Odp: Bluza SUPERMOTO
Masz rozmiarówke podaną , weź centymetr i pomierz swoją bluze , ja wziąłem taką luźniejsza , żeby na buzer wlazła . Liste masz pod linkiem , sam tam mozesz wejsc i sam zmienić rozmiar ilosc sztuk itd.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Masz rozmiarówke podaną , weź centymetr i pomierz swoją bluze , ja wziąłem taką luźniejsza , żeby na buzer wlazła . Liste masz pod linkiem , sam tam mozesz wejsc i sam zmienić rozmiar ilosc sztuk itd.
ja normalnie noszę M ale jednak wezmę sobie L żeby mi na buzer wlazła
Dobra dopisałem się. Jakiś nr konta czy coś? Do kiedy wpłacić hajs?
mogę CI podać mój jak chcesz ale narazie jeszcze lista nie zamknięta i nei ja je bede drukował :D
Teraz czytajcie uważnie bo nie będe powtarzał . -odnawiam , wpisujcie se na liste podaną na samym dole !!!
Mamy gotowy projekt bluzy który możecie zobaczyć tutaj.
[url=http://img9.imageshack.us/i/bluza32.jpg/][/url]
[url=http://img213.imageshack.us/i/bluza34ty.jpg/][/url]
Opcje są dwie :
full opcja
bez loga Supermana
Kolejny wybór to rodzaj bluzy i tych opcji mamy aż trzy.
1 bluza Fruit + drukarnia 20zl
Rozmiarówka : Sizes:
S ??? XXL
Size Width* Length**
S 51 67
M 56 69.5
L 61 73.5
XL 63.5 77
XXL 68.5 80
Tol +/- 2.5 2.5
*Measure across garment 2cm down from armholes
**Measure from highest point of shoulder to bottom edge of garment
2 bluza z allegro 79,99zł 1szt przy zamówieniu 30sztuk nadruk dwustronny
Nadruk jednostronny 72,99zł
Bluzy firmy Sitotex.
Rozmiarówka :
[url=http://img225.imageshack.us/i/rozmiarwkaallegro.jpg/][/url]
3 moja propozycja bluza firmy dziane.pl , bluza jest ich produkcją nadruk również
[url]http://dziane.pl/pl/bluza-board-z-kapturem-czarna.html[/url] - tutaj sa zdjecia oraz wszystkie informacje o bluzie
cena : Bluza z kapturem z kpl nadruków (M-XXL) przy 30 szt.: 55 zł/ szt. brutto (dla osób chcących bluze bez "S" oczywiscie bedzie troche taniej , ale to beda drobne złotówki .
Rozmiarówka :
[url=http://img714.imageshack.us/i/rozmiarwkadziane.jpg/][/url]
Napewno nie będzie problemu zrobienia bluzy bez loga "S" w firmie Dziene.pl propozycja 3 , rozmiawiałem dzisiaj z kimś od nich i wydawał sie ogarnięty.
Nie wiem jak ceny pierwszych propozycji , ale cena od Dziane.pl jest ceną brutto.
Do każdej bluzy trzeba doliczyć koszt przesyłki ok. 15 zł.
Co do bluz bez loga S nie bierzemy odpowiedzialności za żadne pomyłki drukarni.
Osobiscie jestem za propozycją numer 3
Nie piszcie tutaj żadnych głupot , wiem nie jestem świety , ale bardzo bym prosił tylko o konkretne wypowiedzi .
Żeby nie zawalać tego tematu liste chętnych znajdziecie tutaj [url]https://docs.google.com/document/d/1LNCtR5og-f_tVjqy5EtUWJjPKI-UonRgNNDLdUhqiGI/edit?hl=pl&pli=1[/url]
możecie ją edytować , wiec niech każdy sie pomierzy, zdecyduje sie na wersje full lub bez loga "S" i wpisze u siebie poprawki na liscie . Dla pewności po dokonaniu poprawek w prawym górym roku kliknij Zapisz teraz
Obok swojego nicku , rozmiaru , sztuk , oraz wersji (full lub bez loga"S" ) napiszcie którą bluze wolicie 1 ,2 ,3
Bądzmy poważni chociaż raz.
