166

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

no i to co najpiekniejsze 5 gaz koło smile
ja też tego właśnie potrzebuje ;)

167 Ostatnio edytowany przez patryk1533 (2011-01-16 20:47:32)

no ale to ma swoje minusy :) czeste serwisowanie i spalanie kosmiczne :d
ale na rzecz tych osiągów mozna wszystko wybaczyc :)

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

168

o boze to my w tym temacie tak syfujemy ?
ups :P dobra ja przenosze swoje wypociny do offtopa :D

motoslide.com

169

Barteksm napisał/a:

o boze to my w tym temacie tak syfujemy ?
ups :P dobra ja przenosze swoje wypociny do offtopa :D

Jak na daną chwile... Prezentuje się lista obecnych ? Jest mniej więcej jakiś zarys planowanego przebiegu "meetingu" ? :) Ja bym proponował... Latać, pić, latać, pić, latać i pić :] A zeby sobie gnoju w papierach nie narobic to poprostu polatać a później się napierd... :] Przeczekać i rozjechac - zaopatrzyć się w alkomaty... :]

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

www.youtube.com/ranger88z

170

powiem ci masz dobry plan :P.    A i ja napewno jade w końcu sam zaczełem ten temat :D

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

171

No ja właśnie nie wiem, ale to nie dlatego że chęci stoją pod znakiem zapyt. tylko nie wiem czy będe w kraju na przełomie kwietnia i maja. Jeśli tak to bank jestem... Pomyślcie tylko o tych przelotach terroryzujących... To nie będzie 5 fur... co i tak juz jest kozak... tylko milion... :] :D\m/ zuo

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

172

Cały opis jest w pierwszym poscie na pierwszej stronie .
Spotykamy sie w sobote bądz piątek , może małe zterroryzowanie okolicy połączone z zaopatrzeniem sie w lokalnej sieci sklepów monopolowych , bliżej wieczora ... "wieczorem przed mym domem wystawie ekran i wyświetle film..." Rano ogar i wylot na oblatanie okolicy wiejskich asfaltów i szuterków w koło Zalewu Sulejowskiego . Tak ogolnie , a jak bedzie to wiadomo można to zaplanowac dokładniej na miejscu .

motoslide.com

173

Barteksm napisał/a:

Cały opis jest w pierwszym poscie na pierwszej stronie .
Spotykamy sie w sobote bądz piątek , może małe zterroryzowanie okolicy połączone z zaopatrzeniem sie w lokalnej sieci sklepów monopolowych , bliżej wieczora ... "wieczorem przed mym domem wystawie ekran i wyświetle film..." Rano ogar i wylot na oblatanie okolicy wiejskich asfaltów i szuterków w koło Zalewu Sulejowskiego . Tak ogolnie , a jak bedzie to wiadomo można to zaplanowac dokładniej na miejscu .

A będzie jakiś film...? ;]

R1

174

Nie chce spamowac :P
Film film moze bedzie nagrywany.

motoslide.com

175

film na pewno będzie trzeba jakiś nagrać ;D  Albo nawet 2 :D Jeden z latania a drugi z chlania ;D

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

176

Też o tym myślałem... Obowiązkowo bym rzekł... Swoją drogą w razie nie wypału mojej obecności na podmiotowej imprezie chytrze kminie sobie organizacje kolejnej... :] Chociaż w sumie kminie ją nie zależnie od wypału/nie wypału :)

R1

177

Paru napewno wezmie swoje Gopro I Countury i inne. Grunt Zeby terror nagrac  :D

178

Terror.
Chyba półki z kefirami w spożywczaku, w sobotni poranek  :lol:

179

hahahaha