_supermoto_2007_dodatki_warszawa.html

36

chetnie, widze ze to super stan , ale niestety szukam moto do 13 kafli :)

37

było brać ode mnie za 13 - miałem taką DRZ z 2005 roku. Zadzwoń do mańka - moze sie dogadacie. Straszył coś że może okazać sie elastyczny dla zdecydowanego:P

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

38

Romio jak naprawdę jesteś zaintersowany to zadzwoń do mnie

39

Takie kombi sie do czegoś nada, myśle o torze? http://www.allegro.pl/item637583837_dainese_kombinezon_rozm_50_kask_nolan_gratis.html

Osłony silnika do Suzuki DRZ 400, KTM 690, KTM 950/990

40

Nada się oczywiście. Ważne żeby była mozliwość łączenia go w całość i to żeby dobrze przylegał do ciała. Pamiętaj że jest to twoja druga skóra !!!

HUSABERG 82

41

gokon napisał/a:

Pamiętaj że jest to twoja druga skóra !!!

Bedzie bolec :D

42

hehe bierz kombi i śmigaj w zawodach. Mało jest żeczy na tym świecie które dają większą frajdę jak rywalizacja supermoto hehe ;)

HUSABERG 82

43

No ostatnio gadałem Papuq'iem o sprawach organizacyjnych na zawody na Bemowie. Tez mnie namawiał, ale bede potrzebował na początek jakies wskazówki typu skąd ciuchy? buty? jakie? jak to ma sie nosic? Jakies sklepy są dobre, (czesci, itp) po prostu taki nauczyciel i trener na początek.
PS nie wiecie ile czasu bedzie jeszcze ten tor na bemowie po zawodach? Usuwają go od razu czy jak?

44

Myślę że zostanie usunięty ponieważ jest zbudowany okazjonalnie. Co do rad służe pomocą ;)

HUSABERG 82

45

Na swojej skórze sprawdziłem w Lublinie że w texach nie warto startować bo przy glebach szmacą i drą się w mgnieniu oka ;-)

jakubek