Od slow do czynow.
Panowie, rozmawialem dzisiaj z wlascicielem w celu potwierdzenia ceny. Tak jak byl ustalone koszt to 55zl (DO xxl) i 65 (OD xxxl)
Ci co zamawiali XXXL prosze zeby pamietali o wyzszej cenie.
Kase zbieram za calosc a nie laiczke jak byla mowa wczesniej. Nie mam ochoty sie z nikim szarpac o brakujace 10-20zl i pokrywac tego z wlasnej kieszeni. Mam nadzieje ze zrozumiecie.
Do kosztow bluzy, prosze doliczyc koszty wysylki 20zl przesylka pocztowa, 35zl kurier. Koszty z symulacji dla wysylki z Lodzi do Swinoujscia (420km) To jeden z najdalej wysunietych punktow w polsce od miejsca wysylki. Jesli ktos mieszka blizej i wyjdzie jakas roznica to oddam co do grosika. Nie zalezy mi na waszych pieniadzach. Wszystkie informacje bede aktualizowal w tabeli ktora tez bede tworzyl na bierzaco w miare jak pojawiac sie beda wplaty. W danych przelewu podawajcie: bluza-nick-rodzaj wysylki (kurier lub poczta) Z drukiem rusze gdy dotra WSZYTKIE wplaty, lub gdy bedzie min. 30 szt. a wiekszosc uzna ze dla spoznialskich czas minal i ruszamy z drukiem. Dlatego musicie sie wykazac cierpliwoscia tak samo jak ja :)
Dane przelewu:
Marcin Jarecki
91-120 Łódź
Aleksandrowska 10/20
ING bank
22 1050 1461 1000 0022 9035 8874
[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]