Odp: Walka z zimową nudą ...
jeju ale mnie nosi już, nawet wszystkie aukcje związane z SM pooglądałem większość filmów SMowych na YT też a tu nadal nieodparta chęć pośmigać
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Walka z zimową nudą ...
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jeju ale mnie nosi już, nawet wszystkie aukcje związane z SM pooglądałem większość filmów SMowych na YT też a tu nadal nieodparta chęć pośmigać
Nie jesteś sam ...
chciał bym was wku*wić i powiedzieć , ze dzisiaj było 15 stopni zrobiłem 150 km po okolicy , udało mi sie zrobić wieczną gume na obwodnicy , i zamknąlem 34 lewe i 41 prawych zakretów w górach , ale tak nie było ...
cały dzień przesiedziałem w garażu grzebiąc w samochodzie co prawda obok moto , ale do tej bajki linijke wyżej dużo brakuje
Bartek, ale czysciutka masz deere:)
Zimno to siedzi i pucuje na sezon :D
Minus trzy za oknem,,,Słońce w zenicie, tak slonce pamiętacie jeszcze coś takiego? Żona przysneła na kanapie, więc ja myk do garażu, dwie pary skarpet, dwie pary kalesonek( dzięki mamusiu za świątczne prezenty) i na moto. Kiedy wszystkie zakrętaski w mojej mieścinie zostały nawinięte pod kółka z powrotem do garażu i do domciu. Nóżek nie czuję , jakby palce mi ucieło. Smarki z nosa i banan na twarzy. Gorąco wszystkim polecam...
Minus trzy , przez okno wydaje sie jak by było no minimum 15 kresek na plusie :P
Słuchaj tam coś budują jak sie dolatuje do Żyrardowa autostrada czy obwodnica nie wiem , a wylany jest gdzieś asfalt ?
Obwodnica. Asfaltu jeszcze brak. Autostrada w okolicach Wiskitek...
Minus trzy za oknem,,,Słońce w zenicie, tak slonce pamiętacie jeszcze coś takiego? Żona przysneła na kanapie, więc ja myk do garażu, dwie pary skarpet, dwie pary kalesonek( dzięki mamusiu za świątczne prezenty) i na moto. Kiedy wszystkie zakrętaski w mojej mieścinie zostały nawinięte pod kółka z powrotem do garażu i do domciu. Nóżek nie czuję , jakby palce mi ucieło. Smarki z nosa i banan na twarzy. Gorąco wszystkim polecam...
Znam to, 20 min. czekania aż przywróci się czucie w palcach po przejażdżce... coś pięknego. Zeszły tydzień mi tak minął :)
a ja dalem rade w zeszy weeekend zagotowac heble :D
a ja dalem rade w zeszy weeekend zagotowac heble :D
co TY masz w układzie :) browar... :)
była magura ze starym płynem ... teraz nadszedł komplet brembo pro race :D
siema.dolacze sie do tematu ja dzis w pojedynke terroryzowalem bydgoszcz .zajebiaszczo zimno ale nie moglem sobie odpuscic :D po godzince palce mi odpadly a :mad: :lol: ale miejscami bylo goraco .szczegolnie na tych szronkachhh.ale banan nie zchodzi z twazyy :D :D
[url]http://tacyjakty.tvn.pl/?show=35d59e9903ec63bb162bfcc2437f3e55[/url] znalazłem sie w ramówce tvnu hahaha
haha dobre :) Myślałem, że załapałeś się gdzieś w tle, a tu proszę ;)
Bartek, o parcie na szklo to Cie nie podejrzewalem :P
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Walka z zimową nudą ...
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 69 zapytań