Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
no i to co najpiekniejsze 5 gaz koło smile
ja też tego właśnie potrzebuje ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no i to co najpiekniejsze 5 gaz koło smile
ja też tego właśnie potrzebuje ;)
no ale to ma swoje minusy :) czeste serwisowanie i spalanie kosmiczne :d
ale na rzecz tych osiągów mozna wszystko wybaczyc :)
o boze to my w tym temacie tak syfujemy ?
ups :P dobra ja przenosze swoje wypociny do offtopa :D
o boze to my w tym temacie tak syfujemy ?
ups :P dobra ja przenosze swoje wypociny do offtopa :D
Jak na daną chwile... Prezentuje się lista obecnych ? Jest mniej więcej jakiś zarys planowanego przebiegu "meetingu" ? :) Ja bym proponował... Latać, pić, latać, pić, latać i pić :] A zeby sobie gnoju w papierach nie narobic to poprostu polatać a później się napierd... :] Przeczekać i rozjechac - zaopatrzyć się w alkomaty... :]
powiem ci masz dobry plan :P. A i ja napewno jade w końcu sam zaczełem ten temat :D
No ja właśnie nie wiem, ale to nie dlatego że chęci stoją pod znakiem zapyt. tylko nie wiem czy będe w kraju na przełomie kwietnia i maja. Jeśli tak to bank jestem... Pomyślcie tylko o tych przelotach terroryzujących... To nie będzie 5 fur... co i tak juz jest kozak... tylko milion... :] :D\m/ zuo
Cały opis jest w pierwszym poscie na pierwszej stronie .
Spotykamy sie w sobote bądz piątek , może małe zterroryzowanie okolicy połączone z zaopatrzeniem sie w lokalnej sieci sklepów monopolowych , bliżej wieczora ... "wieczorem przed mym domem wystawie ekran i wyświetle film..." Rano ogar i wylot na oblatanie okolicy wiejskich asfaltów i szuterków w koło Zalewu Sulejowskiego . Tak ogolnie , a jak bedzie to wiadomo można to zaplanowac dokładniej na miejscu .
Cały opis jest w pierwszym poscie na pierwszej stronie .
Spotykamy sie w sobote bądz piątek , może małe zterroryzowanie okolicy połączone z zaopatrzeniem sie w lokalnej sieci sklepów monopolowych , bliżej wieczora ... "wieczorem przed mym domem wystawie ekran i wyświetle film..." Rano ogar i wylot na oblatanie okolicy wiejskich asfaltów i szuterków w koło Zalewu Sulejowskiego . Tak ogolnie , a jak bedzie to wiadomo można to zaplanowac dokładniej na miejscu .
A będzie jakiś film...? ;]
Nie chce spamowac :P
Film film moze bedzie nagrywany.
film na pewno będzie trzeba jakiś nagrać ;D Albo nawet 2 :D Jeden z latania a drugi z chlania ;D
Też o tym myślałem... Obowiązkowo bym rzekł... Swoją drogą w razie nie wypału mojej obecności na podmiotowej imprezie chytrze kminie sobie organizacje kolejnej... :] Chociaż w sumie kminie ją nie zależnie od wypału/nie wypału :)
Paru napewno wezmie swoje Gopro I Countury i inne. Grunt Zeby terror nagrac :D
Terror.
Chyba półki z kefirami w spożywczaku, w sobotni poranek :lol:
hahahaha
Bedzie sie dzialo:)
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 72 zapytań