Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
nie daleko mnie wiec tez sie dolaczam :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie daleko mnie wiec tez sie dolaczam :)
Bartek kiedy ten wypad i jak z rezerwacją
Wiesz co ja jestem wolny strzelec mi żona nie bedzie truła . Wiec ja moge i tak proponuje piatek, sobota(22-23 kwiecien , a 24 niedziela to wielkanoc) przed wielkanocą to sie jajkiem podzielimy hahaha lub nastepny weekend czyli 29-30 kwiecień i to jest początek długiego weekendu majowego . Jesli pogoda by pozwoliła to mogło by to być też jakoś w srodku lub na początku kwietnia . Maj wolał bym mieć wolny , mam matury :/
Mogli byśmy tak już coś zaklepać w Dresso ,żeby pozniej nie meic jakiejś niemiłej niespodzianki.
a to nie trzeba robić rezerwacji, można termin ustalić gdy będzie znana pogoda (czyli np. w środę się umawiamy a w piątek wypad). Oczywiście ta druga opcja była by lepsza, gorzej z marudami i smęciochami ;)
Tak czy siak będe musiał tam zdzwonić i sie zapytać czy w tych i w tych dniach nic sie tam nie dzieje .
Tak miesiąc przed chociaż , zeby miec wszystko ustalone. Ja mam od siebie juz 3 osoby chętne.
było nie ma znikło :D
Młodzian nie rób scen :lol: :lol: :lol:
hahaha żebyscie wy nie robili
kasuje zdjecie bo sie smiejesz :P
e tam nie płakaj w tym roku nie wstaniesz na nogi :D
no w sumie ja to na pewno nie bo jak widze alkochol to aż chcę go pić bez umiaru "drogie brawo czy jestem alkocholikiem ? :D "
a po co wstawać wsadzicie mnie na moto i tyle hahaha bede jechał jak w pieniądze to nie wszystko Rysiu :D
[url]http://www.youtube.com/watch?v=MFXa1d5sxOs[/url]
Kurwica mnie bierze jak to czytam... :)
Witam po długiej przerwie!!! Przeczytałem ten temat i można stracić cierpliwość na to wasze marudzenie, obowiązków trochę jest ale na taki wypad czas się znajdzie!!! Ja jestem jak najbardziej za na 110% niezależnie od daty, moto się do tego czasu złoży, najwyżej zarwie się nockę czy dwie w tym celu :D Termin zapewne też trzeba wcześniej zaklepać tak jak Bartek pisze żeby nie było potem problemów typu ze dla kogoś miejsca nie będzie czy coś :P Wiadomo zawsze można upchnąć więcej osób do pokoju niż to napisane ale nie każdy lubi żyć w ścisku:P Na zawody byście całą Polskę przejechali z moto na lawecie a na zlot forumowy to nie :P No ja tu czegoś nie rozumiem :P Uspokójcie się z tym nabijaniem zbędnych postów i zaśmiecaniem tematu a zastanówcie się kto chce a kto nie i zróbmy liste to się zarezerwuje miejscówe!!! Najlepiej niech każdy kto zadeklaruje się ze pojedzie da zaliczkę to potem nie będzie ze kilka osób które jednak pojadą będą mieli płacić za tych którzy się rozmyślili w ostatniej chwili. Do tego strata tej kasy wszystkich trochę zmobilizuje:P
Dokładnie , teraz tylko niech zostanie ogarniety temat bluz i później już sie biore za zlot , zadzwonie do kierowniczki Dresso obadam jak z terminem 22-23 kwietnia zaklepie i jesli będą potrzebne zaliczki to będe prosił o jakieś wpłaty , ale narazie zamrażam temat powiedzmy do 1 marca.
Dla tych którzy dopiero sie obudzili wszystkie informacje macie w pierwszym poscie tego tamatu .
Tutaj jest lista osób którzy sie deklarowali .
[url]http://maps.google.pl/maps/ms?hl=pl&ie=UTF8&msa=0&msid=217988828752030868856.0004988cec68945ef25c0&ll=52.362183,19.797363&spn=5.891368,14.040527&z=6[/url]
Dokładnie , teraz tylko niech zostanie ogarniety temat bluz i później już sie biore za zlot , zadzwonie do kierowniczki Dresso obadam jak z terminem 22-23 kwietnia zaklepie i jesli będą potrzebne zaliczki to będe prosił o jakieś wpłaty , ale narazie zamrażam temat powiedzmy do 1 marca.
Bartek chyba Cię poniosło z tą datą. Przecież święta wielkanocne wtedy wypadają...
Ja też się piszę na ten zlocik :D Jak dodać się na tej mapce, bo nie mogę tego rozkminić?
Raju już Cie dodaje.
Mariusz wielkanoc masz w niedziele , zresztą ja taki termin zaproponowałem , ale może to być i poczatek kwietnia dla mnie to i lepiej .
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 70 zapytań