676

Odp: Bluza SUPERMOTO

Fikoł napisał/a:

Naliczyłem 34 bluzy + 10 sztuk Gokon-a w których nie podał rozmiarów itp. chociaż trzeba zapytać się jego czy faktycznie tyle zamawia bo ktoś złośliwy może namieszać w liście ;/

Szczęki na bazarze jeszcze się nie dorobiłem  :D  :D  :D   10 sztuk zamówionych bluz jest zwykłą mistyfikacją  :D  :D  :D

HUSABERG 82

677

Tak ktoś wpadł na super pomysł i wpisał koledze Gokonowi 10 sztuk , gratuluje temu komuś za sianie zamętu , wszystko już jest wyjasnione wiec , jeszcze raz brawo za super pomysły !

motoslide.com

678

:/ nie wiedziałem że niektórzy są tu z przedszkola :/

679

Ja niestety odpadam,wyszło parę rzeczy do zrobienia w Suczce,myślałem że ogarnę sianko,ale niestety...także usuwam się z listy

Była Husqa WSM 50.
Powrót w 2015...

680

Ok dopisany

681

JACA napisał/a:

Ok dopisany

Ja tez.

CRF 450 - SPRZEDAM

682

Ok dopisujcie się ale nie trzeba żadnego wpisu w temacie o tym ;)

683

sory chlopaki ze tak dlugo to trwalo ; / ale juz dopisany jak cos :)

tylko i wylacznie "SUPERMOTO"!

MZ 125 sm-sprzedana >> DRZ 400 AKRAPOVIC-sprzedane >>yz 400f + Supermoto kit - sprzedana

684

i jak tam, ruszyło się coś w temacie? będą bluzy? :)

100% Supermoto

685

Chętni są , wykonawca tez jakiś jest , projekt jest , teraz tylko czekać , aż Jery sie tym na miejscu zajmie i poda numer konta na wpłaty :P

motoslide.com

686

ten tydzien nie dam rady z robota, zeby tam pojechac. Dopiero na przyszly tydzien. Potwierdze koszty dla sztuki i podam dane do przelewow.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

687

I jak z ta bluza??

Husqy SMR-R 450

688

Od slow do czynow.

Panowie, rozmawialem dzisiaj z wlascicielem w celu potwierdzenia ceny. Tak jak byl ustalone koszt to 55zl (DO xxl) i 65 (OD xxxl)
Ci co zamawiali XXXL prosze zeby pamietali o wyzszej cenie.

Kase zbieram za calosc a nie laiczke jak byla mowa wczesniej. Nie mam ochoty sie z nikim szarpac o brakujace 10-20zl i pokrywac tego z wlasnej kieszeni. Mam nadzieje ze zrozumiecie.

Do kosztow bluzy, prosze doliczyc koszty wysylki 20zl przesylka pocztowa, 35zl kurier. Koszty z symulacji dla wysylki z Lodzi do Swinoujscia (420km) To jeden z najdalej wysunietych punktow w polsce od miejsca wysylki. Jesli ktos mieszka blizej i wyjdzie jakas roznica to oddam co do grosika. Nie zalezy mi na waszych pieniadzach. Wszystkie informacje bede aktualizowal w tabeli ktora tez bede tworzyl na bierzaco w miare jak pojawiac sie beda wplaty. W danych przelewu podawajcie: bluza-nick-rodzaj wysylki (kurier lub poczta) Z drukiem rusze gdy dotra WSZYTKIE wplaty, lub gdy bedzie min. 30 szt. a wiekszosc uzna ze dla spoznialskich czas minal i ruszamy z drukiem. Dlatego musicie sie wykazac cierpliwoscia tak samo jak ja :)

Dane przelewu:

Marcin Jarecki
91-120 Łódź
Aleksandrowska 10/20

ING bank
22 1050 1461 1000 0022 9035 8874

689

Przelew poszedł. Dane do wysyłki teraz na PW czy później ?

690

Mozecie wysylac teraz