226

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

nie zgadzam sie na 16 kwietnia. Ni cholery. Będziecie świnie jak pojedziecie akurat wtedy. Ja mam dni otwarte wtedy i nie ma szans żebym sie wyrwał... Pojedźmy tydzień wcześniej. Jak nie to pieprzę to całe sm.pl i sie wypisuje stąd.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

227

Brzozrider napisał/a:

nie zgadzam sie na 16 kwietnia. Ni cholery. Będziecie świnie jak pojedziecie akurat wtedy. Ja mam dni otwarte wtedy i nie ma szans żebym sie wyrwał... Pojedźmy tydzień wcześniej. Jak nie to pieprzę to całe sm.pl i sie wypisuje stąd.

Jak spontan to chyba wszystko jedno kiedy ważne by pogoda była, ale i tak zawszy komuś jakiś termin nie podpasi

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

228 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-03-04 23:53:17)

czyli co 8-9 hhaha no mi to rybka , ale honda troche wje*ala sie w terminy , nie dość , że o seryjnych sm zapomniała to jeszcze sie bezczelnie wpieprza w termin :D

wogóle takie spontany dwu dniowe trzeba robić raz w miesiącu bo raz do roku to można na pielgrzymke iść
ja już sie stymuluje filmami haha

motoslide.com

229 Ostatnio edytowany przez Raju (2011-03-05 00:30:41)

SUPERMOTO napisał/a:

Zawsze jak by się okazało że nie mamy gdzie spać to można przecież nie pić, tylko non stop terroryzować okolice albo inne województwa :) to było bo dla prawdziwych twardzieli ze 36 godz. na SM :D

Jak się postaramy zawsze policja może nas przetrzymać na "dołku" za terroryzowanie ;)

Mi odpowiada każdy termin. Jednak z tego co się orientuje 17 kwietnia jest rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Częstochowie. Nie wiem czy ktoś z chętnych na zlot SM nie wybiera się tam. Im później tym lepiej (cieplej) wiec jeżeli termin będzie przesuwany to proponowałbym może tydzień do przodu niż do tyłu, ale to już uzgadniajcie miedzy sobą, bo tak jak mówiłem mnie to obojętne :P

Z tym nierezerwowaniem i jechaniu w ciemno jest jeszcze jeden plus. Gdy będzie np. padało cały weekend, wtedy można bez problemu zmienić date zlotu.

http://bikepics.com/members/kr69/
http://www.youtube.com/user/RajuLDZ

KTM 660 SMC 2006 :D

230

Ja proponuje weekend świąteczny wtedy na 99% jestem :D  a w innym terminie nie mam szans się pokazać :(

SUPERMOTO - ma być głośno, niewygodnie i harcorowo !!!

231

Ja się wybieram do Częstochowy na rozpoczęcie i średnio by mi pasował zlot sm.pl w tym terminie. Poza tym reszta kwietnia wolna chyba, że coś nagle wyskoczy ;)

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

232

Raju napisał/a:

... Im później tym lepiej (cieplej) wiec jeżeli termin będzie przesuwany to proponowałbym może tydzień do przodu niż do tyłu, ale to już uzgadniajcie miedzy sobą, bo tak jak mówiłem mnie to obojętne :P....

Popieram w 100 %

Raju napisał/a:

... Z tym nierezerwowaniem i jechaniu w ciemno jest jeszcze jeden plus. Gdy będzie np. padało cały weekend, wtedy można bez problemu zmienić date zlotu.

To jest największa zaleta nierezerwowania nie było by ciekawie gdybyśmy zaliczki wpłacili a tu cały weekend masakra.

Może zróbmy tak że bardziej na spontanie, po prostu kilka dni przed się umówić i jazda a jak by coś nie wypaliło to opcjonalnie może by się dało do mnie na działkę wpaść,w garaż z 10 moto wejdzie 3 wyra do spania i podłogi mniej-więcej w środku trójkąta W-wa, Łódź, Radom czyli wiele osób miało by blisko, nazwijmy to baza wypadowa

233

Zobaczymy ile będzie chętnych , ja proponuje 2,3,4 weekend kwietnia , na samym początku proponowałem weekend wielkanocny tzn. piątek-sobota , a w niedziele jest wielkanoc wiec nie widze problemu żeby to był 4 weekend kwietnia czyli 22-23.
Ale za wszesnie jeszcze zeby o tym gadać , wrócmy do rozmowy na początku kwietnia .

motoslide.com

234

Bartek i tu mogę potwierdzić że miejsce na działce masz zajefajne. ;)  Po okolicy też się konkretnie latało, lasy, sady... niech mi ktoś powie, że sad pełen kwitnących jabłoni, może nie być w czyimś klimacie.  :D hehe

Z terminem pasującym wszystkim będzie naprawdę trudno. Jeśli nie 16/17 kwiecień to pozostaje weekend świąteczny co chyba odpada. Wątpię by ktoś się zdecydował bujać po krzakach w święta Wielkanocne. Ten termin jest idealny na miejscowe terrory ( w 2009 w lany poniedziałek było nas 12 na mieście)  A kolejny termin... to długi weekend majowy, już widzę jak was żony puszczą... ja jestem wolny strzelec, mi zawsze i wszędzie wolno ;) ja się dostosuje ale co z resztą.  ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

235 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-03-05 11:43:13)

Ja maj odpuszczam napewno -matury . Drugi , albo 3 weekend Sulejów kto bedzie ten bedzie .
a jesli wyjdzie tak , że chętnych bedzie paru i wszyscy z bliskiej okolicy to można sie natej działce spodkać .

motoslide.com

236 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-03-05 11:53:25)

Moim zdaniem Niedziela Palmowa jest idealnym terminem... czy można sobie wyobrazić lepszy termin na terrorystyczne przejazdy przez wsie i małe miasteczka. hehe...  :D

Brzoza jeśli się podejmujesz zadania, zrób sondaż kto się zdecyduje w święta lub w weekend majowy. Mnie przerasta sama myśl o ustaleniu dogodnego terminu. Ja pojadę za wszystkimi ;)
Jeśli chodzi o święta sam się zastanawiam po kiego mam lecieć gdzieś  w Polskę... gdy na miejscu będę miał kilkunastu chętnych na latanie. :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

237

Marzy mi sie , żeby zrobić ze 150 km po wsiach i lasach :D tak , żeby na drugie dziń nie móc sie ruszyc

motoslide.com

238

SUPERMOTO napisał/a:

to było bo dla prawdziwych twardzieli ze 36 godz. na SM :D

Trzeba by wtedy zamówić miejsca na oddziale proktologii jakiegoś szpitala

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

239 Ostatnio edytowany przez bartolini76 (2011-03-05 13:17:58)

A mnie to rybka. Itak będę wiedział czy mogę jechac dzień przed wyjazdem. A teraz zamiast pieprzyc głupoty ide polatac. Cały czas poznaję się z moją bejcą i powiem, że z każdą jazdą mnie zaskakuje:)

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...

240

Mnie tam termin każdy pasi dopasuję termin do latania a nie latanie do terminu no najwyżej do pogody