Pozdrawiam Bartek
nii h... nie przepuszcze, 666ty post musi być mój x] ! \m/xD\m/ zuo - coś w tym jest...
P.S. Dopisany już dawno... tak swoją drogą :]
Ale na Offtopie teraz bylby jakis smieszny 718sty ... :]
No nie... w sumie ma... ale nie usune tego posta i h... :D chyba, że zrobi to ktoś inny :] . Jest zajebysty :] i nikomu aż tak chyba nie przeszkadza - jest mały, zwięzły, krótki, powabny i... sześćset sześćdziesiąty szósty... i należy do mnie... muahah. zuo :]
ranger88 czy ma to coś wspólnego z bluzą ?
off top jest gdzie indziej.
Yo ;)
Panowie, co jest z wami?? To wpisywanie sie na liste idzie wam jak krew z nosa. Na forum poszlo szybko, ale jak powstaje prawdziwa lista, to gdzie jestescie??
mi coś nie hula ten link ;/
mi coś nie hula ten link ;/
spróbuj w innej przeglądarce. Mi na firefoxie też nie działa a na IE albo o[erze chodzi.
Siema , przypominam o liscie chętnych na bluzy supermoto , można zamówić wersję bez loga S .
Rozumie , ze część z was zrezygnowała i było by fajnie gdybyście mi o rezygancji napisali na priv (Ci którzy są na tej liscie) .
Bluz mamy już ponad 40 i najprawdopodobniej będzie to bluza nr. 3 czyli prodkukt firmy dziane.pl .
Na liscie widnieją jeszcze osoby które nie okresliły sie , napiszcie po prostu na pw , ze rezygnujecie.
Są to :
6. Perpetum
7. Pomian
10. JACA
13. Tabul
15. Ozga
17. Toyo
20. Zdaniu13
21. Misa
22. Radzio
25. Crazy_Russian
28. robocop
29. Mateuszxino
32. Franz
33. moto
Jesli są nowi chetni to śmiało , wszystko macie opisane w poscie nr. 665
Batrek, jak Ci wyszlo ponad 40 jak na liscie zliczylem 29?
Naliczyłem 34 bluzy + 10 sztuk Gokon-a w których nie podał rozmiarów itp. chociaż trzeba zapytać się jego czy faktycznie tyle zamawia bo ktoś złośliwy może namieszać w liście ;/
Jesteśmy w kontakcie , spokojnie .
Lista jest ogólno dostępna , ale bluz dostaniesz tyle za ile zapłacisz wiec nie martwcie sie o jakieś złosliwości , w każdej chwili moge wejść w historie i każdy ruch cofnąć .
Siema , przypominam o liscie chętnych na bluzy supermoto , można zamówić wersję bez loga S .
Rozumie , ze część z was zrezygnowała i było by fajnie gdybyście mi o rezygancji napisali na priv (Ci którzy są na tej liscie) .
Bluz mamy już ponad 40 i najprawdopodobniej będzie to bluza nr. 3 czyli prodkukt firmy dziane.pl .Na liscie widnieją jeszcze osoby które nie okresliły sie , napiszcie po prostu na pw , ze rezygnujecie.
Są to :
6. Perpetum
7. Pomian
10. JACA
13. Tabul
15. Ozga
17. Toyo
20. Zdaniu13
21. Misa
22. Radzio
25. Crazy_Russian
28. robocop
29. Mateuszxino
32. Franz
33. motoJesli są nowi chetni to śmiało , wszystko macie opisane w poscie nr. 665
Ja co do rozmiaru dam znać w tygodniu :D jutro napisze co i jak ;p
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 55 zapytań