Odp: Husaberg 550 Fe Proszę o opinie
hmm, to zmienia postać rzeczy...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husaberg 550 Fe Proszę o opinie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hmm, to zmienia postać rzeczy...
Piotrekmm napisał/a:ten pierwszy wisi juz bardzo długo i napewno to nie jest 2005r a coś koło 2002-03
ten drugi to jakis swierzy ale tez nie jest to 2004r tez coś koło 2002-03pochłania mnie ciekawość jak określiłeś roczniki tych moto ?
Ja też jestem tego ciekaw
Ja też jestem tego ciekaw
na oko pewnie ;D
Musze przyznać że od jakiegoś czasu szukam moto dla siebie bo kacior zmienia właściciela (nie garaż) i nigdy Berga nie brałem pod uwagę a to chyba fajne moto i mocy w ch*j, no i kasowo też ok to wygląda.
[url]http://moto.allegro.pl/husaberg-fe-550-supermoto-nie-smr-exc-yz-wr-crf-i1413210437.html[/url]
Najarałem się na to moto, zna ktoś??
Ja mam do sprzedania husqvarne smr 450 z 2008/9 roku zarejestrowaną w RP 40 pare Mh przebiegu stan bdb , serwisowany, jeżdżony na takim oleju jak podaje serwisówka etc...
Przepraszam Tegma ale dość tych SM... Cafe Racer to coś więcej niż motocykl. :)
[url]http://picasaweb.google.com/skorpion.gallery/CafeRacerXC?authkey=Gv1sRgCLPjoP6ZvOrhrQE&feat=directlink[/url]
Zawieruszył się w albumie trup DRZety. ups
Piotrekmm napisał/a:ten pierwszy wisi juz bardzo długo i napewno to nie jest 2005r a coś koło 2002-03
ten drugi to jakis swierzy ale tez nie jest to 2004r tez coś koło 2002-03pochłania mnie ciekawość jak określiłeś roczniki tych moto ?
rożnią sie kilkoma szczegółami które widać odrazu na zdjeciach
Przepraszam Tegma ale dość tych SM... Cafe Racer to coś więcej niż motocykl. :)
[url]http://picasaweb.google.com/skorpion.gallery/CafeRacerXC?authkey=Gv1sRgCLPjoP6ZvOrhrQE&feat=directlink[/url]
Ja już gdzieś te moto widziałem...
Nie pokazywałeś go przypadkiem w "monośladzie" ? I Coś był wtedy chyba problem z cylindrem :)
(..)to widze odrazu Jessike Albe w białym bikini .
tylko ze to nie jest bikini :)
mogę wtrącić tylko że huska i berg są zajebiste (miałem okazję jeździć na obu modelach przez chwilę) ale sądzę że trzeba mieć kasę na w razie czego i cierpliwość bo zdaje się że z częściami tak łatwo nie jest (nie wiem nie mam serwisu, ale wystarczy ich popytać) :)
Daniken nie wiem o czym mówisz. Nie, to nie te moto.. nie, nie...
Czyż nie są podobne ?
Ja mam do sprzedania husqvarne smr 450 z 2008/9 roku zarejestrowaną w RP 40 pare Mh przebiegu stan bdb , serwisowany, jeżdżony na takim oleju jak podaje serwisówka etc...
Mnie interesuje cena, bo co z tego że wszystko ładnie pięknie jeśli mnie stać na nią nie będzie
nie wiem nie czytam tych waszych "wywodów" po tytule tematu wnoszę, że ktoś chce kupić moto :P
Ps. Kiedyś to czytałem, ale po raz milionowy nie moge zdzierżyć
- a może ta crf a moze tamta, a może jutro pojade a on nie odbiera , kupuj pierwszy , nie ty kupuj , nie nie bede Ci wchodził w droge , nie to ja nie bede ci wchodzil .... to nie kupujemy obydwoje szukajmy dalej ...
Dodam też od siebie, ze CR500 która stała na allegro zostala sprzedana - kupił ją włoch , bez gadania wysłał zaliczkę i przyjechał z włoch do bielska, tam ja dostarczylismy i niestety nie ma już tej pieknej maszyny w naszym pieknym (K)raju...
Bartek jest coś w tym twoim porównaniu. Tym bardziej że z żalem będę musiał ja chyba sprzedać . hehe..
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husaberg 550 Fe Proszę o opinie
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 79 zapytań