Odp: Różne ciekawe fotki i filmiki SM
Bartek identycznie moja DR-Zta wygląda :D cała uwalona hehe
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Różne ciekawe fotki i filmiki SM
Strony Poprzednia 1 … 92 93 94 95 96 … 679 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sba82 ,Crazymu chodziło raczej o 3 posty pod sobą , tak sie nie robi . Widzisz , a Ty nam odrazu opisałeś całą historie swojego życia i teraz nie bedziesz miał już nic do opowiedzenia , pozatym twoja historia wygląda jak by została napisana w jezyku angielskim , a następnie została przetłumaczona przez google tłumacz :P
W lutym/marcu czeka ją mały remont bo juz zaczyna ostro brać olej :/ do tego jeszcze regeneracja amora tył i na sezon moze bedzie gotowa .
[url]http://www.youtube.com/watch?v=mkOUaCY-pWU&feature=player_embedded[/url]
JA TO MUSZE MIEĆ hahaha :D
Można to kupić za 400zł
Sba82 napisał/a:jak najbardziej nie interesowało mnie to nigdy bo nie latałem na suprermłotku zaczełem jakieś 2 lata temu z dr-z oczywiście przewijały się inne masakratory jak 610 ale to nie ważne chyba jak forum jest po to żeby pisać o sm to się o tym pisze jak już wiemy mało ludzi albo małe grono ludzi smigających na moto nie wie co to jest sm choć chłopaki co zemną smigają zawsze jest coś takiego daj się zjechać bo to coś nowego dlatego myśle że sm to dobra możliwość dla takich ludzi NP jak ja co ma już dość plastików i tego obcierania ślizgaczy więcej napisze puźniej bo naraźie ide na bro
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Qo0pZ5gpjj8&feature=related[/url]
Polecam używać interpunkcji i funkcji edycji postów. Nie pisze się jednego posta pod drugim..
Polecam nie przypierdalać się tak do każdego tutaj, bo nie mogę patrzeć na przejawy ciągłe hitleryzmu na tym forum. Teksty typu:
Nie zaśmiecaj tematu
Używaj interpunkcji
NIE MOŻNA PISAĆ CAŁEGO POSTA DUŻYMI LITERAMI, etc
przyprawia mnie to o wymioty. i napiszę 3 razy kuRRwa a system zmieni to na kurczaki...
k***a k***a k***a
a nie mówiłem??
To już jest wystarczające ograniczenie mojej swobody.
k***a
Uwaga! Następujące błędu muszą być poprawione zanim wiadomość zostanie dodana.
Co najmniej 60 sekund musi minąć zanim dodasz kolejny post. Proszę poczekaj chwilę i spróbuj ponownie.
Posty nie mogą zawierać samych dużych liter.
i TAK MOJE wypociny jakis pan Moderejtor skasuje oraz dostanę burę żebym leciał do off topa z takimi wynurzeniami...
brzoza ale sie wylałeś :D
do tego k***a sie przyłączam bo to juz jest niesprawiedliwe , zeby k***a nie mozna było sobie powiedziec
Bartek ale syf ;)
Forum dla dorosłych ludzi (zdecydowana większość :P ) więc cenzurę można by sobie darować.
Łapki w górę dla Brzozy! Zapoczątkuje rewolucję :o
co to jest niema wolnosci słowa
dokładnie. k***a
Bunt ! ! ! :D
Teraz zbanują połowę forum :o
Bartek ale syf ;)
Forum dla dorosłych ludzi (zdecydowana większość :P ) więc cenzurę można by sobie darować.
Syf Syf ,a le nie moja wina , że jest tak jak jest teraz na miescie.
Daniken co tej dorosłości to odezwałeś sie troche nie w swoim imieniu hehe
Strony Poprzednia 1 … 92 93 94 95 96 … 679 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Różne ciekawe fotki i filmiki SM
Wygenerowano w 0.113 sekund, wykonano 41 zapytań