Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
haha dzisiaj rano 2 stopnie na plusie a u mnie koleś skuterem do szkoły podbił :lol:
Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 39 40 41 42 43 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
haha dzisiaj rano 2 stopnie na plusie a u mnie koleś skuterem do szkoły podbił :lol:
Są ASY :)
Dzisiaj Giersik wymiękł przez temp. :P więc sam musiałem latać :|
Zastanowiłem się chwilę myć drania czy nie ? Nie chce mi się ! więc idę śmigać :D
nooo ja sie poddałem :P puki słońce świeciło było miodnie ale od 12 już się lipa zrobiła :/
za to Ty Fikoł wczoraj wymiękłeś pijoku :D
Są ASY :)
Nie zaliczajmy ich do motocyklistów :lol: lepiej do rowerzystów :D
:D Ja też często jeżdżę moto do szkoły ale nie o tej porze roku :P bo mam do szkoły 20 kilometrów :/
za to Ty Fikoł wczoraj wymiękłeś pijoku :D
Impreza się przeciągnęła o jeden dzień i wczoraj nie było mowy o jeździe :mad: :rolleyes: :o :lol:
KotiDRZ napisał/a:Są ASY :)
Nie zaliczajmy ich do motocyklistów :lol: lepiej do rowerzystów :D
:D Ja też często jeżdżę moto do szkoły ale nie o tej porze roku :P bo mam do szkoły 20 kilometrów :/
Co ty chcesz od skuterków? Sam od tego zaczynałem, a ty jezdzisz xr 125 co jest tak samo zmulone jak te skuterki i krytykujesz. Z resztą kto to są te motocykliści? Czy to są ci panowie z długi brodami, skórzanymi kurtkami i frędzlami na czoperkach? :lol:
Ciiii, bo sam jezdziłem 125 w 4t, ale zrobione na 140, cross z rreszta tak samo, tym samym sprzetem xtx`em
jutro na odlewniczą jadę na moto :) na zasrany egzamin jestem ciekaw czy zdam
na moto egzamin ? ;>
ta na kategorię a i b jestem ciekaw czy zdam
kurde u nas w pile jeszcze nie robia A, bo zdawałem tylko B a jak miałem A to juz snieg spadł... i czekam do marca...
no znaczy teoria praktyka to też pewnie tak samo
haha nie wiedziałem że motor może holować przyczepę do max do 100 kg wagi :D a i przyczepa nie może przekraczać masy własnej motocykla :D ale ogólnie poco mi to :P
Strony Poprzednia 1 … 39 40 41 42 43 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 35 zapytań