91 Ostatnio edytowany przez Franz (2011-01-31 20:35:39)

Odp: Walka z zimową nudą ...

bartolini76 napisał/a:

W takim razie ja Was troszku zdenerwuję. Od czego tu zacząc? No dobrze wszystko jak zwykle przez moją żonę. W srodku zimy zachciało jej się urlopu. Tylko żeby bylo ciepło, żeby było słońce, żeby wszystko bhło znaczy się alinkluziw. Wyszperałem zaskórniaki, sprawdziłem kartę kredytową i wybór padł: Gran Canaria.Z trzema kolezankami małżonki, z dwójką moich "pociech" wylądowałem na wyspie słońcem płynącej. Pierwszy dzień nudza: samochodem z wypożyczalni jazda po wyspie.Jakie piękne winkle myślę sobie, ale za plecami słyszę trajkotanie najmlodzsej pociechy i myśl uciekła w zapomnienie.Drugi dzień to samo tylko w innym kierunku, trzeci dzień masakra : stolica wyspy czyt korki zakupy i inne dyrdymały. Czwartego dnia przechadzam się ulicami Maspalomas patrzę drz stoi pośród innych sprzecików. Nad nimi wielki szyld "RENT BIKE" No to wyrentowałem.^65 euro z karty poszło myślę sobie( czasem mi się tak ma ) lecę w góry. I tu następna niespodzianaka. Na wylocie z Maspalomas mijam tor kartingowy, nawracam a tam supermociaki trening mają. Posiedziałem pół godzinki , pogadałem z my new friendami i na następny dzien umówiony na jazdę zostałem.To co w górach widzialem, to opowieśc na inny rozdział. A co do toru to za następne 50 euro (Panie świec nad ich duszą) na wr250x polatałem sobie przez godzinę. Tor ciasny , krótki ale jakościowo bardzo zacny, tylko ten gorąc bijący od asfaltu nie do zniesienia...
cdn

przerabiałem tam podobną historię 2 lata temu ale ja smigałem z plecakiem i wypożyczyłem Transalpa za 70 ojro jak sie nie myle, winkle w górach zajebiste chociaż wyżej jest juz nieco zimno i trafia sie deszcz, jesli piszesz o torze przy wylocie na Las Palmas to też na nim byłem ale tylko popatrzeć

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

92

Kurde no. Ale bym sobie polatał.... A tu trzeba moto ogarnąć :/

Filmik ekstra :D

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

93

Hardkorowy bajker :)

[url]http://www.youtube.com/watch?v=dFd5Eav_Tjs[/url]

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

94

JACA napisał/a:

Bartolini, wrzuć no jakie foty a nie rób smaka.

BTW. Patrzcie i płaczcie :D
[url]http://www.youtube.com/watch?v=q-Ws4-9eqpI[/url] Niedziela na śląsku :cool:

Fotki to ja mam na spacerze, z dziecmi na plaży , z koleżankami żony przy wodopoju, pod palmą z ukochaną itp...

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...

95

Ty mówsz o torze w San Augustin przy GC 500 na zjeździe na autostradę. Ja jedziłem Niedaleko Maspalomas w stronę tych wszystkich parków tematycznych...

Franz napisał/a:
bartolini76 napisał/a:

W takim razie ja Was troszku zdenerwuję. Od czego tu zacząc? No dobrze wszystko jak zwykle przez moją żonę. W srodku zimy zachciało jej się urlopu. Tylko żeby bylo ciepło, żeby było słońce, żeby wszystko bhło znaczy się alinkluziw. Wyszperałem zaskórniaki, sprawdziłem kartę kredytową i wybór padł: Gran Canaria.Z trzema kolezankami małżonki, z dwójką moich "pociech" wylądowałem na wyspie słońcem płynącej. Pierwszy dzień nudza: samochodem z wypożyczalni jazda po wyspie.Jakie piękne winkle myślę sobie, ale za plecami słyszę trajkotanie najmlodzsej pociechy i myśl uciekła w zapomnienie.Drugi dzień to samo tylko w innym kierunku, trzeci dzień masakra : stolica wyspy czyt korki zakupy i inne dyrdymały. Czwartego dnia przechadzam się ulicami Maspalomas patrzę drz stoi pośród innych sprzecików. Nad nimi wielki szyld "RENT BIKE" No to wyrentowałem.^65 euro z karty poszło myślę sobie( czasem mi się tak ma ) lecę w góry. I tu następna niespodzianaka. Na wylocie z Maspalomas mijam tor kartingowy, nawracam a tam supermociaki trening mają. Posiedziałem pół godzinki , pogadałem z my new friendami i na następny dzien umówiony na jazdę zostałem.To co w górach widzialem, to opowieśc na inny rozdział. A co do toru to za następne 50 euro (Panie świec nad ich duszą) na wr250x polatałem sobie przez godzinę. Tor ciasny , krótki ale jakościowo bardzo zacny, tylko ten gorąc bijący od asfaltu nie do zniesienia...
cdn

przerabiałem tam podobną historię 2 lata temu ale ja smigałem z plecakiem i wypożyczyłem Transalpa za 70 ojro jak sie nie myle, winkle w górach zajebiste chociaż wyżej jest juz nieco zimno i trafia sie deszcz, jesli piszesz o torze przy wylocie na Las Palmas to też na nim byłem ale tylko popatrzeć

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...

