Temat: Huski sm610 technikalia....
siem, dzis sie zaczalem przymierzac do moto, niejakie huski 610sm, jest to dosyc tani motor ( bo ogladam 98 do 01 roczniki). Naczytalem sie troche na forum no i wiem, ze sa wersje z pompa oleju i bez. Pierwsze moje pytanie brzmi co ile ten olej sie wymienia w niej jak jest bez pompy (ponoc czesto ale jak czesto?). Nie znalazlem serwisowki w necie :/. No i jak czesto sie tam robi cokolwiek z silnikiem procz oleju i filtrow, chodzi o grubsze sprawy jak korba, tlok itp. Czemu niektore maja widelc up side down? Czy ktos smigal na tym moto? Pojemnosc jest duza, a ile to ma koni to nie wiem bo na allegro to sie wahaja od 45KM do 60KM, moze ktos wie ile miało to moto roczniki 98 do 01 jak z fabryki wychodzilo, papierkowo? Bo nie wiem czy nie za mocne bedzie na poczatek, jezdze juz 5 lat, ale na 125 ktora ma 30km i nie wiem czy to nie za duzy skok, a na drz 400 mnie nie stac... wiec kolejne pytanie czy jest duzo mocniejsze od drz? A no i jak ktos moze sie zna to czy wie na co zwracac szczegolna uwage przy zakupie, nie chodzi mi tu o ogolne aspekty tylko o jakies typowe dla tego modelu mankamenty?
Pzdr