Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
juz nie podglądam nie kręcisz mnie wogóle jeszcze drz kupil to jzu wogole mam wstręt hahaha
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
juz nie podglądam nie kręcisz mnie wogóle jeszcze drz kupil to jzu wogole mam wstręt hahaha
Tez bylem sceptycznie nastawiony do wyczyna ale po DR-Z kupilem WR 450 i teraz jest zajebiscie. Dzisiaj, jak duza czesc tego forum tez pozapierd*lalem i od razu lepiej :D Zagadala za 3cim kopnieciem wiec gitara. Slajdy non stop!2,3,4 i walisz bokiem. Ok wracajac do sedna tejże wypowiedzi....
Po przesiadce na WR bylem troszke rozczarowany, dosc agresywna i trzeba bylo sie delikatnie z gazem obchodzic, ale jak juz sie wczulem w maszyne to poezja :) mocy tyle ile trzeba, gumy eleganckie, przody jeszcze piekniejsze no i bardzo leciutka, winkielki ladnie lyka. Co do dalszych wyjazdow to troche gorzej niz DR-Z ale nie ma zle, ponad 200 km da rade wytrzymac bez problemow :P :P Teraz montuje hak do auta takze trasy mi beda zwisac... DR-Z byla napewno bardziej przewidywalna.
Bartek jak chcesz miec moto do wszystkiego ale z agresorem i nie przeszkadza Ci brak rozrusznika to kupuj XR 650. Napewno z wszystkich najmniej awaryjna i koszty serwisu tez niskie. Czesta zmiana oleju nie powinna przeszkadzac, wymienisz se sam olej raz na 2000 km i spokoj... Przynajmniej do glowicy nie trzeba zagladac czesto. KTMy - LC4, 660, i 690 nie kupie ze wzgledu na to co znajomi przezyli badz przezywaja - chodzi tu o zbyt czeste awarie.
Moim osobistym faworytem jesli chodzi o moto do wszystkiego i dajacym najwiecej funu to zawsze bedzie DR-Z 400 :)
no wiem róznie to ejst z tymi moto , ale nie mówmy o tym :P
mam ochote popierdolic głupoty :D
Chłopaki mam takie pytanie, dla was może banalne a ja się nigdy nie interesowałem.
Po czym odróżnić DRZ E od S? Na lato będę kupował jakiegoś enduraka do przeróbki na SuMo i DRZ E wydaje mi się idealnym złotym środkiem pomiędzy masą, mocą i kosztami.
Chyba nie ma stelaża sam błotnik plastikowy bez niczego , ale mówie to tak po cihu bo nie wiem na 100% :P
ku*wa ale tu smutno ide z tąd bo takiej choojni to juz dawno nie było tolko motocykle i motocykle , leczcie sie :P
Po zdjęciach można stwierdzić kilka detali które z wiekiem mogą się ,,zacierać''. Coś się ułamie albo zeppsuje i właściciele nie zawsze wracają do serii.
Słyszałem że E ma plastikowy bak a S stalowy. Prawda to jest?
Mógłby ktoś napisać ile go taka drz 400 e w sm na sezon wychodzi? :D
Chyba tylko te detale. Nie wiem czemu ale bardzo nie podoba mi się ten pokrowiec na narzędzia w "s".
W offtopie o motorach gadać ojojoj :) tu się gada o chlaniu i dupeczkach :)
ooo jeden mądry przyszedł k***a daj spokój tylko moto i moto co za pojeby :P
[url]http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=139633574&pageNumber=30&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&crossBorderSearchEnabled=true&categories=SuperMoto&tabNumber=2[/url]
panowie, powiecie mi cos wiecej na temat tego motocykla? Co to za firma w ogole? Bo wyglada zajebiscie i czesci z tego co widze tez mega fajne.
Haha, mam dla was zagatke :D
Czym sie różni najeb*na baba od malucha... ?
To i to wstyd prowadzić..
czy nie ?
[url]http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=139633574&pageNumber=30&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&crossBorderSearchEnabled=true&categories=SuperMoto&tabNumber=2[/url] (dłuższego adresu www to chyba nigdy nie widziałem.)
kolejny :)
TM motocykle wyprodukowane tylko po to by startowały w zawodach czyli w hoooy zapierdalacze ;)
Ale się dzisiaj najebałem.... Już czuję jutrzejszego kaca :/ albo i dzisiejszego... w sumie nie wiem :)
skonczcieztymimotocyklami bo wam najebezaraz wypierdalac na forum motocyklowe jak chcecie gadac o moto :P
Daniken nie masz ferfii?
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.088 sekund, wykonano 46 zapytań