96

to widze ze obiekty kartingowo-supermotowe lepiej inwigilowaleś  :)

tak czy tak jest gdzie posigać jest gdzie potrenować, fajnie ze na takiej nie dużej w sumie wyspie wiemlkosci 1/3 mazowsza obiektów kartingowych masz tyle co u nas w całym kraju bo w samym las palmas też pamietam ze widzialem jakiś tor jak błądziłem w poszukiwaniu stadionu

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

97

bartolini76 napisał/a:

"RENT BIKE" No to wyrentowałem.^65 euro z karty poszło myślę sobie( czasem mi się tak ma ) lecę w góry. I tu następna niespodzianaka. Na wylocie z Maspalomas mijam tor kartingowy, nawracam a tam supermociaki trening mają. Posiedziałem pół godzinki , pogadałem z my new friendami i na następny dzien umówiony na jazdę zostałem.To co w górach widzialem, to opowieśc na inny rozdział. A co do toru to za następne 50 euro (Panie świec nad ich duszą) na wr250x polatałem sobie przez godzinę. Tor ciasny , krótki ale jakościowo bardzo zacny, tylko ten gorąc bijący od asfaltu nie do zniesienia...
cdn

Brzmi nieźle  :)

Wysłałem pytanie o namiary na PM.

98

bartolini76 napisał/a:
JACA napisał/a:

[url]http://www.youtube.com/watch?v=q-Ws4-9eqpI[/url] Niedziela na śląsku :cool:

Fotki to ja mam na spacerze, z dziecmi na plaży , z koleżankami żony przy wodopoju, pod palmą z ukochaną itp...

A to nie chcę, ewentualnie koleżanki żony pokaż :D

Ale tak ogólnie rzecz biorąc to zazdroszczę wyjazdu. Planowaliśmy z dziewczyną wypad do tunezji w te wakacje ale zamieszki... No to dajemy do Egiptu a tam kurna to samo a nawet gorzej... Ale nie szkodzi, może dzięki temu we wrześniu będą tanie wycieczki  :lol:

maciey napisał/a:

Stare :))
Już ze dwie godziny temu widziałem  :D

I pochwal się tu własną twórczością :(

99

KotiDRZ napisał/a:

ja sie kur* juz gotuje!! Niech snieg topnieje,ale tylko nie w gorach :)

Ej bez takich- ja w górach mieszkam.... :cool:

100

Gory bez sniegu, to nie gory Mario;)

Black RiDeR

101

JACA napisał/a:

Ale nie szkodzi, może dzięki temu we wrześniu będą tanie wycieczki

Jeśli nie zdrożeją.. firmy turystyczne już notują straty a rewolucja może potrwać jeszcze parę tyg.
Ale może dzięki temu Ci ludzie dostaną w końcu jakieś prawa.. a nie tak jak było do tej pory że bali się powiedzieć głośno coś złego o prezydencie..
(Sory za OT ale jestem na bieżąco w temacie, mam znajomych Egipcjan)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

102

SFMario napisał/a:
KotiDRZ napisał/a:

ja sie kur* juz gotuje!! Niech snieg topnieje,ale tylko nie w gorach :)

Ej bez takich- ja w górach mieszkam.... :cool:

Ooo widzę że kolega z ddzetów jest, na czym latamy ??:)

103

JACA napisał/a:
bartolini76 napisał/a:
JACA napisał/a:

A to nie chcę, ewentualnie koleżanki żony pokaż :D

Ale tak ogólnie rzecz biorąc to zazdroszczę wyjazdu. Planowaliśmy z dziewczyną wypad do tunezji w te wakacje ale zamieszki... No to dajemy do Egiptu a tam kurna to samo a nawet gorzej... Ale nie szkodzi, może dzięki temu we wrześniu będą tanie wycieczki  :lol:

maciey napisał/a:

Stare :))
Już ze dwie godziny temu widziałem  :D

I pochwal się tu własną twórczością :(

Mam Twój kanał YT w subskrypcjach, to i się pokazał nowy film.

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

104

didos239 napisał/a:

Ooo widzę że kolega z ddzetów jest, na czym latamy ??:)

XR600R SuMo

105

KotiDRZ napisał/a:

Gory bez sniegu, to nie gory Mario;)

A le czy ten śnieg musi leżeć na nowiuteńkim asfalcie?